0
0
.00
BGN

Велосипед Филипс 26"

Модел: sy426

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Велосипедът е със здрава алуминиева рамка. Цветовата гама е червено, черно и бяло. Благодарение на двустенните аеро капли, получавате по-голяма здравина, като същевременно се намалява въздушното съпротивление. По този начин се запазва скоростта, без това да е за сметка на устойчивостта на велосипеда.

Гумите са 26 инча. Предният амортисьор осигурява комфорт при каране дори и при неравности на пътя. Двете дискови спирачки дават сигурност и контрол, както при намаляване на скоростта, така и при рязко спиране. Благодарение на 21 шимано скорости, може да настройвате интензитета на въртене според условията и наклона на пътя.

Механизмите за смяна на скоростите са палцови, което позволява по-бързото и лесно превключване от една скорост на друга. Височината от курбела до рамката е 45 см. Седалката е удобна, с възможност за допълнителна регулация. С помощта на степенката ще може да паркирате навсякъде. Велосипедът е подходящ за по-големи деца и възрастни.

Ползи и предимства:

  • Алуминиева рамка
  • Двустенни аеро капли
  • Дискови спирачки – 2 броя
  • Преден амортисьор
  • Палцови механизми за смяна на скоростите
  • Степенка

Характеристики:

  • Гуми – 26’’
  • 21 шимано скорости
  • Височина от курбела до рамката – 45 см

Защо да заложите на този модел?

Изборът на спортния велосипед Филипс е вероятно най-правилното решение, независимо дали го купувате за себе си или за своето вече пораснало дете. Неговата лекота, маневреност, но и максимална устойчивост на всякакви терени, ви дава спокойствието, че докато го карате ще бъдете в пълна безопасност.

Велосипедът е не само приятно забавление, релакс и хоби, но и пълноценен инструмент за комфортно придвижване из града, който, предвид задръстванията, се превърна в просто незаменимо транспортно средство.Всъщност, колелото на престижната марка покрива всички критерии за качество, а също и изискванията на запалените байкъри.

По какви критерии се избира идеалният City-bike? Той трябва да притежава някои характеристики, на които ще обърнем специално внимание.

Комфорт, функционалност и атрактивен дизайн

Всички видове градски велосипеди, както и марковият велосипед Philips, представен на тази страница на електронния ни каталог, имат специфични характеристики, но те същевременно са обединени и от няколко важни фактора – комфорт, практичност и стилен дизайн. Идеална опция за каране в града се смята така нареченият „круизер”.

Круизерът е сред видовете градски колела, притежаващи някои дизайнерски характеристики. Особено се отличава геометрията на неговата рамка, която осигурява удобно каране. При този модел тя е излята от алуминий по изцяло нова технология, гарантираща повече стабилност по паваж и други неравности по пътя.

Правим важното уточнение, че конкретният велосипед Philips категорично не е единствено City – bike. Неговите стандартни 26 инчови гуми ви позволяват с лекота да правите и всякакви планински преходи. Наличието на 21 Шимано скорости ви позволява да регулирате интензитета на въртене според вида и наклона на терена.

Рамката – важен атестат за удобно колоездене

Сред най-важните фактори за качеството на велосипеда е рамката. Именно от нея в по-голяма степен зависи комфортът и мекотата на пътуването. При подходяща рамка се усеща по-малка умора, дори по време на дълги пътувания. Основният критерий, по който се избира рамката е материалът, от който е направена.

Стоманените рамки са най-бюджетният вариант, докато качеството остава отлично. Те се справят добре с маневрени завои и значително омекотяват тежестта на удара. Недостатъкът на този материал е голямото тегло, което не носи особена полза за бързото придвижване на двуколесното превозно средство.

Алуминиевите рамки, каквато има 26-цоловото колело Филипс са много по-леки и по-твърди, така че се чувстват по-малко уморителни, дори при повдигане. Недостатъкът на рамките от алуминий е, че са с по-малък живот и не са особено ремонтируеми. По-лесно е напълно да ги замените, отколкото да се опитате да ги поправяте.

Карбоновата рамка е почти наполовина по-лека от стоманената, и една четвърт по-лека от алуминиевата. Карбонът е издръжлив и устойчив на надраскване материал. Недостатъкът е високата му цена в сравнение с други опции. В такъв случай не е случайно, че световноизвестният електронен гигант е заложил на по-евтино решение, избирайки алуминиевата сплав за изработка на рамката.

Други полезни качества на модела

Спирачната система е сред ключовите показатели за качеството на велосипеда, и нито един запален байкър няма да пропусне да обърне внимание на този показател. Представеният в каталога ни велосипед Филипс е много изгодна цена, а същевременно е с два броя дискови спирачки, позволяващи плавно спиране и леко намаляване на скоростта.

Сложността на покупката на велосипеди се състои основно в избора на един от двата варианта – Rigid или Hardtail. Първият е идеален за всеки, който планира да покрива разстояния изключително по добри пътища и магистрали, без наистина да навлиза в неравен терен. Ако планирате от време на време да пътувате извън града, трябва да помислите за втория вариант.

Седалката е един от множеството плюсове на спортното колело Филипс. Тя е изключително удобна и с опции за персонализация, посредством механизмите за регулиране. Можете да фиксирате височината, която е най-удобна за вас или детето ви, както и наклона. Възможността за повдигане на седалката е от огромно значение, в случай че колелото се купва за дете, което все още расте.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти