Турмалинови продукти

Ред:
Турмалинови продукти

Турмалиновите продукти са добре познати и с доказани качества и свойства срещу всякакви болки, схващания и най-различни заболявания на опорно-двигателната система. В онлайн магазин www.ontimebg.com ще откриете широк набор от турмалинови продукти на добри цени като: турмалинови колани, яки, чорапи, ръкавици, пояси, елеци, възглавници и много други, които ще подобрят вашето общо физическо състояние. 

Тази категория е събрала цялото ни разнообразие от турмалинови продукти, способни да се погрижат за здравето на цялото ви тяло и доброто състояние на отделните му части. Турмалиновите ни изделия са различни като приложение и въздействие, но еднакво ефективни в своята област. Те притежават свойството да затоплят, а по този начин да подобряват кръвоснабдяването и работата на всички органи и системи в тялото.

Защо турмалинът е толкова полезен?

Турмалинът е специален минерал, а според някои теории група минерали със сложен и непостоянен химичен състав. В природата този минерал се среща в цялата палитра от цветове, което обяснява и неговото име – Turamali или камък с смесени цветове. Полезните свойства на турмалина се дължат на специфичния му състав. Този специален минерал е изграден от калций, калий, магнезий, манган, желязо, силиций, йод, флуор и още 26 елемента с полезни за тялото свойства.

Турмалинът притежава способност да се наелектризира при нагряване и да отдава отрицателно заредени йони с благотворно въздействие върху всяка зона от човешкото тяло. Турмалинът в нашите турмалинови продукти е с най-високо качество и чистота. Той има приятно затоплящо действие с благоприятен ефект върху здравето на костите, косата и тъканите. Този сложен алумо-боро-силикатен минерал преминава успешно през порите на кожата и успява да въздейства добре не само на нашата обвивка, но и на вътрешните органи, жлези и кръвоносни съдове.

Какви продукти включва категорията?

Сред чудесните ни турмалинови продукти ще откриете голям брой лечебни и разкрасяващи средства. Проектирани и разработени за използване в домашни условия, те са не само напълно безопасни, но и много лесни и удобни за употреба. Турмалиновите ни средства за подобряване състоянието на опорно двигателния апарат са не само ефективни, но способни да донесат максимално бързо желаното облекчение.

В категорията ви предлагаме:

Турмалинови средства за борба с болките в ставите, мускулите и костите

Не само възрастните ни клиенти, но и тези, упражняващи тежка физическа работа могат да се възползват от доказаните лечебни свойства на турмалина. Ние ви предлагаме голям брой решения, сред които: колани, яки, наколенки, накитници и налакътници, които ще отнемат напрежението в областта на ставите, подложени на най-голямо натоварване. Болките в гърба, врата, стъпалата, ръцете и коленете могат да бъдат успешно облекчени с чудесните ни продукти, съдържащи турмалин.

Продукти за отслабване

Редукцията на наднормено тегло е сред най-тежките задачи, с които огромна част от човечеството се бори ежедневно. В това отношение турмалинът отново действа безотказно, благодарение на затоплящите си свойства. Той ускорява обмяната на веществата и подпомага изгарянето на мазнини, а в допълнение има и детоксикиращо действие, благодарение на което се елиминира рискът от повторно натрупване на излишни килограми.

Продукти, подобряващи мозъчната дейност и съня

Предлагаме ви чудесни турмалинови продукти, притежаващи свойството да подобряват мозъчната дейност. Благодарение на съдоразширяващите си функции, турмалинът благоприятства правилното оросяване на мозъка и по този начин не само лекува главоболие и мигренни кризи, но и подобрява качеството на съня.

Турмалиновите ни маски за очи и възглавници действат ефективно в посока: регулиране на кръвното налягане и облекчаване на нервното напрежение. Тези приспособления работят отлично при гадене, световъртеж, неспокоен сън, болки и схващания в областта на врата. Този разноцветен минерал се използва с огромен успех в борбата с Алцхаймер и други дегенеративни неврологични заболявания.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ