Готварски печки

Ред:
Готварски печки

Онлайн магазин Ontime се радва на широка популярност сред потребителите, заради умението си да предлага модерни и практични стоки за бита и професионална употреба на невероятно изгодни цени. Важна част от нашия асортимент е гамата готварски печки за дома. Кухнята ви има нужда от уред, който е компактен, удобен, здрав и функционален? Ние ще ви го доставим.

Какво да изберете?

Изборът на готварска печка зависи от редица фактори. Вземат се предвид предпочитанията на домакините относно големина, дизайн и метод на захранване. Цената и марката също са от значение. Уредите, които сме подбрали се отличават с компактния си дизайн. Производителите на битова техника все по-често съобразяват размера на новите си разработки с оскъдното пространство в съвременните градски кухни.

Важно е да определите кой метод на захранване е най-съвместим с вашите възможности, защото магазинът ни предлага също богат асортимент от готварски печки на дърва, а не само електрически и газови. Всеки вариант е удачен при различните обстоятелства. За вилата и селската къща печката за огрев, на която може да се готви храна е безупречно решение.

Ако моделите, съвместяващи функцията на отоплител и уред за готвене ви допадат най-много, то определено ще ви зарадваме с колекцията си от готварски печки Прити. Изцяло българско производство, те се произвеждат в гр. Горна Оряховица по модерна технология и с най-добри материали.

Инвестицията в първокласна готварска печка на дърва от този ранг си заслужава. Всеки неин компонент е проектиран в унисон със съвременните методи на готвене. Макар и да липсва прецизната настройка на електрическите и газови уреди, управлението и контрола над степените на работа са налице.

Готварските печки на твърдо гориво Прити са изработени от плътна ламарина, защитена от корозия. Вратичката на горелката и тази на фурната са оборудвани с огнеупорно стъкло. То позволява да се следят процесите – горенето на дървата и степента на готовност на храната, без да се отварят вратите. Тази опция е от значение за разхода на суровината за огрев и за качеството на приготвените ястия.

Модерният дом заслужава модерни кухненски уреди

Ако готварските печки на дърва ви се струват отживелица, или просто в модерния ви апартамент няма възможност за подобна битова романтика, печките на ток са идеалната алтернатива. В каталога ни са представени разработките на европейски и азиатски производители, чиято продукция не отстъпва по качество и функционалност на тази на големите имена в бранша.

Ако търсите най-доброто съотношение между качество и цена, препоръчваме да обърнете внимание на практичните и изключително евтини готварски печки Gamalux. Гамалукс е търговска марка, регистрирана и патентована от компанията „Боми” – вносител на дребна и едра битова техника от Китай, Босна и Херцеговина, Турция, Украйна, Италия и други европейски страни.

Уредите с марка Gamalux можем да разделим на няколко категории – комбинирани, самостоятелна фурна и серия мини, включваща компактни комбинирани модели и малки фурни. Комбинираните печки тип готварски включват две електрически котлона и фурна с различна големина. Обема на фурните варира между 36, 40, 50 и 60 литра. Всяка от тях е идеална за домакинства с различен брой членове.

Самостоятелните фурни са идеални за вграждане – тенденция, навлизаща все по-масово в съвременната кухня. Мини печката е с по-малка вместимост, но въпреки това е чудесно решение за домове, в които се приготвя малко количество храна, както и за вили и къщи, които не се обитават постоянно.

Предимство и на малките, и на по-големите уреди е ниската консумация на електрическа енергия. Изделията на Гамалукс, както сами ще забележите, са от енергиен клас А. Високата им мощност на нагряване е гаранция за максимална ефективност на уреда. С нагреватели от ново поколение, уредите консумират значително по-малко електричество в сравнение със своите аналози от по-нисък енергиен клас.

Модерният дизайн на всяка електрическа печка ще ви грабне от първия момент. Визията се вписва в модерно оборудваното и обзаведено кухненско помещение на елегантния съвременен дом. Наличието на двойно топлоустойчиво стъкло на врата, е гаранция за дълъг работен живот и удобство при готвене. Имате на разположение изцяло емайлирана фурна, улесняваща почистването и предотвратяваща натрупването на нагар.

Напълно закритите долен и горен нагревател осигуряват равномерно нагряване на цялото вътрешно пространство. С такъв домакински помощник слагате край на недопечените и същевременно загорели ястия. Управлението при печките на ток е механично, което си има своите предимства пред фината и твърде чувствителна електроника. Говорим за здравина и дълготрайност на техниката, която предлагаме.

Избирайки печка за готвене, независимо дали на ток или дърва, е важно да съобразите правилно работния ѝ капацитет спрямо индивидуалните си потребности. Към описанието на всеки отделен модел са представени техническите му характеристики. Размерът на уреда е първото, което трябва да вземете под внимание, като преди това сте измерили и определили мястото, където ще го поставите.

Обезателно се информирайте за обема на фурната. Някои домакинства се задоволяват напълно с вместимост от 36 литра, но на многочислените семейства е нужен повече простор в отделението за печене. Мощността на печките от категорията е различна. По-компактните са с мощност 800W, докато на големите комбинирани модели мощността на двата функционални сектора общо е 1700W. Мини фурната  Gamalux I-08 TT е с мощност едва 650W.

Виж още