0
0
.00
BGN

Средства за самозащита

Покажи

ГОРЕЩО Електрошок с фенерче 1101
19
00
лв.
-18%

129.0000, 159.0000

Камери за видеонаблюдение 4 броя /DVR
159
00
лв.
129
00
лв.
8
90
лв.
18
00
лв.
16
90
лв.

Домашна аларма с безжични датчици и дистанционно управление

139
00
лв.
Домашна аларма с безжични датчици и дистанционно управление

Електрошок бокс с вградено фенерче

32
00
лв.
Електрошок бокс с вградено фенерче
25
00
лв.
22
00
лв.
26
00
лв.
25
00
лв.
25
00
лв.
23
00
лв.
21
00
лв.
26
00
лв.

Средствата за самозащита отдавна са неизменна част от вещите, които повечето хора носят със себе си постоянно. В магазина ни се открива богата селекция от разнообразни устройства, които спомагат за отблъскване нападките над личността лесно и бързо. Механичните средства за самоотбрана са пренебрегнати за сметка на импулсните електрошокове, достъпни в невероятно разнообразна визия – бокс, GSM с фенерче, ключодържател и дори опакован като гилза дамско червило. 

Алармените системи със сензори за движение и дистанционно управление не са пропуснати, като изработката им ги прави еднакво подходящи за охрана на дома и офис пространството. Звънец с датчик за движение и 16 мелодии съобщава за всеки посетител в близост до дома ви, като никога няма да позволи да се почувствате изненадани от неочаквано посещение. Мултифункционалните LED фенери и мощни лазери осигуряват цялата светлина, която ви е необходима, за да сте наясно със ситуацията в условия на приглушена светлина, които винаги крият риск от неочаквано нападение.

Защо да изберете нашите предложения

Оправдана причина за доверие в подбраните продукти от селекцията ни е високото им качество и ефективност. Тези уреди са проектирани специално с цел запазване на сигурност и физическа цялост в изключително рискови ситуации.

Правилната им употреба предлага отлично действие на отпор срещу нападател – човек или животно, същевременно гарантирайки пълна безопасност от неволно нараняване. Те изпълняват задачата си по обезвреждане на нападатели отлично, без да нанасят трайни поражения и да бъдат заплаха за живота и здравето.

Предлаганите от нас продукти за защита са модерни разработки, които повлияват изключително ефективно дори и срещу въоръжен агресор при физическо нападение.  Похватите, които използват, съответстват на всички законови разпоредби, когато инструментите се използват разумно и съобразно инструкциите. Всеки артикул от изключително богатата гама средства за самозащита е наличен на изключително достъпни цени, за да могат да си позволят покупката потребители от всяка финансова група.

Електрошокови инструменти

Електрошокът е изключително ползотворно средство за отбрана.  Ефективността му се дължи на електрически импулс с оптимално напрежение, който надминава по време на реакция и въздействие всяка механична сила. Импулсите са напълно безопасни за живота и здравето на нападателя, но в същото време го обезвреждат напълно  в рамките на  няколко минути, през които нападнатият човек има време да избяга от мястото и да потърси помощ от органите на реда. Устройствата с електрошокови импулси са разработени с визуална форма на обикновени вещи,  които с нищо не наподобяват оръжие. Целта е нападателят да бъде напълно изненадан при тяхното включване в употреба.

Алармени системи

Физическата безопасност е на първо място, а след нея са посегателствата върху лично имущество. Насилственото и често незабележимо проникване с взлом е често срещана дългогодишна проява на престъпност. В днешно време, абсолютно никой не е защитен от такава, дори и хора със скромни финансови възможности. Магазинът ни предлага ефективни средства за защита на дома си, офиса или търговския ви обект от крадци. Селекцията ни предлага надеждни и функционални алармени системи с датчик и панки бутон, синхронизирани към финансовите ви възможности.

Едно от най-ефективните предложения сред сигнално-охранителната техника е солиден  катинар с аларма, задвижван чрез батерии и достъпен на изключително ниска цена. Уредът се поставя върху конкретна външна или интериорна врата, портал или гаражна порта, като сигнализира моментално при опит за счупване или разбиването й, не оставяйки време на нежеланите посетители за реакция. Вече не е необходимо да се лишавате от сън, за да пазите своя автомобил, дом или друга материална собственост.

Кучегони

Популацията на бездомните кучета е немаловажен проблем, а една от причините той да бъде такъв е рискът от внезапно нападение над граждани. Той не може да се разреши по друг начин, освен чрез откриване на ефективно индивидуално противодействие.

Ограничаването броят на безпризорните домашни любимци е непосилна цел за момента – те се размножават постоянно, а доста собственици постоянно изоставят питомците си на произвола. Същинският проблем се корени в неправилното отглеждане на кучета от по-големи бойни породи, което винаги крие риск от безпричинна агресия. Срещу нея, гражданите са длъжни да окажат самоотбрана по бърз и адекватен начин.

Кучегоните са изключително хуманното оръжие за защита от нападение на агресивни животни.  Устройството насочва ултразвук с определена честота, която отблъсква животните на безопасно разстояние, без обаче да им причинява сериозен дискомфорт и физическа болка. То лесно се настройва и в режим на работа, подходящ за дресировка и обучение. Кучегонът ви дава пълна сигурност и спокойствие, когато се намирате в район с огромна популация на бездомни животни или се налага да останете близо до домашно животно, от което се страхувате.

Прочетете повече