Комплект контейнерчета за подправки от 6 части

Гласове: 7 Рейтинг: 4.0
  • Код на продукта: st640
    Наличност: В наличност
  • Цена: В наличност 12.00лв. 9.90лв.
Кол-во: +
-

Време е да сложите ред в кухнята, като започнете с организирането на всички пликове и буркани с подправки, които сте пръснали навсякъде. В повечето случаи ви отнема страшно много време да намерите съответна подправка, докато приготвяте някоя вкусна гозба. Това страшно много ви изнервя и може да си спестите много време в търсене на дадена подправка.

Комплектът от съдове за съхранение на подправки е прозрачен и това ви дава възможност да имате добър контрол върху наличното количество подправки. Сетът е смабден с красиви капачета, за да се избегне изсипване.

Погледни и останалите предлагани от Онтайм аксесоари за кухнята.

Рационален и много практичен продукт

Продуктът е в много стилен и красив външен вид, за да пасне към всяка една кухня. Капачетата са в свежи цветове и ще внесат настроение в дома ви. Няма да има повече разпиляване и брак на подправки.

Нагледност върху оставащото количество подправки и така няма да има неприятни изненади, свързани с изчерпани количества. Целият сет от контейнерчета се побира в една поставка и така няма варианти изгубите някой от тях. Може да красят винаги трапезата ви и всеки ще може индивидуално да се обслужва с овкусяването на ястията си.

Комплектът съдържа:

  • 6 х Прозрачни съда за подправки с разноцветни капачета
  • 1 х Поставка
Лесна поръчка

Комплект контейнерчета за подправки от 6 части × 1 бг.

Цена: 9.90лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ