0
0
.00
BGN

Соларна LED лампа със сензор за движение

Опции

Модел: st787

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Осветителните тела със соларно захранване стават все по-предпочитан начин за осветяване на двора и градината. Причините това е природосъобразен, евтин, ефективен и неизчерпаем метод. Соларните лампи, разположени между цветята във вашата градина стоят много красиво, но далеч не осигуряват нужната светлина, за да се придвижвате спокойно в двора, когато се стъмни.

Не се притеснявайте, имаме решението за вас външна лампа със соларен панел и датчик за движение. Моделът е с водоустойчива конструкция и няма нужда да я прибирате непрекъснато. Просто монтирайте на слънчево място, за да може соларният панел да се зареди и се насладете на светлината. А като споменахме монтаж моделът се фиксира с помощта на двойнозалепваща лепенка, най-добре върху гладка повърхност.

Датчикът за движение позволява активиране само при нужда, т.е. когато се движите. Стилната й визия пасва отлично на всеки дом.

Лесен безкабелен монтаж и автоматичен датчик за активация

 • Изцяло автономно захранване
 • Евтин и природосъобразен начин за осветление на двора
 • Монтира се изключително лесно
 • Разполага с датчик за движение
 • Водоустойчив корпус
 • Стилен и изчистен външен вид
 • Ярка светлина
 • Работи с вграден соларен панел
Видео:

Характеристики:

 • Соларен панел: 5.5V, 0.65W
 • Литиево-йонна батерия: 3.7V
 • Размери: 115*112*48mm
 • Цвят черен
 • Материал пластмаса
 • Издръжливост на батерията с едно пълно зареждане 4 дни (при средно включване около 50 пъти за нощ)
 • Обхват на датчика за движение 1 м
 • Време за зареждане на батерията приблизително 8 часа

Модерните соларни осветителни тела изглежда стават все по-модерни и предпочитани. Захранващите се от слънчевата светлина панели са екологични и достатъчно мощни, за да осигуряват мощен колкото такъв на стандартна лампа, светлинен поток. Магазин Ontime разполага с модерна led уред със сензор за двигателна активност, благодарение на който ще се разхождате безпроблемно и през нощта. Активирането му се случва само след засичане на движение, а радиусът му на действие е 1 метър. 

Интересната соларна сензорна лампа е с пластмасова водоустойчива конструкция, вграден в корпуса слънчев панел и капацитет на батерията 4 дни, при включване на датчика за около 50 пъти на нощ. Това позволява и много по-бавно изхабяване на батерията, при не толкова системна активност. 

Захранването на лампа с датчик за движение е сравнително кратък процес с около 4 часа продължителност. За целта е необходима инсталация на слънчево място, за зареждането на батериите директно от слънчевите лъчи. Монтирането става изключително бързо и лесно, само с помощта на двойнозалепваща лента върху добре почистена повърхност. 

След зареждане, екологичните лампи с фотоклетка се включват регулярно, при отчитане на движение около тях. Излъчваното осветление е достатъчно ярка, за да освети пътя ви в пълна тъмнина, и дори и да сте учудени, тя е резултат единствено от захранване със слънчеви лъчи. LED диодите пресъздават почти подобна на естествената дневна светлина, с ярко бяло излъчване в доста голям диаметър, което ще ви осигури комфорт и безопасност през нощта.

Аксесоар за градината

Модерните осветителни тела с двигателен сензор са практично и красиво решение за екстериор на частна къща или вила. Монтирането е възможно върху всяка равна повърхност в градината, а няколко устройства с фотоклетки са необходимото стилно осветление за вечеря на открито. Въпреки практичността им, прекрасната ярка светлина им придава и декоративна функция, която ще очарова гостите ви. 

Батериите не могат да предоставят мощният светлинен поток на тези осветителни уреди, който се концентрира в тях единствено благодарение на естествените, дневни слънчеви лъчи. Висококачествената пластмаса върху корпуса, както и вграденият панел не се увреждат от външни атмосферни влияния, влага и намокряне, така че веднъж монтирана, лампата може да остане в едно положение, без никакво демонтиране. 

Закупете страхотното соларно осветително устройство с фотоклетка на невероятно изгодна цена от магазинът ни, още днес. Само сега, можете да се възползвате от невероятно намаление, каквото трудно можете да откриете в други магазини за осветителна техника. Обзаведете градината си с най-мощните осветителни тела!

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти