Кухненски блендер 900W

Гласове: 24 Рейтинг: 3.3
 • Код на продукта: ST488
  Наличност: В наличност
 • Цена: В наличност 120.00лв.
Кол-во: +
-

Кухненски блендер PRO 900 е хранителен екстрактор вече с по мощен мотор 900W.

Екстракторът оптимизира храненето на повече от 10 милиона души по света. PRO 900 и предишната серия кухненски блендери използва специална технология за извличането на всички важни витамини и вещества от плодовете, зеленчуците и ядките.

За разлика от другите кухненски блендери, този уред смила и достига до полезните съставки дори на семена, листа, стебла, кори и люспи. Блендерът PRO 900 със своите специални остриета и вече по-мощен двигател 900W разбива замразени плодове, семена и ядки и ги прави в еднородна смес от витамини, минерали, протеини и незаменими мастни киселини.

Обикновените сокоизтисквачки и кухненски блендери нямат възможностите на това уникално устройство. Получените напитки, коктейли и пюрета се наричат Нутрибласт(Nutriblast), експлозивна смес от полезни вещества. В забързаните ни и изпълнени със стрес делници този блендер може да ни даде всички полезни и необходими витамини и вещества концентрирани в една чаша. Не винаги намираме време за хранене и се чувстваме уморени, не сдъвкваме достатъчно храната!? Просто за минути приготвяме нещо добро за тялото ни като си доставяме витамини, минерали и фитонутриенти, които се съдържат в храната.

Техническа спецификация:

 • Мощност на мотора 900W
 • 25 000 оборота в минута
 • 220V AC

За кого е подходящ

Това е не просто уред, с който можете да приготвите приятна на вкус и полезна напитка. Огромното количество положителни, по отношение на Про 900 отзиви се дължат на неговия коренно различен принцип на работа. Това, което различава този блендери от всички миксери, сокоизстисквачки и блендери е механизмът, чрез който уредът извлича хранителните вещества от плодове, зеленчуци, ядки, семена и други растителни култури.

Уредът е различен от всички, познати до момента блендери с това, че успява без проблем да разгради клетъчните стени на влакнестите растителни култури, освобождавайки всички важни витамини, минерали и белтъчини, съдържащи се в тях. Поради специфичния си принцип на работа, системата с лекота превръща трудносмилаемите влакнини, семки и люспи в копринено гладка текстура, осигурявайки на тялото не просто вкусна и питателна, но и лесно смилаема и напълно усвоима храна.

Болшинството мнения за Про 900, дадени от лекари и диетолози са изцяло положителни, не само защото с този революционен блендер се приготвят приятни на вкус и полезни за здравето хранителни сокове, а защото се предлагат във форма, в която всеки организъм може да ги усвои. Уредът е особено подходящ за хора с храносмилателни проблеми, които, поради затруднената дейност на стомашно-чревния си тракт са принудени да се лишават от най-важните микро и макро нутриенти, предоставени ни от природата.

Всеки може да се наслади на вкусен Nutriblast, получавайки ценни хранителни вещества, без никакви притеснения, относно последващи неразположения, кризи и по-сложни стомашни реакции. Хора, страдащи от жлъчно каменна болест или такива, преминали през оперативно отстраняване на жлъчния мехур, могат с особен успех да се възползват от услугите на блендера, доставяйки си най-важните за здравето вещества от храни, които, поради естеството на своето заболяване не могат да консумират.

Плодовите и зеленчуковите сокове са изключително полезни за малките деца, но те се включват много внимателно и в ограничени количества в хранителния режим на подрастващите. Тъй като соковете, извлечени с помощта на уреда са с нежна и гладка текстура, те не изискват сдъвкване, както и обработка в стомашно-чревния тракт.

Запознавайки се с принципа на работа на блендера, болшинството специалисти по детско хранене изказват изцяло положително мнение. Да, с негова помощ може да се разнообрази доставката на полезни вещества от редица растителни източници, които в обичайния им вид са напълно неусвоими от нежния детски стомах. Това е не просто блендер или сокоизстисквачка, а революционна разработка, чрез която можем да усвоим всички полезни хранителни вещества, от които обичайно сме принудени да се лишаваме.

Защо да закупим още днес хранителния екстрактор?

Блендерът е коренно различен от всички блендери, предлагани на пазара със своя компактен размер, лесно сглобяване, безпроблемно почистване и най-вече с безпрецедентната си способност да извлича всички полезни хранителни вещества, съдържащи се в растителните култури, в това число тези, съдържащи се в семките, корите, люспите и влакнестите части.

С простия си дизайн, хранителният екстрактор се вмества перфектно във всеки кухненски плот и може да се включи към всеки стандартен електрически изход. Уредът отвежда извлечения от растителните храни сок в чаша, от която можете директно да го изпиете, което спестява време и усилия по почистване на допълнителни съдове. Компонентите могат да се почистват лесно в съдомиялни машини, а остриетата – под течаща вода с подходящ препарат.

Комплектът включва:

 • Блендер 900W стоманен корпус
 • 2 бр извличащи остриета
 • 3 бр пасатор чаши (2 високи, 1 къса)
 • 1 бр Голяма купа
 • 1 бр Flip To Go Капак (запазва свежестта на напитката и улеснява пренасянето където и да сте)
 • 2 бр капаци за запазване на свежестта
Лесна поръчка

Кухненски блендер 900W × 1 бг.

Цена: 120.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ