Душ слушалки за баня

Ред:
Душ слушалки

Искате ли да промените, освежите и улесните ежедневният си стил на къпане, можете да разгледате прекрасните предложения в категорията ни светещи душ слушалки! Всеки цвят има определена символика, а при батериите за баня на Онтайм този факт се проявява в буквалното си значение.

Цветна LED маркировка

Нашите слушалки за душ ни ще ви информират за моментната температура на течащата вода, посредством цвят. Сложната наглед процедура всъщност се случва само с помощта на вграден в батерията мини генератор. Задействайки се от промените във водното налягане, което то регистрира като променяща се температура, устройството активира лампички в различни цветове, които обозначават отделни степени на топлина. Светлината се възпроизвежда от няколко мощни LED диоди в определен брой разцветки.

Включването им е автоматично с потичането на водата от душ батерията и приключва след затягането на кранчетата. Селекцията ни разоплага с устройство с разнообразно число нюанси – от 3 до 7 цвята. По-многоцветната душ слушалка за баня означава по-подробен анализатор на свойствата на водната струя, с която се къпете, както и по-оригинална и свежа атмосфера. Предимствата са две: получавате напълно безплатно релаксиращо осветление, малко полезна информация и енергоспестяваща батерия.

Според “легендата” на устройството, водна струя, по-студена от 22°C се означава със зелен цвят, 26-35°C преминава в синьо, 36-42 °C се означават с червено, а по-горещата от 46 °C вода – в премигващи червени и сини нюанси. Както градусите, така и цветовете се местят от студената към топлата гама. Батерията в три основни нюанса (син, зелен, червен) разкрива трите основни температурни промени на водата, която използваме – студена, затоплена, гореща.

Модерната слушалка за душ е изгодна цена и напълно безопасна, с неръждаема хромирана повърхност и се монтира чрез завиване с винт, на мястото на старата. Този продукт ще създаде празнична диско атмосфера в банята, която може да продължи цяла вечер или поне, докато позволи капацитетът на бойлера ви. Изберете класическа батерия, душ пита или нестандартно цилиндрично устройство и след като пуснете водата, просто изключете крушките!

Отличителен модел от категорията е батерията със седем светлини (светло и тъмно синьо, зелено, червено, лилаво, оранжево и жълто), която създава истинска цветна канонада. С нейна помощ е по-лесно и практикуването на “контрастни“ душове – редуване на топла и студена струя, като цветовете ще ви ориентират, и с тяхна помощ дори ще постигнете по-голяма издръжливост в ледените бани.

Вградени лечебни кристали

Освен цветна феерия, в магазина ни ще откриете и изключително здравословна батерия за течаща вода. В корпусът й са вградени природните кристали турмалин и германий, известни с мощните си лечебни свойства още от древността. Преди да се излее от слушалката, водната струя преминава през тях, а те неутрализират всички вредни вещества, отлагания и замърсявания, като й придават лековити функции.

Според специалисти, кристалите оказват активно влияние върху подобряване на кръвообращението, метаболизма, оросяването, и имунната система. Всички тези свойства ще повлияят незабавно върху тонуса и кожата ви, така че смело може да се твърди, че баните са разкрасяващи. Непрепоръчителни са единствено при бременни жени, деца, прекаран инсулт, склонност към внезапни кръвотечения, повишена телесна температура, или сърдечно-съдови проблеми.

Виж още