Блендери

Блендери

Това е категорията, в която по най-удобния и лесен начин можете да закупите качествени мултифункционални блендери на невероятно изгодни цени. Тъй като е напълно невъзможно една модерна кухня да функционира в пълния си капацитет без наличието на качествен блендер, ние сме се постарали да предложим възможно най-голям диапазон от удобни и достъпни решения. Блендерът е сред най-често използваните днес кухненски уреди, защото благодарение на неговата всеотдайна помощ животът е по-лесен, свободното време – повече, а здравето на цялото семейство – 100% гарантирано.

В тази категория ще откриете:

Блендери за смути

Смутито е прясно изцеден плодово-зеленчуков сок, който спокойно можем да наречем витаминна бомба. Все повече хора се насочват към здравословния начин на живот, а това води до нуждата от подходящ уред за приготвяне на свежи плодови и зеленчукови напитки за цялото семейство. В категорията, съдържаща голямо разнообразие от блендери ще откриете перфектни уреди за приготвяне на смути в домашни условия. Покупката на един подобен уред е разумна инвестиция, която ще се изплати под формата на отлично здраве, тонус и стройна фигура.

Кухненски блендери NutriBullet

Блендерите от серията Нутрибулет са уреди от ново поколение, различаващи се драстично от всеки друг блендер, предлаган на пазара. Различното при тази серия кухненски блендери е революционната технология, благодарение на която се извличат всички полезни микро и макро нутриенти, съдържащи се в плодовете, зеленчуците и дори семената и ядките.

Докато повечето конвенционални кухненски роботи са напълно неспособни да извлекат полезните хранителни вещества, съдържащи се в сърцевината, корите и люспите на плодовете и зеленчуците, блендерите Nutribullet се справят с тази задача за броени секунди. Нутрибулет се превърна в символ на здравословния начин на живот и днес почти всеки дом по света разполага с един толкова мощен и полезен уред.

NutruBullet блендери + екстрактори

Това е още една високотехнологична разработка от серията NutriBullet, грижеща се за правилното хранене на цялото семейство. Ние ви предлагаме тази серия блендери на невероятно изгодна цена, за да ви помогнем да постигнете оптимален баланс в забързаното ежедневие, приемайки нужната за деня доза витамини, минерални соли, протеини и влакнини, без да губите никакво време.

Блендерите с екстрактор от серията NutriBullet се справят без никакъв проблем с превръщането на замразени плодове, зеленчуци и ядки в гладка и приятна на вкус здравословна напитка. Характерна за екстракторите е способността им да извлекат всички полезни вещества, съдържащи се в растителната храна. Тези уреди ви дават уникалната възможност да приготвите за броени минути полезни и вкусни бебешки пюрета, влагайки най-здравословните и питателни продукти.

Сокоизстисквачки за фрешове

Фрешовете, както подсказва и самото им наименование са свежи и здравословни напитки от прясно изцедени цитрусови плодове. В категорията, посветена на кухненските роботи ще откриете висококачествени сокоизстисквачки, с които приготвянето на фрешове ще бъде лесно като детска игра, а почистването на уреда – максимално лесно и бързо. Прясно изцедените плодови сокове дават мощно начало на деня, когато са част от закуската и помагат за презареждане на батериите през останалата част от деня.

Кухненски помощници

Вече можете да си спестите времето и усилията за рязане, кълцане и надробяване на продуктите, нужни за приготвяне на вкусна и питателна храна. С роботите от тази категория можете да приготвите за секунди свежи салати, зеленчукови миксове за овкусяване на различните ястия, да режете на ситно лук и други съставки за домашните гозби и дори да натрошавате лед за приготвянето на свежи парти коктейли.

Кухненски роботи за рязане, ситно смилане и миксиране

Блендерите от типа кухненски робот са безценен помощник за всяка домакиня. Ние ви предлагаме да се възползвате от услугите на компактните ни, но супер мощни кухненски роботи, с които ще можете да приготвяте по-бързо и качествено всяка храна за своето семейство. Доверете се на прочутото немско качество и оборудвайте кухнята си с уред от най-ново поколение, с който можете да режете, кълцате, разбивате и смесвате отделните съставки, приготвяйки супи, зеленчукови пюрета, кремове и дори тестени изделия.

Ред: