Кухненски робот RoboChef

Гласове: 9 Рейтинг: 4.3
  • Код на продукта: ST231
    Наличност: РАЗПРОДАДЕНО
  • Цена: РАЗПРОДАДЕНО 79.00лв. 45.00лв.
Кол-во: +
-

Дайте воля на кулинарните си фантазии с Robochef -мощен уред робот, необходимост за всяка кухня!
Той е малък, но мощен и е с претенциите да замества всички големи и бавни кухненски роботи.
300 ватов мотор, от най-новата генерация, с уникална конструкция и мощ.

Насладете се на немското качество с Robochef Kaiserhoff:

  • Прозрачен капак за абсолютна сигурност
  • Нож от немска стомана
  • Стъклена купа от йенско стъкло
  • Шайба за разбиване
  • Силиконова подложка, непозволяваща плъзгане по работния плот

С Robochef Вие ще приготвяте вкусни ястия и невероятни рецепти, апетитни хлебчета и страхотни кремове и десерти!

Robochef е вашият пръв помощник в кухнята!

Ние ви предлагаме кухненски робот от ново поколение, който с компактните си размери и невероятно ниска цена е идеалното решение за всеки съвременен дом и домакинство.

Примамливо предложение, на което не можете да устоите

Наясно сме, че повечето кухненски роботи се предлагат на сравнително високи цени, но при RoboChef нещата са много различни. Ние ви го предлагаме на цена, която определено можете да заделите, особено предвид факта, че това е уред, произведен в Германия по най-високите европейски стандарти.

Невероятно ниската при този кухненски робот цена позволява на голям брой български семейства да се докоснат до прословутото немско качество и насладят на максимален комфорт и лекота при приготвянето на различни храни, десерти и зеленчукови миксове. За разлика от болшинството подобни уреди, Robochef Kaiserhoff не се състои от голям брой допълнителни компоненти. Конструкцията му е максимално опростена, а размерът идеален дори за най-малката кухня.

Специален нож от закалена немска стомана

Рязането и пасирането на различни по вид и плътност хранителни продукти води до бързо захабяване на режещите остриета при повечето кухненски роботи. Това води или до пълна амортизация на уреда или до нужда от повторно наточване или подмяна на стоманените ножове, което в повечето случаи е скъпа и не особено рентабилна процедура.

Немската стомана, от която са изработени остриетата на Robochef е от най-висок клас и с доказана устойчивост на захабяване и износване. Това ви гарантира дългосрочна и прецизна работа на уреда. Положителните по отношение качествата на този кухненски робот мнения се дължат в голяма степен на ножа от стомана, изработен с типичната немска педантичност.

Прозрачен капак и стъклена купа от йенско стъкло

Основен недостатък на някои от кухненските роботи е невъзможността да се проследи консистенцията и степента на пасиране в процес на работа. При Robochef Kaiserhoff , този проблем е напълно елиминиран с помощта на прозрачен капак, който ви дава поглед върху съставките в момента на тяхното обработване.

Бързина и продуктивност на специален 300 W мотор

По-старите кухненски помощници могат само да завиждат на невероятната мощ на Robochef. Тя се дължи на специално конструиран бързооборотен мотор от ново поколение с капацитет 300 вата, който реже, смила, пасира и смесва за броени секунди дори по-солидни количества и с твърда структура хранителни съставки. Независимо дали мелите ядки, режете сурови зеленчуци или ги пасирате сварени, времето, което операцията ще ви отнеме е в рамките на броени секунди.

Шайба за разбиване на течни и полутечни субстанции

Уникалният немски кухненски робот разполага със специална шайба за разбиване на течни и полутечни хранителни съставки. С нея можете да приготвяте вкусни десерти, ефектни кремове и оригинални печива. Бъркалката може да разбие белтъци на сняг за няколко секунди или да ви помогне да смесите различни съставки до нежна и гладка хомогенна смес.

Купа от йенско стъкло с оптимална вместимост

Robochef Kaiserhoff разполага с прозрачна купа от йенско стъкло. Нейната прозрачност е невероятно улеснение, когато е нужна по-прецизна обработка на различните хранителни компоненти. За разлика от обикновеното стъкло обаче, тя е почти нечуплива. Случайно изпускане или удар няма да се отразят фатално на безупречното ѝ състояние.

Мека силиконова подложка против хлъзгане

В конструкцията на този супер функционален кухненски робот няма нищо случайно. RoboChef Kaiserhoff е създаден с идеята, при работа с него да бъдат избегнати всякакви вероятни инциденти и неприятности в кухнята. Меката силиконова подложка, разположена в основата на купата предпазва съда от хлъзгане върху гладки повърхности. Независимо дали това е кухненският плот, маса или друга работна повърхност, случайно изместване или преобръщане са напълно изключени.

Лесен контрол над работните функции

При работа с RoboChef можете с минимални усилия да променяте работната скорост. Бутоните за избор на висока и ниска степен на работа са разположени върху ръкохватката на капака, което ви дава възможност да избирате подходящата скорост само с едно леко движение на пръстите на ръката. С кухненски робот като този готвенето е лесно, а храната перфектно изглеждаща и много по-вкусна.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ