0
0
.00
BGN

Колички за тави

Покажи

Не можем да говорим за пълноценно кухненско оборудване, без да сме разгледали и нуждата от професионална количка за тави. Този помощен компонент не е нужен във всяко търговско помещение, но присъствието му е полезно на много места - магазини, закусвални, ресторанти и столове към учреждения и предприятия. Количките ни отговарят на най-високите критерии за качество и функционалност.

Характеристики и приложение

Количката като част от професионалното търговско и кухненско оборудване съществува в различни варианти. Има колички за сервиране на две нива, както и такива, върху които могат да се подредят тави и посуда с храна. Количките, върху които се нареждат тавите най-често служат за поставяне на храните в конвектомата, където да бъдат сготвени или поддържани топли за по-дълго време.

Количката спестява нуждата от поединично редене на всяка тава в готварския уред. С нейна помощ се оптимизира работата на кухненския персонал и се пести ценно време. Една голяма количка за тави с 15-20 броя рафтове би била изключително полезна в цехове, където се произвеждат хляб, закуски и други тестени изделия. С нейна помощ е много по-лесно готовата продукция да се придвижи от точка А до точка В.

Предлаганите от нас колички са леки, но същевременно здрави и устойчиви на голямо натоварване. По този начин не се натоварва излишно персонала в конкретното място за продажба или производство на хранителни продукти. Съоръженията ни са изключително маневрени, което позволява придвижването на тавите да става по всякаква траектория.

Всяка количка от каталога ни е оборудвана с колелца, две от които имат стоп механизъм. Тази характеристика помага да се избегне спонтанно тръгване на подвижния стелаж в случай че е оставен под наклон или бъде неволно бутнат. Олекотената конструкция има подобен недостатък, затова производителят се е погрижил да може да се предотврати самостоятелното тръгване на количките за съдове с храна.

Редно е да обърнем внимание и на материалите, използвани за производство. Количка с подобно предназначение не може да се изработва от друг материал, освен от неръждаема стомана. Металът с антикорозионно покритие е норма при професионалното кухненско оборудване. Той е здрав, устойчив на натоварване и намокряне, и напълно подходящ за специфичните условия в кухните на ресторантите и производствените помещения.

Основно изискване към количката за тави е да позволява прецизно ежедневно почистване. Търговското обзавеждане подлежи и на дезинфекция със специални химични средства, които биха разрушили останалите материали. Иноксовото покритие на нашите съоръжения е устойчиво на всякакви атмосферни, механични и химични въздействия. То ще удължи живота на самото съоръжение, позволявайки ви да изпълните всички указания на санитарните органи.

Прочетете повече