0
0
.00
BGN

Турмалинови продукти

Покажи

Турмалинов колан срещу болки в кръста

17
00
лв.
Турмалинов колан срещу болки в кръста

Турмалинов комплект 3 в 1 с отслабващ ефект

44
00
лв.
Турмалинов комплект 3 в 1 с отслабващ ефект
ГОРЕЩО Турмалинов накитник - 2 броя
12
00
лв.
34
00
лв.
Турмалинов елек

РАЗПРОДАДЕНО

33
00
лв.

Онлайн магазин Ontime, ви предлага разнообразие от турмалинови продукти. Тяхното предназначение е да се погрижат за здравето на цялото ви тяло, подобрявайки състоянието на отделните му части. Изделията, базирани на турмалин са с различно приложение и въздействие, но всички те са еднакво ефективни в своята област. Чрез свойството да затоплят, те подобряват кръвоснабдяването и работата на органите и системите в тялото.

Защо да се възползвате от полезните му свойства?

Турмалинът е специален минерал, а според някои теории група минерали със сложен и непостоянен химичен състав. В природата минералът се среща в цялата палитра от цветове, което обяснява и неговото име – Turamali или камък със смесени цветове.

Полезните свойства на турмалина се дължат на специфичния му химичен състав. Този специален минерал е изграден от калций, калий, магнезий, манган, желязо, силиций, йод, флуор и още 26 елемента с общоукрепващи и ревитализиращи качества. Вложената в нашите турмалинови продукти разновидност е с най-високо качество и чистота

Турмалинът притежава способност да се наелектризира при нагряване и да отдава отрицателно заредени йони с благотворно въздействие върху всяка зона от човешкото тяло. Оказва приятно затоплящо действие с благоприятен ефект върху здравето на костите, косата и тъканите.

Този сложен алумо-боро-силикатен минерал преминава успешно през порите на кожата и успява да въздейства добре не само на нашата обвивка, но и на вътрешните органи, жлези и кръвоносни съдове. Почти няма противопоказания за използване на средствата за здраве и красота от настоящия раздел, но все пак препоръчваме на хората с хронични заболявания да се консултират със своя лекар, преди да започнат да ги използват.

Доказано ефективни средства за борба с болките в ставите, мускулите и костите

Сред чудесните ни турмалинови разработки ще откриете голям брой лечебни и разкрасяващи средства. Проектирани и разработени за използване в домашни условия, те са не само напълно безопасни, но и много лесни и удобни за употреба.

Средствата за подобряване състоянието на опорно двигателния апарат са максимално ефективни и способни да осигурят изключително бързо желаното облекчение. Не само възрастните ни клиенти, но и тези, упражняващи тежка физическа работа могат да се възползват от доказаните лечебни свойства на турмалина.

Ние ви предлагаме голям брой решения, сред които: колани, яки, наколенки, накитници и налакътници и др. Те ще отнемат напрежението в областта на ставите, подложени на най-голямо натоварване. Болките в гърба, врата, стъпалата, ръцете и коленете могат да бъдат успешно облекчени с чудесните ни продукти, съдържащи турмалин.

Изцяло натурални средства за отслабване и подобряване мозъчната дейност и съня

Редукцията на наднормено тегло е сред най-тежките задачи, с които огромна част от човечеството се бори ежедневно. В това отношение турмалинът отново действа безотказно, благодарение на затоплящите си свойства. Той ускорява обмяната на веществата и подпомага изгарянето на мазнини, а в допълнение има и детоксикиращо действие, благодарение на което се елиминира рискът от повторно натрупване на излишни килограми.

Предлагаме ви чудесни турмалинови продукти, притежаващи свойството да подобряват мозъчната дейност. Благодарение на съдоразширяващите си функции, турмалинът благоприятства правилното оросяване на мозъка и по този начин не само лекува главоболие и мигренни кризи, но и подобрява качеството на съня.

Турмалиновите ни маски за очи и възглавници действат ефективно в посока: регулиране на кръвното налягане и облекчаване на нервното напрежение. Тези приспособления работят отлично при гадене, световъртеж, неспокоен сън, болки и схващания в областта на врата. Уникалният разноцветен минерал се използва с огромен успех в борбата с Алцхаймер и други дегенеративни неврологични заболявания.

Прочетете повече