Кучегон - уред за защита от кучета

Гласове: 8 Рейтинг: 4.5
  • Код на продукта: ST011
    Наличност: В наличност
  • Цена: В наличност 30.00лв. 23.00лв.
Кол-во: +
-

Най-ефективният уред за борба с агресивни кучета или с цел дресиране на вашето собствено.

Кучегонът е изключително подходящ за използване от хора на всякаква възраст или пол. Уредът работи посредством ултразвук с честота 25KНz и сила до 130 db. Този звук е напълно безопасен за човек, както и за всякакъв вид животни, включително и за кучета. Честотата на звука е недоловима за човешкия слух, като същевременно предизвиква некомфортно усещане при кучета, но не и болка. Именно това прави уредът възможно най-хуманното средство за защита или тренировка на кучета.
Кучегонът е незаменим за защита от улични или агресивни кучета. А също така и за защита на вашето собствено куче от други кучета.
Уредът разполага с три режима на работа:

1. Защитен (Chaser) - Прогонва и отблъсква нежелания контакт с кучета;

2. Дресиращ или Обучаващ (Train) - Използва се с цел хуманна дресировка на вашето куче;

3. Режим Фенерче (Light) - Можете да използвате като фенерче.

Супер Оръжието "Кучегон" има обсег на действие от 5 до 15 метра. Използва се като се задържа във включен режим за около 1-2 секунди, след което действието се повтаря до настъпване на желания ефект.
Макар че уредът е напълно безопасен при хора, все пак е препоръчително да не се насочва срещу човек
Забележка: Да не се насочва безпричинно срещу куче, което не е заплаха за вас, тъй като е трудно да се предвиди неговата реакция.
Кучегонът работи с алкална плоска батерия 9V, която е включена в комплекта. Срокът на използване на батерията е 6-9 месеца.
Кучегон е супер ефективен, хуманен и интелигентен начин за защита, както и подходящо възпитаващо или трениращо средство!
Лесна поръчка

Кучегон - уред за защита от кучета × 1 бг.

Цена: 23.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ