Комплекти прибори за хранене

Ред:
прибори за хранене цени

Няколкото сета с прибори за хранене в кухнята ни са незаменимо оборудване, което винаги избираме изключително внимателно. Те трябва да са от устойчив материал, който същевременно да не отделя никакви токсични за организма вещества, които биха навредили на здравето ни. Отделно, обикновено търсим комплект трапезни уреди, предназначени за разнообразни типове ястия, гарнитури, подправки и напитки. Още по-удобен вариант е, ако към сетът са добавени и уреди, необходими и полезни при готвене, сервиране и поддържане на хранителни продукти. 

Трапезни принадлежности за ядене

Познатите ни консумационни прибори се отличават предимно по размерите си в нашата категория. Уредите от различни производители, често са и с различен дизайн, а някои дори са украсени с покритие от благороден метал. Потребителите обаче залагат на функционалността, която е най-съществена при този тип уреди. Лесното огъване, склонността към ръжда и корозия, и особено чупливостта на детайлите са смятани за най-големите им недостатъци, и именно присъствието им се следи внимателно при покупка на кухненски уреди за консумация.

В категорията ни ще откриете маркови хранителни инструменти с цени, далеч по-изгодни от тези в големите хипермаркети за домакинско обзавеждане. Те са продукт на производители като Alpen Berg, Bachmayer, Hisar-Milan и KING Hoff, които са дългогодишни лидери в изработката на трапезни прибори. С избор на продукти от каталога ни ще си осигурите не само комфорт и хигиена на ядене, но и прекрасни комплекти за дългогодишно използване.

Всеки комплект инструменти за консумиране на храна с изгодни цени в магазина ни е предвиден за различен брой консумиращи. Най-елементарно оборудваният сет съдържа нож, лъжица, вилица и чаена лъжичка, а няколко такива сета се обединяват в комплект. Не сме пропуснали и големите комплекти, включващи уреди не само за трапезни функции, но и за сервиране на храни и напитки.

Голям комплект за хранене и сервиране

В пълният сет, заедно с вилици, лъжици и ножове за основни ястия и супи, откриваме голяма лъжица за сервиране, няколко малки за салати, захар и сосове, чаени лъжички и десертни прибори. В някои комплекти те са придружени от специална вилица за месо и черпак за супи, сос и гарнитури, както и от щипки за захар и лед, и шпатула за торта.

Големите комплекти пристигат в прекрасни дървени кутии с няколко рафта и отделения за всеки уред. Освен че са наистина красиви декоративни предмети, в тях ще можете да съхранявате всички тези принадлежности, които използвате сравнително рядко.

Позлатени модели

Основната разлика между продуктите на отделни производители, селектирани в нашият магазин за хранителни прибори, е индивидуалността в дизайнът им. Част от приборите се отличават по характерни дизайнерски детайли, сред които са полировката с огледален блясък, интересните мотиви върху дръжките, както и позлатеното покритие. Тези луксозни комплекти консумационни инструменти не са много по-високи цени от стандартните, но превръщат всеки обяд в специален ритуал.

Луксозни приставки за консумация на достъпни цени се срещат рядко. Още повече, когато са изработени от най-качествената неръждаема стомана с дългогодишна гаранция, устойчивост на влага и всеки тип химични съединения. Всички са сертифицирани според актуалните международни стандарти за качество и безопасност. Покупката на луксозни устройства за консумиране от нашият електронен магазин не е рисковано, а напротив – това е най-разумната инвестиция, която сте правили скоро.

Виж още

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ