0
0
.00
BGN

Надуваем дюшек за плаж Резен Портокал Intex

Модел: sy617

Наличност: В наличност

 


35
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Надуваем дюшек за плаж Резен Портокал Intex - 1 бр. Общо: 35лв.

С надуваемия дюшек от Intex ще можете да се отпуснете докато плавате във водата или си почивате на плажа. Той ще привлече вниманието със своя ярък, колоритен дизайн под формата на резен портокал.

Характеристики:

  • Материал: Винил
  • Размер: 178 х 85 см
  • Тегло: 1.9 кг
  • Проектиран за възрастни, но може да се ползва и от деца под родителски контрол
  • За да надуете най-бързо и лесно този продукт, ви е необходима помпа.
  • При спукване на продукта, може да го залепите с лепило или лепенка.

В кутията ще намерите:

  • Надуваем дюшек -Резен портокал
  • Ремонтна лепенка

Ръководство за употреба

За да избегнете спукване заради пренадуване, използвайте манометър. Да се надува със студен въздух. Затваряйте отворите внимателно. Много внимателно следете налягането на продуктите, особено в дни, когато температурите са много високи или много ниски. Проверявайте периодично шевовете на продуктите и клапите за изправност. След употреба почиствайте старателно с чиста вода и подсушавайте. Ако ползвате в басейни за плуване, уверете се, че има достатъчно място. Почистете, подсушете и изпуснете въздуха от продукта, премахнете всички аксесоари, сгънете правилно, избягвайте остри ъгли и предмети. Отворете всички клапи.

Съхранявайте продукта на сухо място в закрито помещение. Ако се съмнявате, че е спукан, смесете малко веро и вода и напръскайте за да локализирате дупката. Почистете много внимателно продукта. Отреже в кръгла форма достатъчна част от лепенката за поправка и залепете върху спуканото място. Надуйте след час. Ако не успеете да залепите мястото с тази лепенка за поправка, опитайте със силиконово или полиуретаново лепило за дюшеци, палатки или обувки. Моля, спазвайте инструкциите.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти