ᐉ Кухненски уреди на супер цени, купи уред за кухнята от Онлайн магазин Онтайм

Кухненски уреди

Ред:
Кухненски уреди

В магазин Ontime се предлага изключително разнообразие от кухненски уреди. Подбрали сме само модерни високофункционални устройства, които ви улесняват максимално при готвене и правене на домашни напитки. Резултатите са много вкусни, но по-важното е, че са и изключително здравословни. Организирахме тази категория с намерението да насочим вниманието ви към категория електроуреди, които стимулират консумирането на здравословни храни и напитки, зареждащи с енергия и сила.

Избраните готварски пособия са разработени и ориентирани предимно към популяризиране на здравословната храна. Всеки един е изграден така, че да е възможно най-полезен в практическото й приготвяне, както и това на вкусни витаминни напитки. Повечето от продуктите в каталога ни предлагат и възможност за създаване на прекрасно изглеждащи предястия и ордьоври. И вие, и гостите ви ще бъдете възхитени от новите вкусови качества и визията на храната си.

За готвене

Голяма част от артикулите са мултифункционални устройства. Създадени са, за да ускорят приготвянето на храната и да повишат качествата й. Режещите инструменти са изключително остри, оформят месото, зеленчуците, подправките и билките на късчета, в които са съхранени всички витамини, микроелементи и хранителни вещества.

Изберете най-подходящият за своят вкус електроуред: електронен термометър за хранителни продукти, газова горелка за изпичане на месо, форми и грилове за варене и пържене на яйца, шоколадови фонтани, както и специалните машини за приготвяне на понички, захарен памук, сладолед, суши, паста и много други любими ястия у дома. Разбира се, стандартните блендери, миксери, уреди за рязане на плодове, картофи, подправки, плюс ножове и ножици също присъстват в категорията.

Вкусни напитки

Модерните уреди за домашни питиета от растителни продукти запазват всички техни съставки в готовият сок, нектар, смути или друг тип напитка. Правилният кухненски уред извършва цялата магия по подготовката му – изненадващо е как само с негова помощ питието ви от плодове или зеленчуци, променя съдържанието си и се оказва пълно с витамини.

Ние сме се погрижили да ви предоставим най-високофункционалните марки продукти.  Nutri Bullet и Nutri Ninja са популярни от години, но все пак си остават най-ефективната техникат за нарязване и изцеждане на хранителни продукти. Изберете смути или плодово-зеленчуков коктейл – всеки от тях ще ви предостави необходимата доза витамини и минерали. Затова ние ви предлагаме да я закупите за дома си. 

В колекцията ни се срещат освен цедки за зеленчуци и плодове, и шейкъри на невероятно изгодна цена. Блендер на марката с първокласни уреди Royalty Line създава напитка или шейк със също толкова полезни съставки и ярък вкус. Ако предпочитате бира вместо плодове, имаме решение и за вас -  домашните ни диспенсъри ще поддържат питието ви постоянно охладено. Не сме забравили и няколко ефектни чаши и термоси за топли питиета, чиято визия ще подслажда всяка глътка.

Виж още