Газови и електрически котлони

Ред:
Газови и електрически котлони

Това е категорията, в която ще откриете богат избор от газови и електрически котлони. Тук са представени най-добрите съвременни уреди, подходящи както за домашна, така и за професионална употреба. Продуктите, включени в раздела са много различни като визия, начин на работа и капацитет. Това, което ги обединява е пълната им безопасност, лекота на управление и дълъг работен живот.

Котлоните, представени в този раздел можем да разделим на две основни категории – електрически и газови котлони. Това ще ни даде възможност да ви представим изчерпателна информация за всеки от двата типа, въз основа на която да изберете най-добрия уред за своите нужди и цели. Всеки продукт, представен в тази секция разполага с описание, в което са посочени индивидуалните му характеристики и параметри.

Газови котлони

Предлагаме възможно най-ниска за висококачествени газови котлони цена. Достъпните цени при нас не са показател за ниско качество на продуктите. Ако смятате, че в нашия магазин се предлагат стоки с кратък експлоатационен живот, които застрашават вашето здраве и живот, то определено грешите. Ние подбираме много внимателно уредите, които ви предлагаме, базирайки се основно на показателите за тяхната безопасност.

Срещу супер изгодните за газови котлони цени, вие получавате разнообразие от уреди, подходящи както за бита, така и за заведения, в които се приготвя и сервира храна. Предимството на котлоните, използващи газ за своята работа, се състои в по-високия им капацитет на полезно действие. Директният пламък позволява значителна бързина при затопляне и приготвяне на храната.

Условно можем да разделим газовите котлони според:

Брой на гнездата

От този раздел можете да закупите газов котлон на цена, която няма да се отрази по никакъв начин на месечния ви доход. Някои от продуктите се предлагат на цени под 100 лв, като сред тях ще откриете модели с две и три гнезда, позволяващи ви да приготвяте и затопляте едновременно две или три ястия. Сред уредите ще откриете керамични с пиезо запалване, класически, изработени от некорозиращ метал и котлони с висока степен на защита.

Предлагаме също чудесни професионални котлони на газ с цели четири работни гнезда, подходящи за кухни и ресторанти с висок капацитет на натоварване. Уредите притежават защита срещу изтичане на газ и отговарят на всички изисквания за пожаробезопасност. Тяхно основно предимство е пестенето на средства за електричество. Поради по-бързото им нагряване, се консумира много по-малък ресурс и се пести ценно време.

Друг плюс на нашите газови котлони е възможността да се приготвя храна дори на места, където липсва електрическо захранване. Можете да приготвяте разнообразие от ястия или професионално направени палачинки, на едногнездов газов котлон на открито, а това е от огромно значение ако развивате търговска дейност или се намирате на къмпинг и изобщо сред природата.

Електрически котлони

Ако се чудите къде са най-ниските за качествени електрически котлони цени, то нашият електронен магазин е един от възможните отговори. Трудно ще намерите продукти с толкова добри показатели на толкова достъпна цена, при това можете да ги закупите без излишен разход на време и усилия – изцяло онлайн от всяка точка на страната.

Независимо дали ви е нужен електрически котлон за дома, за вилата или за работно помещение, при нас всеки уред е удачно решение. Можете да закупите компактен единичен електрически котлон на цена под 30 лв, както и индукционен котлон с керамичен панел за скромната сума от 45 лева. Можете да закупите и двоен керамичен електрически котлон, за който е характерно супер бързото нагряване – фактор с огромно значение за по-ниския разход на време и средства.

Сред плюсовете на електрическите ни котлони с керамичен панел е тяхната съвременна визия, на която всички държим не по-малко от техническите параметри. Вашата кухня, независимо дали у дома или в престижно заведение, ще разполага с модерно оборудване с много по-добри параметри на работа от тези при класическите уреди. Керамиката позволява по-лесно почистване, поради пълната липса на нагар, а това ви спестява нуждата да използвате силни средства и химикали, за поддържане на безупречна чистота.

Общи характеристики

Първият общ показател между нашите газови и електрически котлони е разбира се достъпната цена. И при двата типа уреди, захранвани с електричество или на газ цените са напълно поносими за българския потребител. Дори професионалните ни котлони, включително специално проектираните за приготвяне на палачинки, се предлагат на разумна цена, което ги превръща в идеалната инвестиция. Парите, вложени в професионално оборудване ще се изплатят още в първия месец от стартиране на вашето бизнес начинание.

Обща черта между газовите и електрическите котлони е също високата функционалност и възможност за лесен избор на местоположение. Всички уреди от тази категория разполагат с устойчива конструкция, която е напълно обезопасена, така че да могат да се поставят върху произволен работен плот. Благодарение на тази си характеристика, болшинството от котлоните ни могат да се използват при полеви условия – на къмпинг, на излет в планината, на вилата и т.н.

Ако ви е нужен електрически или пък газов котлон, подходящ за миниатюрната ви кухня, ние решаваме и този проблем, защото болшинството изделия в раздела са наистина компактни. Най-удачни в това отношение са моделите с едно гнездо, които заемат минимално пространство. Те също така позволяват да ги приберете на подходящо място, когато не ги използвате и да ги изваждате само когато са нужни.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ