0
0
.00
BGN

Блендер професионален 1200W

Модел: sv157

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Ако имате нужда от някой по-професионален блендер на изгодна цена то този уред със сигурност ще може да отговори на всичките ви очаквания. Екстракторът е достатъчно мощен, за да може да се справи бързо и лесно със всякакви плодове, зеленчуци и дори лед. Ножовете му са изключително остри и разполага с 6 скорости на работа и импулсен мотор. При затъпяване на остриетата те могат да бъдат свалени и наточени. За по-добро сцепление с плота върху, който ще поставите уреда са налични гумени крачета в долната му част.

Предимства на продукта:

 • За домашни и търговски помещения
 • Идеално средство за разбъркване, пасиране, смилане на плодове, зеленчуци, лед и др.
 • Бързо правене на коктейли и ледени летни питиета
 • Висока мощност и издръжливост на натоварване
 • Специален нож с 6 остриета
 • Гумени крачета за по-голяма стабилност
 • Двоен капак на каната (голям с плътно затваряне и по-малък в средата с винт)
 • Разграфена кана за удобно дозиране

Спецификации на продукта:

 • Мощност: 1200W
 • Нож: 6 остриета със специално заточване: 4 обърнати на горе от които 2 назъбени и 2 обърнати надолу
 • До 16000 оборота в минута
 • Две скорости на работа
 • Импулсна работа на двигателя
 • Вместимост на каната: 2 литра

Супер мощният и бързооборотен професионален блендер 1200W може да бъде част от домакинската ви техника. Само при нас в Ontime цената му е супер изгодна, така че да не се примирявате с по-малко ефективните битовите модели. Това е първокласен уред, който ще ви позволи за секунди да превръщате различни храни в гладка кремообразна консистенция.

Защо ви е нужен професионален модел?

Професионалните блендери се отличават от битовите по няколко показателя. Най-важният е мощният импулсен мотор с мощност 1200W, който развива до 16000 оборота в минута. Импулсният електродвигател е с превключваемо съпротивление, работещ посредством манипулиране на електромагнитните сили.

Именно импулсната работа на мотора е отговорна за развиването на изключително високи обороти. По слабите мотори, вградени в домашните блендиращи уреди се затрудняват с пасирането на някои по-твърди хранителни продукти. При по-интензивно натоварване, такъв електродвигател може фатално да се повреди. Подобен проблем няма да ви сполети с професионалния ни блендер, който ви предлагаме на цена, като за битов модел.

Какви предимства има мощният електромотор? На първо място той е устойчив на интензивно натоварване, така че ако ви се наложи да блендирате по-големи количества плодове и зеленчуци, особено такива с по-голяма твърдост, няма да се притеснявате, че уредът ще „изгори”. Не е нужно да прекъсвате работата си, за да давате почивки на блендера.

Качественият професионален блендер може да се справи с лекота с всички видове хранителни продукти, включително замразени плодове и зеленчуци и дори лед. Почитателите на домашните смутита могат да бъдат напълно доволни, че вече ще пасират с лекота любимите плодово-зеленчукови миксове веднага щом извадят заготовката от фризера.

Освен огромната мощ на мотора, за лекотата на блендинга принос има и специалният нож с цели 6 остриета. 4 от тях са обърнати нагоре, за да достигат и режат цялото съдържание на пълната до върха кана. 2 от тях са с назъбена режеща повърхност, така че да се справят с лекота с по-дребни и твърди частици, например ядки и замразени горски плодове.

И понеже на дъното на каната обикновено остават недобре пасирани плодове, 2 от остриетата на ножа са обърнати надолу. Те улавят цялата маса и не само я смилат до кремообразен мус, но и повдигат леко цялото съдържание за пасиране, така че всичко да се смеси много добре. С такъв домашен помощник, няма да е нужно да блендирате плодовия мус по няколко пъти. В рамките на няколко секунди ще имате идеално смесена и гладка консистенция.

Характерен за болшинството професионални блендери е по-големият обем на каната. При този уред тя е с вместимост цели 2 литра. Това означава, че за няколко секунди ще имате 2 литра пресен зеленчуков или плодов сок. Блендерът е изключително подходящ за приготвяне на домашен доматен сок в големи количества за любимата ви паста и други кулинарни изкушения.

Професионалният кухненски блендер ви гарантира напълно безопасна и удобна работа. В основата на корпуса му са монтирани гумени крачета, които не позволяват на машината да се мести по гладкия кухненски плод под въздействие на бързите обороти.

Имате на разположение цели 6 степени на работа, които да избирате спрямо вида на подлежащия на обработка хранителен продукт. Двойният капак предпазва от разплискване на течност, позволявайки ви същевременно да проверявате периодично състоянието на блендирания микс.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти