ᐉ Машина за мелене на месо TK8 400W на топ цена - Онтайм

Машина за мелене на месо TK8 400W

Гласове: 63 Рейтинг: 4.8
  • Код на продукта: sv358
    Наличност: В наличност

  • В наличност Цена: 300.00лв.
Кол-во: +
-


Характеристики:
  • Размери: 30 х 32 х 18см
  • Неръждаем материал
  • Мощност: 400W
  • Производителност: 50 кг на час
  • Тегло на продукта: 15 кг.
  • Обороти в минута: 140

Професионална машина за мелене на месо с висок капацитет на работа, подходяща както за търговски нужди, така и за домашна употреба. Месомелачката е с компактни размери и лека конструкция, което позволява да се транспортира без никакъв проблем в случай на нужда. Това е съоръжение, пригодено за дългосрочна работа, което ние ви предлагаме на изключително изгодна цена.

Висока производителност

Електрическата машина за мелене на месо се отличава с наистина висока производителност. С работен капацитет 140 оборота в минута и възможност за обработка на до 50 кг месо в рамките на 1 час, тази месомелачка ще ви помогне да съкратите драстично времето, необходимо за смилане на дори по-трудни за обработване меса, в това число сухожилия, хрущяли и мазнини.

Работа при всякакви условия и възможност за прецизно почистване

Тъй като професионалната месомелачка е изработена от неръждаема стомана, тя е удачно решение за магазини, производствени цехове и обществени кухни, където нивата на хигиена са максимално завишени. Съоръжението е пригодено за лесно измиване в дълбочина и дезинфекция с регламентираните за целта препарати. Може да работи безпроблемно при всякакви условия, включително при висока степен на влажност, като е нужно единствено предпазване на мотора от намокряне.

Ефективност и рентабилност

Машината за мелене на месо предлага висока ефективност и рентабилност. Тя използва монофазен ток с консумирана мощност 400W. Предвид бързината на обработка на суровините, умерената употреба на машината няма да се отрази сериозно на сметките ви ток. Освен корпуса на месомелачката, решетката и ножа са също изработени от неръждаема стомана – INOX. Това гарантира продължителна работа без нужда от подмяна на компонентите или допълнителното им заточване.

Идеална за малки помещения

Електрическата професионална машина за мелене на месо ТК-М8 е идеалното решение за малки помещения. С размери: 30 х 32 х 18см и тегло от едва 15 кг, съоръжението позволява съвместно използване с останалото специализирано оборудване, без да заема излишна работна площ. В случай, че не се използва ежедневно, месомелачката може да се прибира в склад или друго сервизно помещение.

Може би ще имате интерес към:

Направи лесна поръчка

Машина за мелене на месо TK8 400W

Доставка с

Цена 300.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ