Средства за самозащита

Ред:
Средства за самозащита

Колкото и да не ни се иска да го признаем, живеем в свят, в който опасността ни дебне на всяка крачка. Съвременните средства за самозащита имат за цел да ни защитят срещу най-често срещаните опасности – физическо нападение от хора и безпризорни животни и посегателства над личното ни имущество.

Защо да изберете нашите защитни средства?

Причината да се доверите на средствата ни за самоотбрана е високото им качество и ефективност. Това са уреди и приспособления, създадени с цел да гарантират вашата безопасност в едни от най-рисковите ситуации. Те работят безотказно, но в същото време са напълно безопасни при правилна употреба. Тяхната задача е да отблъскват и обезвреждат нападателите, но без да нанасят трайни поражения и да бъдат заплаха за живота и здравето.

Предлаганите от нас продукти за защита са модерни разработки, чрез които се въздейства ефективно срещу агресорите при физически атаки. Методите, които използват са напълно позволени от закона, стига продуктите да се използват разумно и съобразно инструкциите. Цените, на които ви предлагаме цялата гама от средства за самозащита са едни от най-ниските. Това ги прави достъпни за хора с различни финансови възможности.

В категорията ще откриете:

Електрошокови устройства

Електрошокът е един от най-ефективните уреди за самоотбрана. Той излъчва електрически импулс с оптимално напрежение, което е напълно безопасно за живота и здравето на нападателя, но в същото време способно да го обезвреди за няколко минути, през които можете да напуснете безпроблемно сцената на атаката или да потърсите помощ от органите на реда. Устройствата, използващи електрошок са разработени така, че да изглеждат като обикновени предмети, с цел нападателят да бъде напълно изненадан при тяхното включване в употреба.

Алармени системи

След физическите атаки, най-опасни са посегателствата над личното имущество. Проникването с взлом в чужда собственост е сред най-честите прояви на престъпност, от която не са застраховани дори хората с по-скромни финансови възможности. Ние ви даваме шанс да защитите дома си, офиса или търговския си обект от посегателствата на крадците, избирайки надеждна и функционална алармена система, отговаряща на вашите нужди и бюджет.

Сред алармено-известителните средства за самозащита ще откриете надеждния ни катинар-аларма, предлаган на изключително достъпна цена. Той ще ви осигури така важното спокойствие, защото ще ви извести незабавно при всеки опит за преодоляване на поставената от вас бариера – врата, ограждение, дворна порта, портал и т.н. Вече не е необходимо да се лишавате от сън, за да пазите своя автомобил, дом или друга материална собственост.

Кучегони

Проблемът с популацията на бездомните кучета става все по-сериозен и налага търсене на ефективни индивидуални решения. Предвид пълната липса на адекватни мерки за ограничаване броя на уличните кучета и неправилното отглеждане на много от големите домашни любимци, ние сме принудени да се защитим сами по възможно най-бърз и сигурен начин.

Кучегоните са най-хуманното средство за защита от агресивни животни. Те използват ултразвук с определена честота, която действа отблъскващо на кучетата, но без да им причинява сериозен дискомфорт и физическа болка. Тяхното присъствие ще ви даде повече сигурност и спокойствие, когато се намирате в район с огромна популация на бездомни животни или в близост до домашно животно, от което се страхувате. Кучегоните разполагат с няколко работни режима, част от които могат да послужат при дресировка на домашни любимци.