0
0
.00
BGN

Блендер, пасатор, чопър 5 в 1 Finlux FHB-848SET5 RED

Модел: sz0501

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Инкосово покритие
5 скорости на работа + "Турбо" фукция
Пасатор с метален пасиращ крак 
Бъркалки за разбиване
Чопър с вместимост на купата 500 мл.
Купа за разбиване с вместимост 800 мл.
Удобна поставка
Функции Блендер: 5 в 1
Мощност: 800W

Заслужава си да инвестирате една скромна сума в универсалния блендер 5в1 на марката Finlux. Този специален кухненски помощник ще ви смае не само с многобройните си прецизни режими на работа, но и с елегантния си външен вид. Модел в цвят червен металик, оборудван с дълбоки купи за разбиване и рязане, както и със стойка за правилно съхранение на приставките. Поръчайте още сега!

Уред, който пести време и пространство

В една съвременна кухня се използва огромен набор от домакински уреди, като всеки от тях заема значително пространство на кухненския плот или в шкафовете. Ние ви предлагаме едно иновативно решение, с което ще спестите не само място в малката си кухня, но и значително време при изпълнение на множество операции.

Мултифункционалният пасатор блендер на марката Finlux изпълнява едни от най-важните операции, поемайки функциите на цели 5 различни устройства. Уредът може да реже на ситно зеленчуци, да пасира и пюрира сварени хранителни продукти, а също и да разбърква тесто и разбива яйца на сняг, посредством широка метална бъркалка.

Моделът е с 5 скорости на работа + една допълнителна „турбо” скорост. Мощният 800-ватов електромотор се справя с лекота с възложените му задачи. Той е пригоден за продължителна работа и устойчив на екстремно натоварване. Смяната на скоростите  се извършва с нужната лекота от бутоните на ръкохватката, без да е нужно спиране на текущата операция.

Практичният чопър Финлукс  разполага с купа, чиято вместимост е 500мл. Тя е с прозрачни стени, позволявайки да се следи степента на обработка на храните. Бързото и фино нарязване на дори по-твърди продукти се дължи на прецизно заточените стоманени ножове. В зависимост от продължителността на операцията, храните могат да се нарежат на едри парчета или да се превърнат във фина и гладка маса.

Пасаторът е уред, присъстващ във всяка модерна кухня. Макар и с компактни размери, той също заема твърде много място по време на съхранение. Не купувайте отделно пасатор, защото блендерът 5 в 1 на престижната марка съдържа и този важен инструмент. Нещо повече – в този модел пасаторът е с много по-добро качество от това на самостоятелните уреди. Той разполага с метален пасиращ крак, какъвто имат професионалните модели.

Удобна поставка, за да бъде всеки детайл на точното място

Комбинираният уред блендер с чопър и пасатор Финлукс изпъква не само с многобройните си работни възможности, но и с атрактивния си дизайн. Вероятно най-голямото достойнство на дизайна е наличието на специална поставка, върху която всеки елемент е с фиксирано местоположение.

Базата ви позволява да намирате бързо нужния ви детайл, независимо дали това е бъркалката, пасатора, купата за разбиване или тази за нарязване. Цялата система е компактна и изключително привлекателна, окомплектована по този начин. Уверяваме ви, че тази мултифункционална домакинска система ще изглежда стилно и красиво на кухненския ви плот.

Безупречно качество на материалите

За качеството и ефективността на кухненското оборудване, ключова роля играят материалите, използвани за неговата изработка. При конкретния модел те са безупречни. Корпусът на стойката и ръкохватките на отделните компоненти за изработени от здрава и устойчива ABS пластмаса. Това е напълно безопасен материал, който не отделя токсични вещества и неприятни миризми.

Функционалните детайли – ножове и бъркалка, са изцяло метални с антикорозионно покритие. Те подлежат на обстойно почистване, без риск от появата на петна ръжда с времето. Остротата на ножовете, с които са оборудвани чопърът и мощният пасатор Finlux, се запазва в продължение на години. Специалната технология, използвана за тяхното заточване изключва нуждата от периодична смяна и обработка на режещите детайли.

Двете купи са направени от лек прозрачен композитен материал. Пластифицираните съдове са по-леки от истинското стъкло и по-устойчиви на леки удари. Подлежат на обстойно почистване с гореща вода и миещи препарати. Измиването може да се направи ръчно под течаща вода или в миялна машина.

Модерна визия, за която всички ще ви завиждат

Мултифункционалният кухненски робот Finlux FHB-848SET5 е придобивка, заради която всичките ви познати ще ви завиждат. Домакините обичат да се хвалят пред своите гости със своята колекция от модерни и функционални кухненски уреди. Една от причините за благородната завист е безспорно луксозното излъчване на тази мултифункционална машина.

С ярко червения си цвят и кадифено покритие, комбинираният чопър блендер ще бъде звездата във вашата кухня. Преди всичко с него ще спестите много пари, които бихте похарчили за няколко различни устройства. Цената на уреда е изключително достъпна – много по-ниска от тази, която бихте платили за най-малко две от наличните функционалности. Затова не се колебайте, а поръчайте още сега!

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти