ᐉ Блендери - топ цени за кухненски блендер - Онтайм

Кухненски блендери

Ред:
Блендери

Функционалният кухненски блендер замества успешно няколко вида кухненски уреди и благодарение на него, нарязваме и пасираме продукти, без да губим нито процент от витаминното им и хранително съдържание. Безрезервната му подкрепа осигурява по-лесно приготвяне на храни и напитки със 100 % здравословен състав, и много повече свободно време отпреди. 

В Ontime можете да се запознаете с качествата на огромен диапазон от най-модерните мултифункционални блендери за смути, кухненски роботи, блендери-екстрактори, кухненски роботи и сокоизстисквачки. Те са уредите, без които не можете да се възползвате от всички привилегии на модерната кухня, и които превръщат готвенето в удоволствие и забавление. 

За смути

Напитката, позната под името смути, е прясно приготвена плодово-зеленчукова смес, която може да се нарече витаминна бомба. Тъй като популярността на здравословните напитки и ястия очарова все повече хора, всички те се стремят да си осигурят функционални уреди за бързо изстискване и пасиране на пресни плодове и зеленчуци.

Категорията в сайта ни разполага с огромен асортимент от най-съвременните устройства за бързо приготвяне на прекрасни смутита в домашни условия. Набавянето на такъв тип устройство е необходима и разумна инвестиция в наши дни. Парите ви ще се възвърнат неколкократно, под формата на по-добро здраве, хубава кожа и по-вталена фигура.

Добре познатият блендер е устройство от последно поколение, отличаващо се с качествени подобрения, в сравнение с много други подобни уреди на съвременния пазар. Серията се отличава с революционната си технология, която съумява да извлече в пълен капацитет жизненоважните и много полезни микро и макро нутриенти, от плодовете, зеленчуците и дори семената и ядките.

Повечето миксери и пасатори не успяват да обработят растителните храни, ядки, севена и кълнове, така че да запазят най-важните  хранителни и микроелементи от ядливата част, корите и люспите. Блендер устройствата го правят за броени секунди. Затова и те се радват на специален статут, като присъстват в почти всяка домашна кухня, рекламирайки предимствата на здравословното хранене.

Комбинираният уред е висококачествена разработка на серията. Блендерът-екстрактор бързо и ефективно превръща пресните и замразени плодове, зеленчуци и ядки,  в хомогенна и вкусна напитка с пълен капацитет хранителни вещества, витамини и минерали. Екстракторът смила, съхранявайки микро- и макроелементите, затова и са най-предпочитаните уреди за пасиране на бебешки пюрета, пълни с най-здравословните и питателни елементи.

Блендерът е в състояние да повлияе положително върху здравето на цалото ви семейство. Осигуряването на определен процент витамини, минерални соли, протеини и влакнини ежедневно се случва за броени минути, а точно те са от огромно значение за здравето ви. В каталогът ни предлагаме серията усъвършенствани блендери на много изгодни цени, за да ви помогнем в организирането на здравословното ви хранене.

Сокоизстисквачки за фрешове

Фреш (от англ.- fresh) е побългарената версия за наименованието на прясно изцеден сок. Сред кухненските роботи в категорията ни са налични и модерни висококачествени сокоизстисквачки за смачкване на сезонни и цитрусови плодове. С тях, приготвянето на напитки се случва за броени минути, а почистването на уредите е още по-улеснено – необходимо е единствено изплакването им с вода.

Фрешът осигурява висока доза енергия сутрин, а и по всяко друго време на  деня. Независимо дали са част от първото хранене или представляват цялата ви закуска, те активно спомагат енергизирането и стимулирането на организма, и с тях жизнеността става ваш постоянен спътник.

Робот за рязане, ситно смилане и миксиране

Селекцията ни предлага и първокласни роботи за нарязване и накълцване на продукти. С тях светкавично ще приготвите прясна салата, зеленчуков микс или сос за ястие, да накълцате бързо всички необходими подправки, както да подготвите достатъчно количество натрошен лед за вкусни коктейли. С този уред се спестява значително време от подготвяне на съставките за готвене на пълноценна здравословна храна.

Блендерите тип “кухненски робот” са невероятно полезен помощник в кухнята. В колекцията ни ще откриете асортимент от компактни и мощни блендери с невероятно ниска цена, които ще приготвят обядът или вечерята вместо вас, и то двойно по-бързо и качествено.

Немското качество не е мит. Оборудвайки кухнята си с мощният уред от най-ново поколение, ще си спестите усилията за рязане, кълцане, раздробяване и разбиване на продуктите. Те ще приготвят вместо вас прекрасни супи, зеленчукови пюрета, кремове и дори тестени изделия.

Виж още