0
0
.00
BGN

Титанов колан срещу болки в кръста

Модел: ST559

Наличност: В наличност

 


15
50
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Титанов колан срещу болки в кръста - 1 бр. Общо: 15.5лв.

Този титанов колан срещу болки в кръста е със загряващо инфрачервено действие и е много успешен в борбата с редица болки и заболявания в кръста и проблеми със стомаха. Това е един съвременен и модерен от клинична гледна точка продукт, който е доказал качествата си в борбата срещу болките в областа на кръста. Неговото действие се изразява в отделянето на топлина, инфрачервени вълни и отрицателн йони и се намира в пълен резонанс с човешки организъм. Носенето на титанов колан предизвиква увеличаване на циркулацията на кръв, подобрява се многократно обмяната на веществата в клетките и метаболизма. Всичко това допринася за повишаване на имунитета, организма си подобрява защитните сили и преодоляването на болките става по-бързо и лесно.

Затоплящият ефект помага за следните заболявания:

  • Ревматоиден артит
  • Артрит вследствие на напреднала възраст
  • Заболявания на цервикса - шийката на матката при жените
  • Болки в кръста от всякакъв характер
  • Заболявания на стомашно-чревния тракт
  • Проблемна и болезнена меструация
  • Подут и болезнен корем

Начин на употреба:

Коланът се поставя за приблизително 30 минути и се постига затоплящ лечебен ефект. Може да се използва по няколко пъти на ден, но не повече от 3 часа. Не се препоръчва за бременни жени и деца. Не следва да се използва колана от хора с кожни заболявани, свръх чувствителност към загряване и носещи пейсмейкъри.

Възможно е след употреба да се появят зачервявания, които ще изчезнат след няколко часа.

Коланът може да се почиства само с влажна кърпа и не трябва да се ползват никакви химически или перилни препарати!

Размери на колана:

  • Дължина: 120 см
  • Широчина: 10 - 14 см.

Болките и схващанията в гърба, врата и кръста определено са изключително неприятни. Предразположените към ставни проблеми и шипове пациенти обикновено се влияят от климатичните и температурни промени, а появата на оплакванията е изненадваща и рязка, като третирането с различни препарати за вътрешно и външно приложение не винаги оказва оздравителен ефект. Болките в кръста биха могли да са следствие от различни заболявания на вътрешните органи или гръбначния стълб. Напоследък, все по-голяма популярност придобива магнитната терапия, с локално приложение на природни минерали и кристали върху проблемните области.

В каталога ни са налични голям брой ортопедични продукти с добавени лечебни камъни, а един от най-ефикасните продукти за облекчаване на неприятни усещания е титановият колан против болки в кръста. Популярните свойства на титана се проявяват с пълна сила при взаимодействие с кожата-  титанът е химичен елемент със силен затоплящ ефект, който едновременно с това подобрява кръвообращението и циркулацията на лимфния поток, стимулира метаболизма, повишава имунаната система, и крайният резултат е изключително мощно оздравително действие. 

Високоефективният колан против болки в кръста е предназначен за употреба около три пъти на ден, за максимален общ период от три часа. Прилагането му може да причини леки зачервявания, които не са опасни и преминават след броени часове.

Противопоказанията на продукта са насочени към клиенти с кардиостимулатори, различни кожни заболявания, бременни жени и деца. Възползвайте се от лечебното въздействие на страхотният титанов колан против болки в кръста, който можете да закупите на почти символична цена!

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти