Надуваеми басейни

Ред:
Надуваеми басейни

Търсещите качествени надуваеми басейни на възможно по-ниски цени ще останат очаровани от нашите предложения. Добре дошли в най-лятната категория на онлайн магазин Ontime, създадена с идеята да ви осигури прохлада и невероятно забавление през горещите летни дни. От нея, като че ли най-силно ще се впечатлят децата, което задължава техните родители да ѝ обърнат специално внимание.

Какво ви предлага тази категория?

Категорията ви предлага изобилие от висококачествени изделия. Те са с различна големина и вместимост, подходящи за по-малки дворни места и големи открити пространства. Общото между всички басейни от детската ни колекция, е високото качество на материали и изработка, наред с атрактивния дизайн и невероятната функционалност.

Тук няма да срещнете басейните от миналото, създаващи повече грижи, отколкото удобства. Гарантираме, че ще ви служат дълго, изпълвайки с радост очите на вашите малчугани. Чудесните ни детски басейни са на цени, които спокойно можете да платите, стига да сте твърдо решени да осигурите прохлада и място за забавление на децата си.

Цените на болшинството от басейните, намерили място в нашата колекция не надхвърлят дори 100 лева, а тези, движещи се в по-високия ценови диапазон, си заслужават влагането на малко повече средства. Те са с по-голяма вместимост и значително по-лесни за поддържане през целия сезон на използване.

В каталога ни ще откриете:

Варианти тип сглобяема конструкция

В колекцията ни от надуваеми детски басейни ще откриете висококачествени продукти като Bestway Fast Set. Това е градински детски басейн с ниска цена, създаден по нова технология, чиято отличителна черта е многоъгълното по-устойчиво дъно. Този тип съоръжения са изключително стабилни и невероятно лесни за разгъване и сглобяване.

С тях няма да ви притесняват меките огъващи се части, усложняващи значително процеса по сглобяване и монтиране. Сглобяемите ни модели са изработени от висококачествен трипластов ламиниран ПВЦ материал, подсилен с полиестерна мрежа. Сглобяемата конструкция притежава по-висока устойчивост на механични повреди и захабяване.

Плитки

Предлагаме надуваеми басейни за деца на възраст от 2 до 5 години, чиято цена е значително по-ниска. Те са различни от останалите с това, че са с минимална дълбочина. С тях не рискувате нищо, защото опасността от инциденти е напълно елиминирана.

Детето ви ще седи в собствения си басейн и ще се радва на водните пръски максимално дълго време. Друго предимство на плитките варианти е минималният разход на вода, а също и възможността за лесно изпразване и почистване на стените и дъното.

С филтър за пречистване на водата

Част от надуваемите детски басейни с по-голям размер разполагат със собствена филтърна система за пречистване на водата, докато други имат отвор за монтиране на такава по желание. Това ви спестява средства и усилия, тъй като честото източване на водата е сериозен разход на питейна вода, а тя както знаем съвсем не е евтин природен ресурс.

Филтърът ви облекчава не само финансово, но и физически, защото ще избегнете необходимостта да изпразвате често съоръжението, за да налеете чиста вода. Поддържането на идеална хигиена е задължително, защото във водата се развиват опасни болестотворни микроорганизми – вируси, плесени и гъбички. Имайте предвид, че залисани в играта, децата често неволно поглъщат вода от басейна, в който се къпят.

Възползвайте се още сега от невероятно изгодната цена!

Ние ви предлагаме модерни и практични надуваеми басейни на супер изгодна цена. Възползвайте се от атрактивните ни оферти, докато са все още са в сила. В разгара на лятото цените в болшинството магазини ще се повишат драстично. Далновидните родители пазаруват разумно, подготвяйки навреме средствата за забавление на своите мъници.

Имайте предвид, че не всички от басейните, предлагани на родния пазар, са със същото качество, характерно за нашите. Дори да намерите по-евтини решения, те няма да покрият вашите изисквания по отношение на визия, дълготрайност и практичност. Сред продуктите, които сме подбрали за вас ще откриете най-новите разработки на водещи европейски производители.

За басейните ни са характерни изключителната здравина на материалите, както и пълната им безопасност. Нашите предложения няма да застрашат здравето на децата ви по никакъв начин, а освен това ще ви бъде супер лесно да ги монтирате и поддържате през лятото. Всеки надуваем басейн е пригоден за качествена хигиенизация и дезинфекция, каквато е задължително да се прави редовно в периода на експлоатация.

Закупеният от магазина ни детски басейн ще радва еднакво и родители и деца. Както с приятното си присъствие в двора, така и с желаната прохлада, от която всички се нуждаем през лятото. Предлагаме както големи фамилни съоръжения, от които може да се възползва цялото семейство, така и съвсем компактни модели, които са лесни за разгъване и прибиране в края на топлия сезон.

Виж още