Надуваеми басейни

Ред:
Надуваеми басейни

Търсещите възможно най-ниските за качествени надуваеми басейни цени ще останат очаровани от нашите предложения. Това е една изцяло лятна категория на електронния ни магазин, създадена с идеята да ви осигури прохлада и невероятно забавление през горещите летни дни. От нея, като че ли най-силно ще се впечатлят децата, което задължава техните родители да ѝ обърнат специално внимание.

Категория „Басейни надуваеми’’ ви предлага изобилие от висококачествени изделия. Те са с различна големина и вместимост, подходящи за по-малки дворни места и големи дворове. Общото между всички басейни от детската ни колекция е високото качество на материали и изработка, атрактивният им дизайн и тяхната функционалност. Това не са басейните от миналото, създаващи повече грижи, отколкото удобства. Гарантираме, че ще ви служат дълго, изпълвайки с радост очите на вашите малчугани.

Какво ви предлага тази категория?

Нашите чудесни детски басейни надуваеми са на цени, които спокойно можете да платите, стига да сте твърдо решени да осигурите прохлада и място за забавление на децата си. Цените на болшинството изделия от нашата колекция не надхвърлят дори 100 лева, а тези, които се движат в по-висок ценови диапазон, си заслужават влагането на малко повече средства. Те са с по-голяма вместимост и значително по-лесни за поддържане през целия сезон на използване.

В категорията ще откриете:

Сглобяеми басейни

 В колекцията ни от надуваеми басейни ще откриете висококачествени продукти като Bestway Fast Set. Това е градински басейн, създаден по нова технология, при която отличителна черта е многоъгълното по-устойчиво дъно. Този тип басейни са изключително стабилни и невероятно лесни за разгъване и сглобяване. С тях няма да ви притесняват меките огъващи се части, които усложняват значително монтажа. Сглобяемите ни басейни са изработени от висококачествен трипластов ламиниран ПВЦ материал, подсилен с полиестерна мрежа.

Плитки

Предлагаме надуваеми басейни за деца на възраст от 2 до 5 години. Те са различни от останалите с това, че са с минимална дълбочина. С тях не рискувате нищо, защото опасността от инциденти е напълно елиминирана. Детето ви ще седи в собствения си басейн и ще се радва на водните пръски максимално дълго време. Друго предимство на плитките ни басейни е минималният разход на вода, както и възможността за лесно изпразване и почистване.

С филтър за пречистване на водата

Част от по-големите ни надуваеми детски басейни разполагат със собствена филтърна система за пречистване на водата, а други имат отвор за монтиране на такава по желание. Това ви спестява средства и усилия, тъй като честото източване на водата е сериозен разход на питейна вода, а тя както знаем съвсем не е евтин природен ресурс.

Филтърът, наличен при някои от нашите надуваеми басейни ви облекчава не само финансово, но и физически, защото няма да ви се налага да изпразвате често съоръжението, за да налеете чиста вода, след като го почистите. Поддържането на идеална хигиена в детския басейн е задължително. Във водата се развиват най-опасните болестотворни микроорганизми – вируси, плесени и гъбички. Имайте предвид, че залисани в играта, децата често неволно поглъщат вода от басейна, в който се къпят.

Възползвайте се още сега от невероятно изгодната цена!

Ние ви предлагаме супер изгодна за модерни и практични надуваеми басейни цена. Възползвайте се от атрактивните ни оферти, докато са все още в сила, защото в разгара на лятото цените в болшинството магазини ще нараснат драстично. Далновидните родители пазаруват разумно, подготвяйки навреме средствата за забавление на своите мъници.

Имайте предвид, че не всички надуваеми басейни за деца, предлагани на родния пазар, са със същото качество, характерно за нашите. Дори да намерите по-евтини решения, те няма да покрият вашите изисквания по отношение на визия, дълготрайност и практичност. Сред продуктите, които сме подбрали за вас ще откриете най-новите разработки на водещи европейски производители.

За басейните ни са характерни изключителната здравина на материалите, както и пълната им безопасност. Нашите изделия няма да застрашат здравето на децата ви по никакъв начин, а освен това ще ви бъде супер лесно да ги монтирате и поддържате през лятото. Всички басейни са пригодени за качествена хигиенизация и дезинфекция, каквато е задължително да се прави редовно в периода на експлоатация.

 Нашите надуваеми детски басейни ще радват еднакво и родители и деца. Както с приятното си присъствие в двора, така и с желаната прохлада, от която всички се нуждаем през лятото. Предлагаме както големи фамилни съоръжения, от които може да се възползва цялото семейство, така и съвсем компактни и лесни за разгъване и прибиране в края на топлия сезон модели.