ᐉ Електрическа помпа за гориво 12V, ниско налягане HEP-02A на топ цена - Онтайм

Електрическа помпа за гориво 12V, ниско налягане HEP-02A

Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
 • Код на продукта: sz0838
  Наличност: В наличност

 • В наличност Стара цена: 69.00лв.

  Нова цена: 39.00лв.
Кол-во: +
-


 • Универсална електрическа помпа за гориво
 • Подходяща за автомобили, камиони, генератори

Предлагаме ви високопроизводителна универсална електрическа помпа за гориво. Моделът е подходящ за всички видове превозни средства – бензинови (карбураторни) и дизелови двигатели. Помпата за подкачване на горивото с ниско налягане HEP-02A е изработена от качествени материали и проектирана за дългосрочна употреба. Цената, на която я предлагаме е основателна причина да я поръчате още сега!

Важни характеристики на продукта

Характерна особеност на помпения агрегат е принципът му на работа. Помпата работи с помощта на електромагнит, задвижвайки цилиндър с вентил. Конкретният модел е предназначен за използване в автомобили с карбуратор на всяка марка, което го прави универсален елемент на горивната система, независимо от стандартната, фабрично заложена горивна помпа.

Предлаганата от нас помпа за гориво 12V е с изключително достъпна цена, а в същото време тя е проходен модел, тоест, подава горивото във включено състояние. Моделът е оборудван с възвратен клапан, което означава, че изпомпва горивото в една посока, като не му позволява да се върне обратно в резервоара, изпразвайки идващия към него горивен поток.

Универсалната електрическа помпа за гориво с ниско налягане HEP-02 действа като алтернатива на конвенционалните механични помпи. Също така е удобно да се използва в превозни средства с LPG оборудване за изпомпване на горивната смес при стартиране на двигателя.

Максимално ефективен принцип на работа

Ел помпата с ниско налягане е с метален цилиндричен корпус, защитен от външни влияния с електродвигател и помпа, разположена вътре. Тялото е напълно запечатано и има 2 контактни изхода за свързване на захранващи проводници (+ / -) и щуцер за горивна линия с диаметър 8 мм. Електромагнитът на устройството създава необходимото налягане на горивото в системата и го поддържа постоянно, докато двигателят работи.

Включването на помпата се осъществява посредством ключа за запалване чрез 4-пиново реле. Прилагането на напрежение към контактите стартира универсалната външна помпа за гориво 12V и в този момент можете да чуете характерния звук от засмукването на горивото. През останалото време подкачващото устройство работи почти безшумно.

Когато напрежението се изключи, подаването на гориво към помпеното устройство спира. Комплектът включва детайли за монтаж и укрепване на помпата. Важен момент при използването и дългосрочната работа на външна електрическа помпа за ниско налягане за гориво 12v е инсталирането ѝ в горивната система.Това трябва да се направи на разстояние от източници на топлина и с интензивно издухване на въздух (под автомобила).

Важно: За да се избегне препълване на карбуратора е задължително да се инсталира линия за връщане към резервоара. Например, инсталиране на тройник в линията след помпата. В противен случай устройството ще работи постоянно със съпротивление, ще се нагрее и в крайна сметка бързо ще се повреди.

Възползвайте се от невероятно атрактивната ни промо оферта още сега!

Технически характеристики:

 • Напрежение: DC 12V
 • Работен ток: 1.2A (макс. 2A)
 • Производителност: 110 л / ч.
 • Налягане: 0,27 - 0,38 бара. (в система с връщане в резервоара)
 • Изходно налягане: 3-6 PSI
 • Диаметър на входа и изхода: 7 мм
 • Материал на корпуса: месинг
 • Цвят на корпуса: злато / сребро (по избор)
 • Размери (ДxШxВ): 142 x 60 x 51 mm

Окомплетовка: 1бр. Горивна помпа с ниско налягане HEP-02A

Вижте още:

Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Електрическа помпа за гориво 12V, ниско налягане HEP-02A

Доставка с

Цена 39.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ