0
0
.00
BGN

Помощни средства за хора с увреждания

Покажи

139
00
лв.
-33%

99.0000, 149.0000

Антидекубитален дюшек
149
00
лв.
99
00
лв.
29
00
лв.
25
00
лв.
Инвалидна количка

РАЗПРОДАДЕНО

220
00
лв.
22
00
лв.

Патерица за подмишница - Канадка

22
00
лв.
Патерица за подмишница - Канадка

Помощна вакуумна дръжка за баня

25
00
лв.
Помощна вакуумна дръжка за баня
149
00
лв.
90
00
лв.
66
00
лв.
35
00
лв.
29
00
лв.
Стол за баня STOOL+

РАЗПРОДАДЕНО

126
00
лв.
149
00
лв.
Стол тоалетна

РАЗПРОДАДЕНО

65
00
лв.

Електронен магазин Онтайм е твърдо решен да предложи абсолютно всичко, необходимо на едно място. Това включва и специално създадените помощни средства за хора с увреждания. Тази група продукти се предлага свободно в малко физически и електронни магазини. Те спадат към специализираните стоки от медицински клас, което прави регламента за тяхното отпускане твърде сложен и тромав.

За да не ви се налага да чакате дълго да ви бъде отпуснато необходимото средство за придвижване, ние се погрижихме да осигурим свободен достъп до средствата за подпомагане на трудно подвижни пациенти. Вярваме, че всички болни хора и такива с временни или трайни увреждания, както и техните близки ще ни бъдат много благодарни.

Категорията включва разнообразие от изделия с различно предназначение и свойства. Нещото, което ги обединява е възможността да помогнат на пациентите с намалена мобилност да водят смислено и достойно съществуване. Техните близки, както и помощният персонал, нает да се грижи за обслужване на ежедневните им нужди, имат нужда от облекчението, осигурено от нашите помощни средства.

Спрямо вид, предназначение и спецификации, можем да разделим средствата за подпомагане на хората с намалена активност на три отделни подкатегории. Това са:

Проходилки

Проходилката е средство, предназначено да улесни придвижването. Когато мобилността на долните крайници е нарушена поради травма, тя би могла да послужи в рехабилитационния период. Осигурявайки стабилна опора, болният ще се научи да ходи отново, без да оказва драстично натоварване върху все още неукрепналите си кости и мускули.

Проходилките са изключително важни помощни средства за възрастни хора с трайни увреждания. За да запазят доколкото е възможно своята независимост, проходилките им помагат да се придвижват самостоятелно и без чужда помощ. Подбрали сме най-добрите съвременни разработки при конкретната група медицински продукти. Тяхната лека и перфектно проектирана конструкция ви дава сигурността, от която се нуждаете точно в този момент.

Тоалетни

Удовлетворяването на физиологичните нужди е сред основните трудности за възрастните и болните хора. Редица увреждания ограничават способността на пациентите да посещават санитарното помещение, предназначено за целта. Ето защо е наложително да се използват помощни, мобилни тоалетни столове.

Тоалетният стол е сред помощните средства, създадени с идеята да осигурят удобство както на болния, така и на неговите гледачи. Олекотената конструкция на изделията, предлагани при нас позволява лесното им придвижване на различни места. Въпреки всичко тоалетните ни столове са максимално стабилни. Почистването им е решено по възможно най-практичния и минимално неприятен начин.

Бастуни

Не само старите хора, но и индивиди в разцвета на силите си понякога се нуждаят от този вид помощни средства. Бастунът компенсира липсващия баланс и стабилност по време на ходене, ставане и сядане. Такъв е възможно да ви бъде нужен след тежка травма или инвалидизиращо заболяване.

Погрижили сме се да предложим най-добрите помощни средства в ортопедията от типа бастуни. Те са с регулируема дължина, което ги прави подходящи буквално за всеки. Сгъващата се с едно движение конструкция улеснява пренасянето и съхранението на бастуна при пътуване. С нашите продукти ще постигнете онази стабилност и увереност, която заболяването ви е отнело.

Не бива да забравяме и комфорта. Той е факторът, от който купувачите винаги се ръководят, но не винаги струва по-скъпо от обичайното. Поне при нашите изделия качеството, иновативният подход в изготвяне на дизайна и изгодната цена са в идеална симбиоза. Чрез тази категория ви даваме пълна независимост от тромавата административна система, в която се превърна здравеопазването в модерния свят.

Прочетете повече