ᐉ Газови и електрически котлони на супер цени, газов котлон - Онтайм

Газови и електрически котлони

Ред:
Газови и електрически котлони

Онлайн магазин Ontime се е погрижил да ви предложи богат избор от електрически котлони и такива на газ. Уредите са с модерен и функционален дизайн, и висок коефициент на полезно действие. В каталога ни са представени най-добрите съвременни разработки, подходящи както за домашна, така и за професионална употреба.

Какво да очаквате?

Продуктите, включени в раздела са много различни като визия, начин на работа и капацитет. Обединява ги пълната им безопасност, лекота на управление и дълъг работен живот. Продуктите, представени в този раздел можем да разделим на две основни категории – на ток и газови котлони.

Важното и съществено разграничение ще ни даде възможност да ви представим изчерпателна информация за всеки от двата типа, въз основа на която да изберете подходящия уред за своите нужди и цели. Всеки продукт, представен в тази секция разполага с описание, в което са посочени индивидуалните му технически характеристики и параметри.

Спрямо енергийния източник, котлоните в каталога ни могат да се разделят на такива:

На газ

Предлагаме висококачествени газови котлони на изключително достъпна цена. Достъпните цени при нас не са показател за ниско качество на продуктите. Ако смятате, че в нашия магазин се предлагат стоки с кратък експлоатационен живот, които застрашават вашето здраве и живот, то определено грешите. Ние подбираме много внимателно уредите, които ви предлагаме, базирайки се основно на показателите за тяхната безопасност.

Срещу супер изгодни за последно поколение газови котлони цени, вие получавате разнообразие от уреди, подходящи както за бита, така и за заведения, в които се приготвя и сервира храна. Предимството на котлоните, използващи газта за източник на горене, се състои в по-високия им капацитет на полезно действие. Директният пламък позволява значително по-бързо загряване на работната площ и приготвяне на храната.

На ток

Ако се чудите къде се предлагат качествени електрически котлони на достъпни цени, то нашият електронен магазин е един от възможните отговори. Трудно ще намерите продукти с толкова добри показатели на цената, предлагана от нас. Същевременно имате възможност да ги закупите без излишен разход на време и усилия – изцяло онлайн от всяка точка на страната.

Независимо дали ви е нужен електрически котлон за дома, за вилата или за работно помещение, всеки уред от каталога ни е удачно решение. Бихте могли да закупите компактен единичен модел на стойност под 30 лв, както и индукционен вариант с керамичен панел за скромната сума от 45 лева.

Разполагаме с двойни керамични електрически котлони, за които е характерно супер бързото нагряване. Бързината е фактор с огромно значение за по-ниския разход на време и средства. Сред плюсовете на електрическите варианти с керамичен панел, е тяхната съвременна визия, на която всички държим не по-малко от техническите параметри.

Вашата домашна кухня, а също и кухнята на всяко престижно заведение, ще разполага с модерно оборудване с много по-добри параметри на работа от тези на класическите уреди. Керамиката позволява по-лесно почистване, поради пълната липса на нагар. С нея си спестявате нуждата да използвате силни средства и химикали, за поддържане на безупречна чистота.

Броят на горещите точки има значение

От настоящия раздел можете да закупите газов котлон на цена, която няма да се отрази по никакъв начин на месечния ви приход. Някои от продуктите струват по-малко от 100 лв, като сред тях ще откриете модели с две и три гнезда. По-големият брой горещи точки ви позволява да приготвяте и затопляте едновременно две и дори три ястия.

Сред котлоните на пропан бутан ще откриете керамични с пиезо запалване, класически, изработени от некорозиращ метал и високотехнологични разработки с висока степен на защита. Предлагаме също чудесни професионални модели с цели четири работни гнезда, подходящи за кухни и ресторанти с висок капацитет на натоварване.

Уредите ни притежават защита срещу изтичане на газта и отговарят на всички изисквания за пожаробезопасност. Препоръчваме ви да заложите на сигурното – газов котлон със защита. Основно предимство на котлоните с пропан бутан е пестенето на средства за електричество. Поради по-бързото им нагряване, се консумира много по-малък ресурс и се пести ценно време.

Друг плюс на икономичния котлон на газ е възможността да се приготвя храна дори на места, където липсва електрическо захранване. Можете да приготвяте разнообразие от ястия, както и професионално направени палачинки на открито. Уредът ви дава огромно предимство, в случай че развивате търговска дейност и когато сте на къмпинг сред природата.

Общи характеристики

Първият общ показател между котлоните на газ и тези на ток е тяхната финансова достъпност. И на двата типа уреди – газовите и захранваните с електричество цените са напълно поносими за българския потребител. Знаем, че цената е основният показател, оказващ влияние върху решението за покупка.

Дори професионалните ни евтини електрически котлони, проектираните за приготвяне на палачинки, се предлагат на разумна цена, което ги превръща в идеална бизнес инвестиция. Парите, вложени в професионално оборудване ще се изплатят още в първия месец от стартиране на вашето търговско начинание.

Обща черта между двата типа артикули е също високата им функционалност и възможност за лесен избор на местоположение. Всеки уред от тази категория разполага с устойчива конструкция, която е напълно обезопасена. Котлонът спокойно би могъл да се постави върху произволен работен плот.

Благодарение на тази си характеристика, болшинството газови котлони за бита могат да се използват в полеви условия – на къмпинг, на излет в планината, на вилата и т.н. Ако ви е нужен надежден и безопасен газов котлон за миниатюрната ви кухня, ние ще ви спечелим с ексклузивните си цени.

Малкото пространство не бива да ви притеснява. Решаваме и този проблем, защото болшинството изделия в раздела са наистина компактни. Най-удачни в това отношение са моделите с едно гнездо, заемащи минимална работна площ. Те също така позволяват да ги приберете на подходящо място, когато не ги използвате и да ги изваждате само когато са нужни.

Виж още

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ