Професионален гофретник 1400W с дълги дръжки

Гласове: 60 Рейтинг: 4.0
 • Код на продукта: sv334
  Наличност: В наличност

 • В наличност Цена: 250.00лв.
Кол-во: +
-
Кредитен модул UNI Credit за OpenCart 19.68

Вземи само за 24.40 лв.

12 x 24.40 лв.Приготвянето на вкусна закуска понякога изисква повече мислене, отколкото изпълнение. Ако искате да зарадвате своите близки с разнообразно меню, можете да сте сигурни, че гофретите са точното попадение. Моделът, който ви представяме е подходящ за домашна и професионална употреба. Разполага с опция за избиране на температурата и има стабилна конструкция. Особен интерес представляват дългите дръжки и устойчивата панта.

Гофретникът е произведен от качествена неръждаема стомана, която е подходяща за често ползване и се почиства много лесно. Получавате страхотни гофрети, бързо и лесно, които можете да приготвяте сами. Моделът е подходящ за ползване в заведения за бързо хранене, ресторанти, семейни къщи, при желание да зарадвате гостите си с универсален и много вкусен десерт.

Ползи и предимства на продукта:

 • Устойчива конструкция
 • За лична и професионална употреба
 • Дълги дръжки
 • Висококачествен материал
 • Лесно почистване
 • Регулиране на температурата
 • Мощност: 1400W
 • 20 см - диаметър на гофрета
 • 2 см - дълбочина
 • тефлоново покритие

В помощ на вашия бизнес

Ако бързите закуски и изобщо приготвянето на храна е вашата сфера на занимание, то ние от Ontime имаме за вас едно чудесно предложение – професионален гофретник с две дълги и удобни за работа дръжки. С него бързо и лесно ще приготвяте гофрети с по-различна от обичайната форма. Малките балончета ще отличат гофретите ви от тези на конкуренцията.

Проектиран и произведен за професионална употреба, гофретникът 1400W ще ви служи изключително дълго при интензивно, ежедневно натоварване. Корпусът му е изключително здрав и устойчив, произведен от висококачествена неръждаема стомана. Подлежи на безпроблемно почистване, без риск от поява на петна ръжда след известно време.

Двата капака на уреда се съединяват лесно и напълно безопасно, благодарение на двете дълги дръжки, с каквито не разполага всеки гофретник – професионален или домакински. Рискът от изгаряне на ръцете при допир с нагорещения метал е напълно елиминиран, благодарение на оптималната дължина на всяка ръкохватка. Дръжките също така имат термоизолираща обвивка, която не се поддава на затопляне дори при дългосрочна употреба.

Амортизацията на гофретника е също успешно избегната. Простата му конструкция е лишена от дребни свързващи детайли, които биха могли да се износят и счупят с времето и множеството операции. Двата съда се съединяват посредством устойчива на износване панта, излята също от неръждаем метал.

Има множество причини да оборудвате своето заведение с един професионален гофретник на изключително разумна цена. С него ще можете да разнообразите асортимента от предлагани кулинарни изкушения, а по този начин е лесно да привлечете капризната клиентела. Една скромна инвестиция, ви дава възможност да работите с лекота и да създавате впечатляващи десерти и закуски.

Прецизна работа – винаги уникални резултати

Гофретникът, предназначен за професионална употреба, ви позволява да настройвате степента на нагряване, в зависимост от използваните смеси. Някои съставки се нуждаят от по-кратка термична обработка, а други от по-слабо температурно въздействие. За да си гарантирате винаги отлични резултати, можете да настройвате температурата, съобразно вида на смесите, които ще бъдат изпичани.

Операторът, работещ с гофретника, има задължението единствено да обръща периодично съда, така че двете половини да се затоплят равномерно. Този операция не се прави непрекъснато, така че по време на изпичането, могат да се приготвят пълнежите на гофретите, както и други заготовки, нужни в професионалната кухня.

Професионалното оборудване, представено в този раздел на каталога ни, се състои от 2 елемента - контролен и нагряващ уред, и двоен съединяващ се съд, в който се изпичат гофретите с форма на пухкави балончета. Контролът над операциите е максимално опростен. Наличен е ключ за включване и изключване, както и два регулиращи ключа за работните режими и градусите.

Това е чудесна професионална машина за гофрети, която няма да заема излишно пространство в малкото работно помещение на заведението ви за хранене, но която ще промени изцяло начина, по който клиентите ви възприемат. Уредът отговаря на всички изисквания за качество и безопасност на професионалната апаратура и електроуредите като цяло.

Ние от Ontime ви даваме възможност да се снабдите по най-лесния и удобен начин с необходимите ви технически средства за безопасно и регламентирано приготвяне на храна. Възползвайте се от страхотните ни ценови оферти за уреди с безупречно качество, гарантирана здравина и функционален дизайн.

Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Професионален гофретник 1400W с дълги дръжки

Доставка с

Цена 250.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.