ᐉ Професионален електрически нож за дюнер резачка за месо на топ цена - Онтайм

Електрически нож за дюнер

Гласове: 24 Рейтинг: 4.8
 • Код на продукта: sv521
  Наличност: В наличност

 • В наличност Цена: 250.00лв.
Възможни варианти
* Варианти:
 
 

Кол-во: +
-


Дюнерите са сред любимите храни на много хора. Ако се приготвят правилно и с качествени продукти, те набавят от всички хранителни групи въглехидрати, протеини и мазнини. Но дори и да не са част от здравословното хранене, понякога могат да бъдат отлично решение за обяд или дори вечеря на цялото семейство.

Възможност за регулиране на дебелината на рязане

Ако сте от страната на приготвящите дюнер, със сигурност искате да работите бързо и да предлагате качествен продукт на своите клиенти. Предлагаме ви отличен начин да направите нарязването на месото по-бързо и прецизно с електрически нож за дюнер. Моделът се включва в електрическата мрежа, разполага с удобна и стабилна дръжка, ограничител за еднаква дебелина на рязане и е произведен от качествени материали.

Ползи и предимства от продукта:

 • Висококачествен материал
 • Стабилна дръжка
 • Еднакви парчета месо
 • Електрическо захранване
 • Лесно почистване

Характеристики:

 • Размери 11.3/19 см
 • Диаметър на ножа 10 см
 • Дебелина на рязане приблизително 8 мм
 • Мощност 80W
 • Напрежение 220V

Бързина, прецизност, безопасност

Ако предлагате дюнери и друг вид бързи закуски на оживен булевард, със сигурност ще ви трябва професионално оборудване, с което приготвянето им да става бързо, лесно и по възможно най-добрия начин. От онлайн магазин Ontime можете да си вземете професионален електрически нож за месо, с който работата ви ще бъде максимално улеснена.

Предимството на ножа на ток е бързината на нарязване при минимални усилия от ваша страна. Рязането на меса и колбаси с обикновения тип ножове изисква огромна сила и издръжливост, защото процедурата включва многократно изпълнение на постоянно повтарящи се движения. Ръката ви ще се умори още след първия час, което неизбежно ще доведе до забавяне на темпото в следващите часове на работния ден.

Освен, че ще трябва да вложите много сили и постоянство, ще бъде необходимо също да нарежете месата за дюнерите и сандвичите на ивици с абсолютно еднаква дебелина. Смятате ли, че ще можете да се справите? Ако не сте уверени в своята прецизност на рязане, снабдете се с точния и остър като бръснач електрически нож за дюнер, който ви предлагаме.

Дебелината на рязане може да се регулира посредством винт за изместване на предпазната пластина. Регулируемата опция варира в рамките на няколко милиметра, което ви позволява да оперирате с ножа, когато приготвяте и други месни закуски и храни, а не само дюнери. Няма значение колко точна е ръката ви. Достатъчно е само да държите правилно инструмента и да го движите в правилна посока.

Безопасността е от ключово значение, когато се изпълнява една толкова опасна операция, каквато е рязането. Използвайки правилно, съобразно начина указан от производителя, електрическият нож за дюнер е най-безопасният инструмент, с който сте работили до момента. Уредът е с компактни размери и с изключително функционален дизайн.

Професионалната резачка за дюнер е с пластмасов корпус и гумирана релефна ръкохватка за максимално стабилен захват. Тази характеристика е от особено значение за безопасността, тъй като всяко изплъзване и изместване на уреда би могло да причини сериозно нараняване на оператора. Имайте предвид, че инструментът притежава изключително остър режещ диск с диаметър 10, предназначен да реже с лекота дори по-твърди меса и месни изделия.

Ние ви предлагаме този електрически нож за дюнер на промоционална цена, за да можете още днес да си набавите нужните технически средства за стартиране на вашия бизнес проект. С бързината, удобството и лекотата, които предлага ножът, със сигурност ще сразите конкуренцията. Имайте предвид, че клиентите избират местата, където не само им предлагат свежа, качествена и вкусна храна, но и където ценят оскъдното им време.

Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Електрически нож за дюнер

Доставка с

Цена 250.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.