0
0
.00
BGN

Професионална машина за мелене на месо MК-22 1100W 250kg/h

Модел: sv159

Наличност: В наличност

 


650
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Професионална машина за мелене на месо MК-22 1100W 250kg/h - 1 бр. Общо: 650лв.

Производството на кайма е сложен и трудоемък процес и е необходима добра машина за смилане на месото. Представяме професионална месомелачка TK-22, която е с голяма мощност, висока производителност и е създадена за професионална употреба. Машината е от неръждаема стомана, с мощен мотор 1100W и качествени ножове и максимална производителност от 250кг. смляно месо на час. Сравнително компактните и размери и тегло от 36кг. я правят удобна за използване не само в големи предприятия и поточни линии, но и при малки месарски магазини и цехове. Значително ще намали трудоемкостта и времето на производство и ще донесе допълнителна печалба.

Преимущества на продукта:

 • Ще увеличи производителността и печалбата
 • Подходяща за професионална употреба – за поточни линии, месарници, малки цехове за колбаси и др.
 • Материал, който не ръждясва и се почиства лесно
 • Голяма вместимост и издръжливост на високо натоварване
 • Мощност, която помага за намаляване на трудоемкостта и времето за производство

Характеристики на продукта:

 • Модел: ТК-22
 • Материал: Неръждаема стомана
 • Капацитет: 250кг на час
 • Мощност: 1100W
 • 170 оборота в минута
 • Размери: 410/240/450мм.
 • Тегло: 36кг.

Не само по-бързо, но и по-качествено

Има редица причини да изберете професионалната машина за мелене на месо ТК-22, но като че ли най-важната е от тях е комбинацията от скорост и качество на обработка на месните заготовки. Не всички месомелачки, включително някои професионални разработки могат да предложат толкова фина и нежна консистенция на каймата.

От това как се смилат месата зависи в голяма степен и качеството на приготвените с нея ястия. Ето защо всеки колбасарски цех е задължен да инвестира средства в оборудване, което да осигури висока скорост на процесите, без от бързината да страда качеството. Забелязали ли сте как колбасите на един бранд са по-добри от тези на друг? Освен на суровините, резултатът се дължи и на методите на обработка.

Скоростта на смилане е една от най-важните характеристики на нашата електрическа машинка за мелене на месо. Вграденият в месомелачката супер мощен 1100-ватов мотор извършва 170 оборота в минута. На час машината смила цели 250 кг. меса с различен произход – свинско, телешко, пилешко.

Към мощността на електромотора трябва да добавим и прецизно заточените ножове от неръждаема стомана. За тях няма трудно смилаеми части от месото. Сухожилията, които са били винаги мъчение за ръчните месомелачки тук не могат да дадат никакъв отпор. Затормозяване на мотора и забавяне на оборотите при смилане на телешко и свинско с ТК-22 няма как да се случи.

Когато купуваме кайма от магазина, предпочитаме месото да бъде смляно пред нас, като предварително сме избрали най-добрите, според нас екземпляри от щанда. Само така имаме гаранция, че получаваме качествен и преди всичко пресен продукт. Това е причината много специализирани магазини да са избрали електрическата машинка за месо с 1100W двигател.

Корпусът на месомелачката е здрав и пригоден за екстремна работа. Машината е направена изцяло от неръждаема стомана, без никакви пластмасови елементи. Размерите ѝ са: 410 х 240 х 450мм., което е изключително важно. Повечето професионални обекти държат на компактното оборудване с капацитет на работа присъщ на големите професионални съоръжения.

Компактният размер прави тази електрическа месомелачка предпочитана навсякъде, включително в цехове с достатъчно свободно пространство. По-малкият корпус, комбиниран с удобно тегло позволява апаратурата да се мести в различни сектори на обекта, в зависимост от моментната ситуация и нужди. Теглото на ТК-22 е само 36кг.

Лесна експлоатация и поддръжка

Не е без значение начинът на работа на една професионална машина за месо. Колкото по-прост работен принцип използва даден модел, толкова по-желан ще бъде той в професионалната сфера. Сложните машини задължават ръководството да назначи специално обучен персонал, който да оперира безопасно с тях. Сами разбирате, че в един цех, магазин, ресторант е нужно всеки член на екипа да може да поеме в конкретен момент дадена операция.

Машината, която ви предлагаме е с изключително функционален дизайн. За по-голяма стабилност в основата на корпуса са добавени гумирани крачета, така че да се избегне плъзгането по гладкия работен плот. Управлението е максимално просто. Наличен е ключ, с помощта на който се избират желаните обороти. Налични са три степени на работа.

Основно изискване към професионалните машини за мелене месо е да могат да предложат най-малко два вида кайма – по-едро и по-ситно смляна. По този показател нашата месомелачка се представя отлично. Тя е оборудвана с два режещи елемента (ножове) и с две приставки за извеждане на каймата – с по-големи и с по-малки отвори.

Поддръжката на професионалните машинки за мелене на месо е от особено значение в специализираните обекти. У дома всеки ползвател решава дали и как да почисти месомелачката, но в професионална среда хигиенните изисквания са изключително високи.

Благодарение на изцяло неръждаемата стоманена конструкция, машинката позволява прецизно почистване и дезинфекция. Направена е от материал, който не ръждясва и се почиства лесно. Разглобяването за рутинната хигиенизация също не представлява проблем. Уредът работи на монофазен ток и се захранва директно в електрически контакт с 220V напрежение.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти