Електрически уреди за отопление

Ред:
електрически отоплителни уреди

С настъпването на първите хладни дни, е редно да помислим за отоплението на своя дом. Изискванията към отоплителите стават все повече, което налага непрекъснато подобряване на техните функции и свойства. Онлайн магазин Ontime ви предлага богата гама висококачествени енергоспестяващи отоплителни уреди на ексклузивни цени, отговарящи на високите съвременни стандарти за качество.

Какво предлага нашата колекция?

Колекцията ни е създадена с идеята на отговори адекватно на всички потребителски предпочитания. За някои отоплението на ток е удачно решение, докато за други газта е по-добрата алтернатива. В малко физически магазини за отоплителни уреди ще откриете такова разнообразие от технологични разработки.

Категорията е изцяло съсредоточена върху клиентското търсене. Уредите ни са с различен размер, принцип на работа и източник на енергия. Подходящи са за жилища, за офиси и търговски помещения. Общото между всички продукти, намерили място в раздела, е оптимизираният работен процес, целящ ограничаване на финансовите разходи.

Тук ще откриете:

Газови и комбинирани печки

Отоплителните тела, използващи природен газ са все по-предпочитани. За тях може смело да се каже, че са икономични уреди за отопление, тъй като цената на газта винаги е била и ще продължи да бъде по-ниска от тази на електрическата енергия. Ако държите да намалите битовите сметки през отоплителния сезон, то тази група продукти е вярното решение.

Газовите ни отоплители са еталон на модерните разработки. Те имат висок процент топлоотдаване за сметка на по-ниската консумация. Освен това, при тях факторът бързина на затоплянето е доста висок. Комбинираните ни печки на газ и ток са страхотна застраховка, че няма да останете на студено, когато подаването на един от двата източника на енергия ненадейно прекъсне.

Вентилаторни печки

Вентилаторните печки тип духалки са чудесен източник на топлина през хладните месеци от годината и едни от предпочитаните електрически уреди за отопление. Погрешно е схващането, че те са солиден консуматор на електрическа енергия, или поне отчасти. Това твърдение не е валидно за уредите, включени в колекцията ни, защото болшинството от тях са разработени да бъдат енергоспестяващи.

Разработките, на които заложихме са с малък корпус, тоест компактни и удобни за пренасяне. С керамичните си нагреватели и вградени мощни вентилатори, те имат значително по-добро топлоотдаване от своите предшественици. Вентилаторът разпръсква топлата струя директно в помещението, а това е гаранция за бързото повишаване на температурата.

Ще ви предложим духалки, които са наистина икономични отоплителни уреди на ток с мощност от едва 400 и 500W. Ниският енергиен разход се дължи на използването на висококачествен нагревател и вентилатор с роторно задвижване. Добавен е и таймер, чрез който можете да настройвате уреда за работа в предварително фиксиран график, така че прибирайки се у дома, да влезете в приятно топла и уютна стая.

Липсата на кабел и термоустойчивият корпус на малките ни електрически отоплителни уреди – икономични духалки, ги прави лесно преносими във всяка стая на дома. Включват се директно в контакта и могат да се държат спокойно в ръка, а освен това разполагат с дисплей, показващ избраната в момента температура. Духалките ни имат всички задължителни защити срещу токов удар и прегряване.

Маслени радиатори

Ако ви интересуват нови отоплителни уреди Теси, то маслените ни радиатори вероятно ще представляват интерес за вас. Те са с елегантен дизайн и се славят с икономичната си работа. Основно тяхно предимство е напълно липсващият шум. За разлика от духалката, радиаторът не издава неприятни шумове, включително моделите ни с вграден вентилатор за разпръскване на топлината.

Масленият радиатор е идеално решение за отопление на малки до средни по площ помещения. Той си остава един от предпочитаните електрически отоплителни уреди, поради свойството си да продължава да отделя топлина след като бъде изключен. Маслените радиатори използват минерално масло, което е отличен топлинен проводник. Нагрява се бързо и изстива бавно, поддържайки ребрата горещи за един дълъг времеви интервал.

Защо сме идеалното място за покупка?

В търсене на идеалния отоплителен уред за дома, за офиса или за вилата, вероятно сте изготвили план за действие, който за жалост трудно би могъл да бъде реализиран. Ако от служебни ангажименти все не ви остава време да посетите големите вериги, предлагащи битова техника, то онлайн магазинът ни е чудесна тяхна алтернатива.

Без излишна скромност сме се нарекли онлайн мол, защото тук се предлага абсолютно всичко нужно на модерния потребител и неговия дом. Не ни липсват и отоплителни уреди на ток, както и такива на газ, защото знаем, че топлината прави едно жилище приятно, уютно и обитаемо, а не творческата изява на прочут интериорен дизайнер.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ