0
0
.00
BGN

Велосипеди

Покажи

430
00
лв.
399
00
лв.
399
00
лв.
Fat bike Hummer

РАЗПРОДАДЕНО

700
00
лв.
Велосипед 24 цола

РАЗПРОДАДЕНО

265
00
лв.
Велосипед 24 цола

РАЗПРОДАДЕНО

320
00
лв.

Велосипед 26 цола, лята капла, 24 скорости

299
00
лв.
Велосипед 26 цола, лята капла, 24 скорости

Велосипед 26" VOKAT сгъваема рамка, амортисьор, 21 скорости

399
00
лв.
Велосипед 26" VOKAT сгъваема рамка, амортисьор, 21 скорости
499
00
лв.
390
00
лв.
399
00
лв.
Велосипед Meilda 24 цола

РАЗПРОДАДЕНО

320
00
лв.
Велосипед Meilda 26 цола

РАЗПРОДАДЕНО

250
00
лв.
-9%

200.0000, 220.0000

Велосипед Obike 26"
Велосипед Obike 26"

РАЗПРОДАДЕНО

220
00
лв.
200
00
лв.
350
00
лв.
289
00
лв.

Много трудно е да се посочи група продукти, които не са част от разнообразния ни асортимент. В Ontime предлагаме всичко, нужно на съвременния човек, включително висококачествени и модерни велосипеди онлайн. Страхотният асортимент от байкове ще помогне на всеки любител на вело спорта да открие предпочитания и необходим вариант.

Как да изберете подходящия модел?

Видовете байкинг разработки, предлагани на пазара днес могат да объркат и познавачите, а какво остава за редовия потребител, който просто иска да се придвижва на две колела? В търговската мрежа ще откриете от изключително скъпи специализирани байкове, до класически и съвсем евтини велосипеди тип едноскоростни.

Преди да потеглите към някой специализиран физически магазин за велосипеди, или да се настроите за онлайн покупка на двуколесно возило, е важно да набележите основните си цели. На първо място е важно да решите къде и колко често ще карате колелото? Ако целта е да се придвижвате по градските улици и вело алеи, един стандартен модел с една скорост ще ви свърши чудесна работа.

Изберете модел с олекотена рамка, за да ви бъде по-лесно да го пренасяте, когато се налага. Повярвайте, в градска среда това ще се случва по-често, отколкото предполагате – когато се налага да слизате/изкачвате стъпала, да заобикаляте участъци, където протичат ремонтни работи, и дори да прибирате велосипеда в своя апартамент, независимо дали с асансьор или по стълбите.

В случай, че планирате извънградско каране по каменисти и стръмни терени, определено ще ви трябва нещо по-сериозно от класическите градски велосипеди. Може би не чак модел Fat Bike с 26 цола гуми, но поне качествен кросов велосипед с дискови спирачки и 18 – 21 скорости. Спирачната система при колелата е нещо, на което трябва да обърнете внимание.

Някои модели позволяват намаляване на скоростта и спиране посредством контра (връщане на педалите назад със задържане), докато други имат по-сложна спирачна система, осигуряваща по-добър контрол над скоростта и плавно спиране при спускане под голям наклон. Спирачките обикновено се намират на едната или и на двете ръкохватки на кормилото.

Ако сте любител на екстремното планинско каране, един Фетбайк си заслужава инвестицията. Този клас велосипеди се предлагат на малко по-високи цени от обикновените градски модели, но цената им е напълно оправдана. С дебелите си гуми, те ще ви позволят да карате по каменисти и дори заснежени участъци, без да губите баланс и да срещате трудност при качване на стръмен склон.

Важно за избора е и кой ще кара велосипеда – възрастен или дете? Детските модели в нашия реномиран магазин за колела се отличават с отлично качество, ефектен и ергономичен дизайн, и специално конструирана рамка за по-лесно качване, слизане и управление на колелото.

За по-възрастните ни клиенти, които не държат на интензивното физическо натоварване, сме включили в колекцията си и електрически велосипеди. Е-колелата не са нова концепция, но днес се произвеждат по съвсем различна технология, от тази, използвана в миналото. Те са чудесни шосейни варианти, с които можете дори да ходите на ежедневно на работа, без да се притеснявате, че ще пристигнете прекалено запотени.

Въпреки това, моторът не ви лишава от нужната физическа активност за задвижване на колелото. Електрическото колело се отличава от базираното изцяло на механика по помощната роля на електромотора. Колелата от този вид имат добавени три електрически компонента – електрически мотор, батерия и контролер. За разлика от скутера, тук имаме безшумна работа и по-лесна поддръжка – без механизация и нужда от смяна на маслото.

Какво ви предлагаме?

В колекцията ни ще срещнете разнообразие от нови велосипеди с изцяло нов тип на конструкцията и начина на управление. Детските ни байкове са отличен подарък, с който ще стимулирате детето си да прекарва повече време на открито и да се движи. Можем да снабдим с подходящ велосипед всеки член на вашето семейство, в зависимост от индивидуалните му нужди и изисквания.

Електро-колелата и електрическите дрифтинг скутери (тип триколка) са чудесен вариант за градско, шосейно и планинско каране. Еко велосипедите Obike са удачен избор за придвижване в града, защото са леки, с изцяло алуминиева рамка и с вградена GPS система за проследяване, контрол и заключване през мобилен телефон.

Фетабйковете ни са колела за ценителите на екстремния байкинг. С дебелите си гуми и подсилени амортисьори, можете да ги карате по терени, по които дори ходенето пеш е истинско предизвикателство. Колекцията ни е подбрана много внимателно, така че всеки любител на екологично чистото пътуване да остане напълно удовлетворен. Изгодните цени и удобният начин на пазаруване са допълнителен стимул да се доверите на нашия онлайн магазин.

✅ Какво е качеството на велосипедите, които предлагате❓

При подбора на велосипедите, които предлагаме, ние от Ontime се стремим да постигнем най-доброто съотношение между качество и цена. Предлагаме разработки на водещи производители, включително на марките Philips и Vokat. Смело можем да заявим, че качеството на колелата ни е отлично, а цената им - изключително добра.

✅ Кой е правилният подход при избора на велосипед❓

Изборът на колело е изключително важен процес, защото погрешното решение, ви лишава не само от удоволствието от карането, но и от търсената полза. Най-важно за избора е да решите къде планирате да карате колелото, защото вариантите са много – шосейно каране, градско, крос-кънтри и мн.др. Ние разполагаме с колела от почти всяка разновидност.

✅ Безопасни ли са вашите колела❓

Категорично Да, що се отнася до здравината на конструкцията и различните подвижни елементи, а също и на сглобката. Опасността при колоездене се създава най-вече от маниера на каране, от вида на трасето и от трафика, когато се кара по натоварени пътни участъци. Магазинът ни предлага пълния набор предпазни вело-аксесоари, включително шлемове, с какъвто задължително трябва да се снабдите.
Прочетете повече