ᐉ Луксозен комплект прибори за хранене в черно 24 части на топ цена - Онтайм

Луксозен комплект прибори за хранене в черно 24 части

Гласове: 4 Рейтинг: 3.0
  • Производител: Zephyr
    Код на продукта: sy718
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 79.99лв.
Кол-во: +
-


Немската компания Zephyr е доказан лидер в производството на кухненска посуда за готвене и сервиз. На вашето внимание е един луксозен и стилен комплект прибори от 24 части. Той е подреден внимателно в компактна и здрава кутия за по-удобно транспортиране и съхранение. Комплектът включва всичко необходимо за трапезата на 6 души. Може спокойно да се използва както в ежедневието, така и при по-спициални и празнични поводи.

Дизайнът е изчистен, със заоблени форми. Декорацията в черно на всеки елемент е различен, нежен и много стилен. С тези прибори ще впечатлите и изненадате семейството си и вашите близки. Сетът прибори съдържа по 6 бр ножове, вилици за основно ястие, супени лъжици, чаени лъжички.

Всички прибори са изработени от неръждаема стомана от най-високо качество, която ще запази здрави приборите десетки години. За да удължите живота им, производителие съветват да ги почиствате с топла вода, препарат и мека гъба след всяко ползване. След това полирайте и подсушете с памучна кърпа за допълнителен блясък.

Съдържание на комплекта:

  • 6 x Ножа за основно ястие
  • 6 x Вилици за основно ястие
  • 6 x Супени лъжици
  • 6 x Чаени лъжички
Указания за почистване и съхранение:
След употреба, измийте приборите, колкото е възможно по-скоро, за да избегнете продължителен контакт с остатъците от храна. Използвайте гореща вода, неутрален и мек почистващ препарат и гладка гъба. След измиване, подсушете незабавно с мека кърпа.
Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ