Турмалинови стелки за обувки за хора със студени крака

Гласове: 55 Рейтинг: 4.1
 • Код на продукта: st646
  Наличност: В наличност
 • В наличност Цена: 8.00лв.
Възможни варианти
* Размери:
36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Кол-во: +
-

Много хора страдат от студени крака и ръце. Това може да се дължи на заболяване или просто на недобро кръвообращение. Ако и вашите крака са студени непрекъснато, без значение дали е лято или зима, то сте наясно с проблема. В случай, че не се вземат навременни мерки, може да се стигне дори до развитие на студова алергия. При нея се наблюдава реакция на организма към студа, подуване на пръстите на краката, зачервяване и дори посиняване, сърбеж и неприятно усещане при обуване дори на чорапи. За да си осигурите комфорт, дори и в най-големите студове, препоръчваме да снабдите любимите си ботуши и обувки с турмалинови стелки.

Турмалиновите стелки са изключително ефективни при студени крака. Те осигуряват бързо затопляне и подобряване на кръвообращението. Така се намалява риска от измръзване и дискомфорт. Краката ви ще са на топло и сухо, без опасност от изпотяване и неприятна миризма. Стелките са произведени от висококачествена материя, включваща турмалин. Освен за локално нагряване, терапевтичните стелки носят полза и за целия организъм. Облекчават симптомите при ставни заболявания, подпомагат лечението на възпалителни процеси и подобряват микроциркулацията. Така се постига по-добро хранене на тъканите и регенериране на клетките.

Полза от продукта:

 • Осигуряват бързо затопляне на стъпалата
 • Подходящи за всеки сезон
 • Без изпотяване и неприятна миризма
 • Облекчават симптомите при ставни заболявания
 • Намаляват сърбежа и подуването при студова алергия
 • Намаляват умората на краката

Комплектът включва:

 • 1 х Чифт турмалинови стелки

Знаете ли, че ако не вземете навременни мерки срещу синдрома на студените крака, можете да развиете студова алергия, която води до още по-сериозни последствия и неприятни странични ефекти? Такива, например, са подуване на пръстите на краката, зачервяване и дори посиняване, сърбеж и неприятно усещане при обуване дори на чорапи. Обикновено, този синдром се лекува със специални обувки, но не можем по цял ден и цяла година да носим едни и същи обувки, нали? Решението, което ние ви предлагаме, са универсални стелки, подходящи за всякакви обувки – и мъжки, и женски, и спортни, и елегантни – но ефикасни срещу измръзването на краката.

Представяме ви нашите революционни и уникални по рода си турмалинови стелки за обувки с бързо действие срещу неприятното студено чувство в ходилата, както и срещу сърбежа, подуването в случай на вече появила се студова алергия, умората, изпотяването и дори неприятната миризма. Всичко това остава зад гърба ви, ако още днес сложите нашите турмалинови стелки с моментално действие. Те са подходящи за всякакъв сезон, а освен това, с правилното изрязване могат да напаснат на всеки крак – от 35 до 45 номер.

Вземете уникалните затоплящи се стелки за обувки и подарете на краката си комфорта, от който имат нужда. . Те осигуряват бързо затопляне и подобряване на кръвообращението. Така се намалява риска от измръзване и дискомфорт. Краката ви ще са на топло и сухо, без опасност от изпотяване и неприятна миризма. Стелките са произведени от висококачествена материя, включваща турмалин.

 В допълнение, тези затоплящи стелки помагат не само на ходилата ви, но и на целия организъм, защото подобряват цялостното кръвообращение в тялото и ускоряват лечението на възпалителните в тялото процеси. Така, клетките в организма ви ще се регенерират бързо, тоест каквато и терапия да сте предприели, тя ще бъде стимулирана под действието на турмалина в стелките.

Направи бърза поръчка

Турмалинови стелки за обувки за хора със студени крака × 1 бр.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

Цена: 8.00лв.