0
0
.00
BGN

Повдигащи стелки BTall

Модел: ST105

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Ако ви е омръзнало да сте ниски, да страдате от някакви загубени комплекси и  искате да сте малко по-високи, можете да се справите лесно. Революционната система от стелки B Tall позволява да увеличите ръста си веднага с до 5 см. Стелките B Tall са толкова дискретни, че никой няма да знае, че ги носите. И са толкова лесни за употреба – просто поставяте еластичните подложки в обувките и веднага ставате по-високи.
Страхотните стелки B Tall могат да се носят с почти всякакви видове обувки и маратонки. Подходящи са за мъже и жени.

Няколко причини за покупката на този продукт:

  • Хитър и лесен начин да изглеждаме по-високи
  • Стелките са с универсален размер
  • Можем да ги ползваме за всичките ни обувки
  • Много лесни за употреба
  • Удобни и комфортни за носене
  • По никаъв начин не се забелязват
  • Подходящи са за мъже и жени
  • Възможност за регулиране на височината

Комплектът B Tall включва

  • 1 x чифт стелки с по 5 слоя (общо 10 слоя)
В зависимост от обувките и височината, която искате да постигнете, можете да добавяте от 1 до 5 слоя от стелките.

Представете си, че ви се отдава възможността да увеличите ръста си и най-накрая да се избавите от комплексите си за малоценност? Бихте ли се възползвали от нея или ще продължите да живеете по същия начин, тайно мечтаейки да имате друго тяло и да изглеждате по друг начин? Не е нужно да се примирявате и дори да не ви се вярва, не е нужно да правите кой знае какво, за да увеличите ръста си.

Или поне визуално…Вече можете да го направите на мига, супер лесно, на изключително ниска цена, без каквито и да е хирургически интервенции или измъчвайки се на високи токчета, ами с нашите практични повдигащи стелки за обувки. Те са направени така, че да могат да бъдат носени с всякакви обувки: и с ниски, и с високи, и с мъжки, и с дамски, и със спортни, и с елегантни. А освен това, стелките ще добавят цели 5 см към вашия ръст. Не е ли всичко това, за което сте мечтали и сте си мислили, че никога няма да се сбъдне? Ето че мечтите се сбъдват и за тях не трябва да плащате кой знае колко много.

С уникалните повдигащи стелки B Tall ставаш висок, без да се намесваш на природата, а хитро и изцяло незабележимо за околните. Стелките изобщо няма да се видят от никой, а освен това, са супер удобни и дори вие самите в един момент ще забравите, че ги има, свикнали с новия си доста по-задоволителен вид. С тези повдигащи стелки най-накрая ще се почувствате добре и прекрасно в собственото си тяло.

Нашите повдигащи стелки за обувки са лесни за употреба, с универсален размер и с възможност да коригирате регулирате височина, която искате да добавите към сегашния ви ръст. Възползвайте се от шанса да изглеждате перфектно още днес!

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти