ᐉ Прахосмукачка Samsung VCC43Q0V3D/BOL на топ цена - Онтайм

Прахосмукачка Samsung VCC43Q0V3D/BOL

Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
  • Производител: Samsung
    Код на продукта: sz0488
    Наличност: В наличност

  • В наличност Цена: 155.00лв.
Кол-во: +
-
Кредитен модул UNI Credit за OpenCart 19.68

Вземи само за 15.15 лв.

12 x 15.15 лв.
Уникалната система с две отделения Twin Chamber System™ на Samsung разделя нормалната камера за прах на две отделения, което позволява подобрено почистване и по-голяма издръжливост. Когато мощното всмукване циркулира прашинките през циклонния въздушен поток на вътрешната камера, мръсотията и големите парчета се отделят от въздуха. В резултат на това по-големите парчета прах се филтрират във външната камера, докато решиш да ги изхвърлиш. Това означава също, че прахосмукачките Twin Chamber на Samsung не изискват разточителни, мръсни и скъпи резервни торбички.

Изпразването на кошчето след почистване с прахосмукачка може да бъде най-неприятната част от чистенето. Не и с лесните за изпразване кошчета на Samsung. Цялата процедура се състои в три лесни стъпки. Просто натисни един бутон, издърпай кошчето и го изсипи с просто обръщане на китката. Без проблеми, без разсипване, просто лесно почистена стая.

Един голям проблем на традиционните прахосмукачки с торбичка за прах е, че потребителят трябва да купува нови торбички за прах, за да ги сменя. Но системата Twin Chamber System™ слага край на нуждата от допълнителни усилия за намиране и купуване на подходящите торбички за прах за твоята прахосмукачка

Samsung използва HEPA филтриране, за да гарантира най-чистият изходен въздух при почистване с прахосмукачка. Чрез улавяне на микрочастици като прах и други алергени, като например полени и мухъл, HEPA филтрите осигуряват много по-чиста и здравословна среда. Всъщност качеството на изходният въздух и емисионната способност на нашите HEPA филтри са сертифицирани от високоуважавания немски институт за тестване и сертифициране SLG. И някои от нашите филтри за домашни акари и алергени също са сертифицирани.

Производител Samsung
Категория Стандартни прахосмукачки
Мощност: 850W
Тегло 7.000 Кг.
Филтър: HEPA
Капацитет на торбата/контейнера: 2.5
Ниво на шум [dB]: 75
Тип: С контейнер
Вид: Стандартна
Цвят: Син
Гаранционен срок: 24 месеца
Направи лесна поръчка

Прахосмукачка Samsung VCC43Q0V3D/BOL

Доставка с

Цена 155.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.