Блендер за смути Royalty Line с 4 скорости и купа

Гласове: 5 Рейтинг: 4.4

 • Код на продукта: st750
  Наличност: В наличност
 • В наличност Стара цена: 110.00лв.

  Нова цена: 85.00лв.

Промоцията изтича след:

00
--
--
--
Кол-во: +
-

Това е един надежден и мощен блендер, с който ще може да приготвяте любимите си смутита изключително бързо и лесно. Този уред е снабден с 4 скорости и PULSE функция, за по-бързото разбиване на всякакви плодове и зеленчуци, които ще желаете да направите на вкусно смути.

Характеристики:

 • Вместимостта на каната е 1.5л
 • Шумът на електрическия уред е малък
 • Много нисък разход на енергия
 • Мощност: 400W
 • Скоростите на блендера са 4 на брой + пулс функция
 • Ножът на кухненския уред е от неръждаема стомана

Време е да се погрижите за здравето на цялото си семейство, наслаждавайки се на домашно приготвени плодови и зеленчукови напитки. Чудесният блендер за смути на Royalty Line е идеалното решение за всеки дом и всяко домакинство. Независимо дали живеете сами или се радвате на голямо семейство, блендерът на престижната швейцарска марка ще бъде удачно попълнение във вашата кухня.

Предимствата на този кухненски уред са безброй. Той е компактен и няма да заема излишно място на кухненския ви плот, а в същото време ще бъде в постоянна готовност за действие. Лесното разглобяване и почистване е още един плюс, който трябва да вземете предвид. Ако почистването на безброй дребни детайли ви хвърля в отчаяние, то с този уред нямате никакъв повод за безпокойство.

Другите плюсове на блендери Royalty Line са:

Мощен, но сравнително тих мотор

Невероятната ефективност на този модерен блендер за смути се дължи на изключително мощния му мотор. Неограничената му сила обаче не бива да ви смущава, защото работата на уреда не е свързана с твърде високи децибели. Вече можете спокойно да приготвите зареждащата с витамини сутрешна напитка, без да се притеснявате от оплакванията на съседите или от тези на все още спящите членове на собственото ви семейство.

Огромна вместимост

Каната, придружаваща блендера е с вместимост от 1.5 литра, което дава възможност за приготвяне на голямо количество плодов или зеленчуков сок при еднократно зареждане. Благодарение на голямата мощ на уреда и извънредната вместимост на каната, вие можете да предложите чаша освежаваща напитка на всеки член от своето семейство или на любимите си гости. Можете, също така да осигурите една сериозна доза здравословно смути за себе си, което да използвате на няколко приема през деня, без да е нужно отново да включвате уреда.

4 работни скорости + Puls функция

С чудесния блендер за смути на Royalty Line, вие можете сами да избирате работната скорост спрямо твърдостта и плътността на различните плодове и зеленчуци, които ще послужат за приготвянето на вкусна и здравословна напитка. Този уред има различен капацитет на работа, спрямо който могат бързо и с лекота да се разбият и миксират плодове с различна структура и плътност. Вече можете да приготвяте не само нежен бананов шейк, но и микс от ябълки, моркови, зеленолистни и горски плодове.

Дългосрочна безпроблемна работа

Едва ли бихте желали да закупите кухненски уред, който има съвсем кратък работен живот. При уникалния по рода си блендер за смути на Royalty Line дългосрочната работа е напълно гарантирана. Благодарение на специално заточения нож от неръждаема стомана и отлично разработения мотор, уредът ще работи в продължение на години, дори при интензивна ежедневна употреба.

Комплектът включва:

 • 1 х Блендер Royalty Line
 • 1 х Купа
Гаранция: 6 месеца
Направи бърза поръчка

Блендер за смути Royalty Line с 4 скорости и купа × 1 бр.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

Цена: 85.00лв.


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ