Правоъгълен надуваем детски басейн Bestway с голям размер 2.62 х 1.75 х 51 см.

Гласове: 120 Рейтинг: 2.4
  • Код на продукта: st870
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 89.00лв.
Кол-во: +
-


Лятото вече е в разгара си, а вие и семейството ви все още не сте отишли на море? Децата ви копнеят за водни забавления и препичане на слънце, но все нямате време да ги заведете на басейн? Не се притеснявайте! Решението е тук, в лицето на детския надуваем правоъгълен басейн Bestway. Той е практичен, със специални странични стени, които го правят достатъчно устойчив дори и при най-шеметното гмуркане. Притежава чудесна панелна конструкция на стените от два ринга, които се надуват и вентил за лесно и бързо спадане. Може да бъде носен и надуван навсякъде- в градината на двора, на семейния къмпинг или на село. Така, че вашите деца винаги ще могат да му се наслаждават и да си устройват едно чудесно плажуване!

Достатъчно голям размер за цялото сeмейство

За разлика от останалите подобни продукти тук се набляга на по-големият размер, за да се осигури достатъчно пространство. Всички деца обичат да се плискат заедно и така няма да има сърдити хлапета, че са останали вън от басейна.

Характеристики на продукта

  • За идеално пълен басейн, се препоръчват 890л вода.
  • Направен от електронно тестван винил с ненадминато качество с дебелина 0,27мм.
  • Към него има и специална резервна лепенка, която се използва, ако има наличие на някаква неизправност.
  • Размери: 2,62м. Х 1,75м. Х 51см

Обърнете внимание: Този продукт не се препоръчва за деца под шест годишна възраст! Когато малчуганите са в него, трябва да са под постоянно наблюдение от възрастен.

Разгледайте пълната ни гама с надуваеми басейни за деца.

Сходни артикули (12)