Автоматична помпа за вода Magic Tap

Гласове: 44 Рейтинг: 2.2
  • Код на продукта: ST122
    Наличност: В наличност
  • В наличност Цена: 10.99лв.
Кол-во: +
-
The Magic Tap е една чудесна автоматична помпа за вода, устройство в което ще се влюбят всички деца, техните майки и възрастни хора!
Помпичката за вода е много полезна и практична и е просто необходимост за всеки дом или офис, вече никога повече няма да се налага да повдигате тежките бутилки, за да си сипете чаша вода. Magic Tap универсална помпичка - диспенсър за вода е съвместима с всички видове гърла на бутилки, като е подходяща за съдове до 30 см. дълбочина.

Защо да изберем Magic Tap - помпа за вода?

  • Няма да има разлято мляко по кухненския под.
  • Само трябва да натиснете бутона и The Magic Tap върши останалото - без да капе и разлива течността
  • Той е перфектния заместител на ръчните помпи
  • Подходящ е за съдове с до 30 см. дълбочина 
  • Подходящ за различни контейнери (половин галон и нагоре)
  • Помпичката за вода е малка и лека и може лесно да се пренася, когато пътувате
Работи с 2 АА батерии (не са включени)

Едва ли сте смятали, че ще дойде ден, в който ще използвате електрическа помпа за минерална вода у дома, но иновациите навлизат все по-осезаемо в нашия живот, а това е прекрасно. Те правят ежедневието ни по-лесно и ни помагат да спестим време и енергия, които да вложим в по-важни и приятни занимания.

Как ще ви помогне тази помпа-диспенсър за течности?

Всеки дом, офис или заведение ще спечелят от присъствието на тази чудесна помпа за вода, която ние ви предлагаме на много достъпна цена. Това приспособление слага край на разлятите по плота и пода течности – мляко, сокове, вода.. Вече няма нужда да бъдете супер прецизни и да полагате излишни усилия, за да налеете освежаваща напитка за себе си или за член от семейството.

Нещо повече – практичната ел помпа за вода Magic Tab ще позволи на по-малките деца да се обслужват сами. Вероятно и за вас не е особено приятно да оставяте започната работа, за да помогнете на детето си да утоли своята жажда. Малчуганите ще се влюбят в Magic Tap и със сигурност ще поднасят по-често своята чаша към пълната бутилка. Приемът на повече течности е изключително важен за общото здравословно състояние. Вече няма да се налага да подканяте децата да пият повече вода или полезен за тях плодов сок. Дори е възможно да се наложи да ги ограничавате.

Колкото и странно да ви се струва, тази удобна и функционална електрическа помпа за вода ще ви помогне да свиете разходите. Тъй като с нея опасността от неволно разливане на течности е напълно изключена, вие ще консумирате всяка капка, съдържаща се в бутилката, а това означава, че ще изключите напълно възможните загуби. Никой от нас не желае да губи и частица от това, за което е платил. Е, вече няма да се налага.

Друго, много важно удобство, което чудесната електрическа помпа за вода осигурява е възможността да си налеете напитка само с една ръка. За разлика от класическата помпа за вода, предлагана на не много по-ниски цени от тази, няма да ви се налага да включвате в действие и двете си ръце, за да изпомпате известно количество течност от бутилката. С помощта на Magic Tab можете да си налеете вода или свежа напитка, дори когато едната ви ръка е заета в момента.

Неограничени възможности

Повечето диспенсъри за течности са пригодени да работят с големи бутилки, което ги прави непригодни за работа със съдове с по-малка дълбочина и вместимост. Електрическата помпа за минерална вода Magic Tap е съвместима дори със съдове с дълбочина до 30 см, което прави нейните възможности практически неограничени. Можете да използвате диспенсъра заедно с по-ниски туби с вода, мляко или плодови напитки.

Уникалната по рода си помпа за вода Magic Tap е съвместима със всички стандартни гърла на бутилки и съдове за течности. Тя е наистина универсално решение, което можете да използвате по всякакъв начин. Едва ли подозирате колко много ви е нужна тази иновативна разработка, но в момента, в който започнете да я използвате, ще се запитате как сте живели без нея досега?

Виж още
Направи бърза поръчка

Автоматична помпа за вода Magic Tap × 1 бр.

След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

Цена: 10.99лв.


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ