Кухненски блендер - Magic Bullet

Гласове: 12 Рейтинг: 2.9
  • Код на продукта: ST309
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Стара цена: 80.00лв.

    Нова цена: 70.00лв.

Промоцията изтича след:

00
--
--
--
Кол-во: +
-

С Magic Bullet можете да приготвите почти всичко във вашата кухня и то за по-малко от 10 секунди. Тайната на Блендера Magic Bullet е в специално проектираните остриета и уникалния дизайн във формата на куршум, чрез която храната автоматично се връща в зоната за циклонно рязане с толкова много сила и голяма скорост, че можете да приготвите всичко, което пожелаете за по-малко от 10 секунди.

Работата с ектрактора Magic Bullet е повече от лесна! Просто поставете една от чашите куршум в основния модул и натиснете - това е всичко! С лесния за употреба Magic Bullet можете да приготвяте парти коктейли, фрешове, освежаващи маргарити и пина колади, разнообразни паста сосове, десерти, шоколадови мусове, млечни шейкове, свежи детски зеленчукови и плодови пюренца и всичко друго, за което се сетите, почти без никакви усилия и без почистване. И всичко това за по-малко от 10 секунди.

Как работи? Лесно и просто - докато го държите натиснат уредът работи, ако искате да спре просто спирате да го натискате.

Също така има функция "свободни ръце". Натискате надолу и внимателно завъртате по посока на часовниковата стрелка, сега той е в Lock On режим и работи сам. За да го изключите, просто завъртете чашата обратно на часовниковата стрелка и я освободете!

Спестете място, усилия и време с новия кухненски блендер. Супер бърз и мощен Меджик Булет само за секунди ще свърши тежката работа вместо вас.

Kухненски блендер Magic Bullet е най-доброто решение за модерното домакинство. В свят, в който времето е в постоянен недостиг, не бива да се лишаваме от възможността да приготвим вкусна храна и здравословни напитки за броени секунди. Този кухненски уред, дори в пълния си състав от компоненти има правото да заеме своето заслужено място на кухненския ви плот. Така ще бъде винаги в готовност за работа и дори самото му присъствие ще ви подсеща да го използвате по-често.

Бърза и добре свършена работа с извличане на най-хранителните съставки от продуктите

За разлика от повечето домакински блендери, продуктът не предлага висока скорост за сметка на качеството. Благодарение на специалната си куршумообразна форма, уредът предлага напълно равномерно рязане и смилане на всички съставки, дори на тези с различна структура и твърдост.

Вече не е нужно да прекъсвате работата на уреда, за да насочите останалите в страни хранителни продукти към режещите остриета на уреда. Няма да се сблъсквате и с проблема на смлените до гладка текстура съставки, комбинирани с едро накълцани парчета. Уникалният принцип на работа ви позволява да смелите по-голямо количество продукти с един цикъл на работа.

Винаги удачна намеса

За кухненският блендер няма неуместна и неподходяща задача. Той може да се притече на помощ, когато приготвяте супа за цялото семейство или дресинг, с който да сервирате салатата. Той ще ви бъде в услуга при приготвянето на свежи коктейли или здравословни напитки. Вече няма нужда да плачете, докато режете лук или да купувате твърде скъпите бебешки пюрета. С този революционен блендер месото бързо се превръща в кайма, а твърдите домати в полуготов сос за спагети.

Ниска консумация на електричество

Няма нужда да се притеснявате, че кухненският блендер ще повиши сметките ви за електричество. Неговият бързооборотен мотор е с мощност от едва 250 W, а работата му е изпълнена за броени секунди. Дори при ежедневно и многократно ползване, консумацията на уреда си остава незначителна, а в същото време вие имате безценен помощник, с който готвенето е по-лесно, а храната невероятно вкусна.

Минимални усилия по почистването

Magic Bullet се почиства с лекота, а това със сигурност ще ви стимулира да го използвате по-често. Забравете за сложните уреди от миналото, за почистването на които бяха нужни сериозни усилия и ценно време. Тялото на уреда можете просто да забършете внимателно с влажна кърпа. Компонентите, които влизат в контакт с обработваната храна – ножовете и Bullet приставките се свалят с едно движение и могат да се почистят бързо под течаща вода или в миялна машина.