Eкстрактор с голяма мощност Nutri Ninja

Гласове: 95 Рейтинг: 3.6
 • Код на продукта: st903
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Стара цена: 190.00лв.

  Нова цена: 159.00лв.
Кол-во: +
-
Кредитен модул UNI Credit за OpenCart 19.68

Вземи само за 15.55 лв.

12 x 15.55 лв.Здравословното хранене е важно, за да се чувстваме добре, да сме енергични и свежи през целия ден, а най-сигурните източници на витамини са плодовете и зеленчуците. За бързото приготвяне на сокове и екстракти пълни с витамини Ви представяме този екстрактор Нутри Нинджа. Той се справя много добре с цели, замразени плодове за разлика от останали подобни продукти на пазара. Високата му мощност от 1000W позволява всичко това да се случва лесно и бързо. Това е най-добрият блендер и никакви хранителни продукти не могат да му се опрат.

Извлича всички полезни хранителните вещества и витамини и Ви ги предоставя след минути!

Блендерът Нутри Нинджа е създаден, за да улесни ежедневието Ви и задно с това да Ви създаде навици за здравословен начин на живот. Направен е съобразено с всички нови технологии и е с включен специален дисплей и таймер. Технологията Auto-iQ предоставя интелигентни програми, които съчетават различни начини за извличане на хранителните вещества от продуктите, които сте поставили.

Подходящ е за всякакви плодове, зеленчуци и семена. Благодарение на различните програми, ще можете да избирате между пасиращи пулсации, блиндиране, паузиране след определено време и др. Има цифров таймер, който отброява колко време остава до приключването на избрания от Вас модел на извличане. Ако сте избрал един от ръчните модели, таймерът отброява времето на блиндиране и готовност.

Нутри Нинджа е създаден специално да ви служи и да извлича всички положителни вещества и витамини от продуктите, а вашето усилие да се състои само в поставянето им в него и натискането на един бутон. Заедно с екстрактора ще получите и допълнителна пластмасова чашка с капаче за защита от разливане и отварящ се механизъм за лесно отпиване.

Спецификации и ползи:

 • Марка:Nutri Ninja
 • Модел: BL480C
 • Може да се използва за всякакви цели плодове и зеленчуци
 • Изключително добър и за замразени плодове за направата на смутита
 • За разлика от останалите блендери, Nutri Ninja надобрява и лед
 • Технология Auto-iQ за удобно смесване с едно докосване
 • Мощно извличане на хранителни вещества и витамини
 • 1000W мощност за раздробяване на цели плодове и зеленчуци
 • Пластмаса без съдържание на опасния за организма ни бисфенол
 • Таймер за отброяване до готовност
 • Допълнителна чаша със защитен капак за съхранение и пренасяне
 • Приготвяне на здравословни сосове, пресни фрешове и разхлаждащи напитки
Видео представяне:

Комплектът включва:

 • 1 x Нутри Нинджа екстрактор
 • 1 x Обикновена (24oz) чашка, в която се смесват продуктите
 • 1 x Малка (18oz) чашка + капаче против разливане, за бързо и лесно отпиване и пренасяне

Всичко, от което кухнята ви се нуждае

От персонални блендери за пюриране, до пълноценни кухненски системи, повишаващи възможностите за приготвяне на храна, серията Nutri Ninja включва всичко, от което кухнята ви би могла да се нуждае. Какъвто и вид блендер да ви е нужен за изпълнение на дадена задача, ще го откриете в лицето на ултра мощният 1000W екстрактор.

Професионални функции за дома. Кой би се отказал от подобна възможност, особено ако цената на уреда е максимално изгодна? Супер мощният Ninja блендер е базиран на уникалната Total Crushing технология, благодарение на която с лекота натрошава кубчета лед и пасира дълбоко замразени плодове и зеленчуци за секунди.

Когато професионалната мощ отговори на нуждите за ежедневно удобство, потребителското задоволство от битовия уред е 100% гарантирано. Високооборотният мотор в комбинация  с прецизно заточените режещи остриета превръщат всички видове храни в плътна, копринено гладка и изключително питателна консистенция.

Без значение дали ще решите да си приготвите мултивитаминен коктейл или домашно зеленчуково пюре, резултатът не просто ще отговоря, а дори ще надхвърля вашите очаквания. Нутри нинджа е наречен екстрактор, защото, за разлика от други блендери, предлагани на пазара, не просто смила и изцежда, а извлича всички полезни нутриенти от плодово-зеленчуковите заготовки.

Освен, че извлича всички нужни на тялото витамини, минерали и фибри, блендерът смила с лекота ядки, семена и други твърди храни, например овесени ядки, зърнени култури и др. Интелигентната програма за управление на функциите дава необходимото удобство при приготвяне на здравословни смутита, плодови нектари и нежно пасирани домашни бебешки пюрета.

Екстракторният блендер Ninja е преди всичко незаменим помощник в здравословното хранене. Уредът разполага с една стандартна (24oz) чаша за смесване на продуктите и една изключително удобна по-малка (18oz) чаша за директно отпиване на готовите напитки. Чашката е оборудвана с капаче против разливане с отвор за удобно отпиване. Идеално решение за модерния човек, който държи на своето здраве, тонус и привлекателен външен вид.

✅ Това оригинален продукт ли е❓

Nutri Ninja е оригинална маркова модификация на блендерите и екстракторите от серията Nutri Bullet. Този модел се отличава с изключително голяма мощност на извличане на соковете, хранителните вещества и витамините, съдържащи се в плодовете и зеленчуците. Предвид извънредно големия му работен капацитет, екстракторът е подходящ и за професионална употреба в ресторанти и заведения.

✅ Само сокове ли могат да се приготвят в Nutri Ninja❓

Nutri Ninja е мощен блендер-екстрактор, който изпълнява множество домакински задачи – най-вече пюриране на различни хранителни продукти и превръщането им в гладка и хомогенна консистенция. Благодарение на Total Crushing технологията, можете дори да натрошавате лед и да пасирате дълбоко замразени плодове и зеленчуци, а функцията Auto-iQ ви позволява удобно смесване с едно докосване на бутона.

✅ Мога ли да закупя Nutri Ninja на изплащане❓

Да. Благодарение на партньорството ни с едни от най-големите и коректни кредитни институции, голяма част от продуктите ни могат да бъдат закупени на разсрочено плащане. Конкретният модел може да бъде изплатен на съвсем малки месечни вноски в рамките на година, без да се отежнява семейният ви бюджет. Магазинът ни не одобрява и отхвърля кандидатурите за кредит. Заявките се прехвърлят към кредитната институция, с която си партнираме.
Сходни артикули (12)