Гофретници

Ред:
Гофретници

Ако сте собственик на заведение за бързо хранене, ресторант или хотелски комплект със сигурност ще ви бъде полезно да научите как да сразите конкуренцията, предлагайки по-разнообразна и ефектна закуска на своите гости. Гофретите са обичани от клиентите, но не винаги предлагани в заведенията. Бъдете различни – оборудвайте кухнята си с качествен професионален гофретник на ексклузивна цена.

Предимства

Ползите, които ще си осигурите с добавянето на първокласен уред за гофрети никак не са малко. Ако смятате, че гофретите няма да бъдат най-търсения артикул в асортимента ви – грешите. Всички ги обожават - и малките деца, и възрастните хора. Този уред ви пести пространство, а същевременно замества сандвич тостера, тигана и фурната по един чудесен начин.

Едва ли е нужно да обясняваме колко широко е приложението на един професионален гофретник. Хрупкавите гофретки не са единственото, което можете да приготвяте в мини пекарната. В нея можете да приготвите изумителни сандвичи с разтопени сирена, като ги направите изключително атрактивни на външен вид. Решетъчната форма ще отличи вашите тостове от тези на конкуренцията.

Всички заведения, сервиращи и продаващи закуски трябва да се оборудват с качествен гофретник на изгодна цена, защото той може да замени напълно някои от другите професионални кухненски уреди. Това е уредът, с който бихте могли да стартирате своята дейност, ако тепърва се включвате в хранителната индустрия. Сандвичи, бургери, сладки и солени гофрети, палачинки, и дори бъркани яйца с форма на пчелна пита – клиентите ще търсят вашите закуски.

Оптималното пространство, което заема дори най-големия двоен гофретник е много по-малко от необходимото за компактна готварска печка с фурна и котлони, грил скара, сандвич-тостер и т.н. С гофретника ще сложите край и на брака. Избирайки модел с незалепващо покритие на плочите и таймер, няма да изхвърляте прегорели тестени изделия.

Бързината на приготвяне и равномерното изпичане на вкусотийките ви гарантират винаги безупречни резултати, а те непременно ще бъдат оценени от купувачите. Обърнете внимание на работните опции, предлагани от професионалните гофретници, отговарящи на вашите нужди и бюджет. Регулирането на степените на нагряване е важно, защото суровите теста и изпеченият хляб се пекат с различна продължителност и градуси.

За какво да внимавате?

Изборът на професионална машина за гофрети изисква известни познания. За домашна употреба можете да закупите първия попаднал ви уред, който ви се струва изгоден като цена, но за бизнеса е нужно да изберете най-доброто. Оборудването ще ви носи пари, затова се отнасяйте към него с нужното уважение и внимание.

Високите цени на някои професионални модели не бива да ви карат да ги подминавате. Често те са най-качествените разработки с максимален коефициент на полезно действие. Определено е по-разумно да инвестирате в по-скъп тостер за гофрети, отколкото да се примирявате с ниското качество на евтините. Дългосрочната работа на скъпия ви спестява парите за ремонти и покупка на нова машина. Задължително е да мислите в дългосрочен план ако искате да оцелеете в силно конкурентната среда.

Нещо много важно, изискващо цялото ви внимание е материалът, от който са изработени гофретниците, спечелили вашето внимание. Корпусът от неръждаема стомана е норма при кухненското оборудване. Металът, защитен от корозия е устойчив на влагата, която изобилства в професионалните кухни. Той също улеснява почистването, каквото е нужно да се прави ежедневно, според изискванията на санитарните органи.

Плочите от метал са по-добър вариант от тези с тефлоново покритие. Почистването им е много по-лесно, а освен това е напълно изключена вероятността след време тефлонът да започне да се лющи. Това е изключително неприятен момент, който ще ви принуди да смените гофретника с нов. Възможно е да си спестите подобни разходи, стига да внимавате, когато избирате и купувате оборудването в началния етап.

Мощността на нагряващия елемент е друга характеристика, за която да внимавате. Тя е показател за степента и скоростта на затопляне на плочите. Гофретниците, включени в каталога ни са с мощност от 1 и 2 Kw. Двойният ни модел е с консумирана обща мощност 2 киловата, което означава, че всяка от питите консумира по 1 киловат.

 Плочите на двойния гофретник могат да се използват едновременно и поотделно, така че не се притеснявайте, че сметките ви за ток ще намалят вашата печалба. При по-натоварена работа ще се наложи да включите и двата нагревателя, но същевременно ще изкарвате повече пари. Когато търсенето на гофретите е минимално, бихте могли да използвате само една плоча, така че да пестите електричество.

Гофретниците ни са оборудвани с ключ за регулиране степента на работа – температура и площ на нагряване. Уредите ни са максимално обезопасени срещу токови уреди и претоварване. Предлагаме ги на супер изгодни цени и с максимален гаранционен период.

Виж още