0
0
.00
BGN

Велосипед Obike 26"

Модел: sv825

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Велосипед Obike е изключително удобен начин за придвижване в града или просто за разходка в някой парк. Тези колела са последният хит сред почитателите на еко транспорта. Моделът е устойчив, като разполага с някои екстри, които дори най-модерните велосипеди не притежават.

На първо място това са уникалните гуми, които на без въздух. Това означава, че няма нужда да се помпат и не се пукат. 

Седалките са много удобни дори при продължително седене, имат и кош за пренасяне на вещи. Калниците на модела също са нестандартни и много атрактивни. Алуминиевата рамка гарантира стабилност и лекота, които са много важни при такъв тип колела.

Градските велосипеди са отличен начин за придвижване до работата, пазаруване и дори спортуване.

Ползи и предимства

 • Висококачествена изработка
 • Sтабилни материали
 • Нестандартни калобрани
 • Кош за багаж
 • Удобна седалка
 • Разполага с фарове
 • Динамо
 • Гуми без въздух – не се пукат
Характеристики:
 • Размер рамка 42 cm.
 • Диаметър гума 26 inch
 • Няма скорости
 • Тегло на колелото: 22 кг.
 • Цвят: Сив, оранжев
 • Корпус: Алуминий
 • Спирачна система: U-brake
 • Подходящ за мъже и жени

Заслужава си да инвестирате в един супер удобен велосипед Obike на изгодна цена. При нас в Ontime ще откриете висококачествени оригинални продукти, включително богат асортимент от велосипеди, предназначени за различни видове каране и терени. Без значение в кой регион на страната се намирате, достъпът до първокласни колела от ново поколение е гарантиран, благодарение на нашето онлайн присъствие.

Защо да заложите на точно този модел?

Ако оставим настрана финансовия аспект на нашата оферта, има редица други причини да закупите велосипеда O bike, освен изключително привлекателната му цена. На първо място, това е идеалното средство за придвижване в градска среда. То ще ви направи абсолютно независими от графика на градския транспорт.

Ако сте поне малко загрижени за екологичното равновесие в природата, ще слезете от автомобила и ще започнете да пътувате по начин, който не води до драстично повишаване нивата на въглероден диоксид в атмосферата. С велосипеди Obike не вредите на никого, дори напротив. Ако все не намирате време да спортувате, просто карайте колело от дома си до работното място и обратно, за поддържате топ форма.

Икономията на финансови средства е може би най-силният аргумент в полза на покупката на велосипеда за градско каране Obike26 инча. Придвижвайки се с което и да е моторно превозно средство, ще се налага да плащате за гориво или такса за пътуване с обществен транспорт (билет).

С безмоторното двуколесно инвестирате еднократно, без допълнителни разходи за поддръжка и консумативи. Именно разходите за поддръжка на колелото са водещ мотив в конкретния случай. Тук те са напълно избегнати, поради специалните характеристики на гумите. Гумите на въпросния модел не са пълни с въздух, поради което не се пукат и не спадат, така че нужда от напомпване и ремонти няма.

Един особено логичен довод в подкрепа на колелата O bike – никакъв проблем с паркирането дори в най-оживените зони на големия град. С максимално компактната си и лека конструкция, е изключително лесно да намерите място за съхранение, за което няма да е нужно да плащате такси за престой или глоби за неправилно паркиране.

Отново заради леката конструкция на колелото, ще ви бъде супер лесно да преминавате по всякакви маршрути – улици, подлези, стълбища, тротоари. Спокойно можете да прекосите града от край до край, без да се сблъскате с особени затруднения. Там, където автомобилите не могат да преминат, вие имате свободен достъп. За вас и пътните артерии, и пешеходните зони са напълно достъпни.

Интелигентно управление и защита - тези услуги не са налични в България!

О-байкът неслучайно е масово познат като GPS велосипед. Моделът има реалната подкрепа на софтуерните гиганти Apple Store и Google Play, откъдето може да се изтегли приложението за заключване и проследяване на колелото през смартфон. Предоставен е неограничен достъп до апликацията на собствениците на iPhone и Android телефони.

Възможността да контролирате велосипеда си от всякакво разстояние, ви позволява да се защитите от незаконни и неправомерни действия. Кражбите на колела са все още масова практика в много страни по света, което накара производителите да разработят специални мерки за защита. След като механичното заключване не е достатъчно надеждна мярка, идва ред на електронното посредством мобилно устройство и GPS система.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти