0
0
.00
BGN

Неопренова ортеза за рамо

Модел: st688

Наличност: В наличност

 


24
00
лв.
16
50
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Неопренова ортеза за рамо - 1 бр. Общо: 16.5лв.

Болките в ставите са често срещани в ежедневието неправилно седене, вдигане на тежки предмети, тренировки и т.н., които може да доведат до травма и възпаление. В такива моменти най-важното е приемът на подходящ противовъзпалителен медикамент и максимално обездвижване на травмираната става. Това е доста трудно, особено когато става въпрос за рамото. За да се ускори оздравителния процес, може да се наложи използването на специална ортеза.

Благодарение на тези аксесоари се постига по-бързо излекуване на травмата и подобрен комфорт. Моделът, който ви представяме е със специална конструкция, за да осигури плътно и комфортно обхващане на рамото и горната част на ръката. Ортезата остава на място с помощта на еластична лента, която минава през гърдите и подмишницата на другата ръка.

Разполага с опция за регулиране, за да я нагласите според индивидуалните предпочитания и размери на тялото. Ортезата е произведена от висококачествен неопрен, който осигурява терапевтична топлина, без да причинява запарване и кожни раздразнения. Освен това оказва компресия, за да подкрепи мускулите и меките тъкани, като така подпомага тяхното възстановяване. Може да се ползва и за двете ръце.

Ползи и предимства на продукта:

  • Ограничава движенията и ускорява оздравяването
  • Подкрепя меките тъкани и мускулите
  • Осигурява терапевтична топлина
  • Подходяща и за двете ръце
  • Висококачествен неопрен
  • Анатомична форма

Комплектът включва:

  • 1 х Неопренова ортеза за рамо
Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти