ᐉ Електрическа помпа за вода, акумулаторна батерия на топ цена - Онтайм

Електрическа помпа за вода, акумулаторна батерия

Гласове: 151 Рейтинг: 4.6
 • Код на продукта: sv133
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 39.00лв.
Кол-во: +
-


Ползването на бутилки с минерална или изворна вода е все по-често. Причините са различни, но често е ниското качество на чешмяната вода или желание за по-здравословен начин на живот. Ако харесвате вкуса на минералната вода и искате да я ползвате всеки ден, то най-доброто решение са големите разфасовки. Те са по-икономични и изгодни, но често и неудобни при наливане в чаша. Решението е много просто – диспенсър за вода на достъпни цени със захранване директно от електрическата мрежа (без необходимост от батерии).
Моделът, който ви представяме разполага с изключително стилен вид. Подходящ е за големи бутилки и работи с едно натискане на бутона. Край на усилията и разливането на водата, когато не успеете да прецените колко пъти да натиснете ръчната помпа. Просто натискате бутона и водата потича. Изчистената и черна визия дава възможност да се впише както в дома, така и в офиса. Инсталира се лесно и предлага удобство. Дължина на маркуча 55 см, мощността е 5W.

Ползи и предимства:

 • Стилна визия
 • Лесно инсталиране
 • Активиране само с един бутон
 • Подходящ за големи бутилки
 • Устойчива конструкция
 • Висококачествена изработка
 • Подходящ за дома и офиса

Характеристики:

 • Размери: височина 25 см, ширина 16 см, диаметър 7 см
 • Волтаж 12V
 • Мощност 5W
 • Дължина на маркуча 55 см
 • Дължина на захр.кабел 135 см
 • Цвят черен

Какво получавате в комплекта

 • 1 х Електрически диспенсър помпа за вода
 • 1 х Транспортна кутия
 • 1 х USB каабел
 • Адаптер за 220V (НЕ Е ВКЛЮЧЕНО В КОМПЛЕКТА)

Модерните разработки в полза на удобството

Ако разглеждайки представения тук продукт си задавате въпроса: Защо ми е нужна електрическа помпа за вода? – То бързаме да ви уверим, че това малко приспособление ще окаже голямо въздействие върху ежедневния ви комфорт. Нещо толкова просто като наливането на водата в чаша може да се окаже изключително трудоемко и изнервящо в определени моменти.

Помпите с механично напомпване са първата разработка, предназначена да улесни наливането при използване на големи съдове с вместимост от 5 и 10 литра. Те наистина създадоха невероятно удобство на големи и малки, силни и слаби, но и показаха, че що се касае до потребителския комфорт, винаги има какво още да се желае.

Следващата логична стъпка беше изобретяването на помпата, захранвана от батерии. Тя внесе значително улеснение в жилища и офиси, елиминирайки нуждата от многократни напомпвания, за да може водата от бутилката да потече в чашата. С нея стана излишно да се използват едновременно и двете ръце. Възникна обаче малък проблем – изтощените в най-неподходящия момент батерии.

Последната технологична разработка е много по-удобната електрическа помпа за вода с 220V захранващо напрежение. Какво означава това? Означава, че изпомпващият водата механизъм се задвижва чрез електрически ток, подаден директно от електрическата мрежа. Просто включвате помпата в контакта, посредством добавения в комплекта кабел със щепсел и имате пълна готовност за непрекъсната работа.

Вероятно ще си кажете „това е поредният електрически консуматор, който ще допринесе за още по-високите сметки за ток”. Всъщност, работата на помпата няма да се отрази осезаемо на разхода на електроенергия на вашето домакинство/офис, защото мощността на устройството, отговорно за изпомпването на водата е едва 5W.

За да добиете представа колко икономичен консуматор е нашата ел помпа за вода, ще посочим, че дори енергоспестяващите крушки са с по-висока мощност – обикновено тя е 9W. Стандартните лампи с нажежаема жичка за осветление са 40, 60, 75 и 100-ватови, а ние все още смятаме осветлението за най-малкия енергиен разход.

Помпата е с работно напрежение 12V, каквото използва електрическата система на леките автомобили. За да може да се захранва директно в мрежа с 220V напрежение, изпомпващият механизъм използва преобразувател на напрежението, познат още като адаптер. Кабелът, чрез който този вид помпи се включват в контакта е оборудван с адаптер за 220V.

И понеже основен плюс на електрическата помпа за минерална вода е удобният начин на използване на големите разфасовки природна течност, редно е да посочим и другите предимства в това отношение. Едно от тях е лесната инсталация на устройството при отваряне на нова бутилка. Монтажният елемент е съвместим с гърлото на всички 5 и 10 литрови бутилки с минерални и трапезни води.

Здравина на материалите – гаранция за дългосрочно използване

Пластмасовите помпи предлагани на пазара са много по-евтини от разработката, която ви предлагаме тук, но и срокът им на използване е значително по-кратък. Едно стандартно механично приспособление е съставено от куп дребни пластмасови детайли, така че не е странно, че в процес на експлоатация някой от тях неизбежно ще се счупи.

Съвсем различен е случаят с 220-волтовата ел помпа за минерална вода. Корпусът ѝ е изработен от по-висок клас материали, включително метализирана конструкция на чучура. Маркучът е гъвкав, което го предпазва от счупване и пропукване в случай на неволно по-силно огъване. Материалите, използвани за изработката са 100% безопасни и одобрени за конкретното приложение.

Не бива да се притеснявате, че нашата електрическа помпа за минерална вода представлява опасност за малките ви деца. Устройството работи с много слаб ток, което изключва напълно риска от късо съединение и пренапрежение.

Единственият елемент на продукта, който би могъл да представлява заплаха е захранващият кабел, когато е включен в контакта. Този риск съществува при всички домакински уреди, така че от родителите се изисква и тук да следват стандартните мерки за безопасност.

✅ С какво електрическата помпа е по-добра от механичната❓

Този продукт има редица предимства, основното от които е удобството, което осигурява в ежедневието. Конкретната електрическа помпа спестява усилия за наливане на водата в чаша, което позволява на болни хора и малки деца също да се обслужват самостоятелно. Дозирането на течността е много по-прецизно, отколкото с механичните помпи.

✅ Помпата на ток изцяло ли е зависима от електрозахранването❓

При прекъсване на електроподаването, вие продължавате да използвате помпата по предназначение. Работата ѝ се обезпечава от акумулаторна батерия, която се зарежда от 12V източник на енергия, посредством USB кабел, сключен в комплекта. По желание можете да закупите допълнително адаптер за 220V, с който да зареждате помпата директно от електрически контакт.

✅ Може ли да се почиства с вода❓

На мокро почистване подлежат всички детайли, влизащи в директен контакт с изпомпваната течност. Желателно е да се предпазват от проникване на вода електрическите компоненти, включително порта за зареждане на батерията. За щастие, самото устройство не оказва влияние на качеството и чистотата на водата. Достатъчно е да се почиства с леко влажна кърпа.
Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ