0
0
.00
BGN

Планетарен миксер 10 литра професионален

Модел: sv121

Наличност: В наличност

 


1000
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Планетарен миксер 10 литра професионален - 1 бр. Общо: 1000лв.

Истинските професионални готвачи и майстори сладкари изискват качествена техника и имат нужда от професионален помощник като този миксер, работещ на монофазен ток. Той е подходящ за заведения и сладкарски цехове, създаден за голямо натоварване, с купа от алпака и вместимост от 10 литра. Ще можете да спестите време и да приготвяте няколко неща едновременно докато миксера работи за Вас.

Предимство на продукта:

 • Без опасност от поява на ръжда
 • Две скорости на работа
 • Подходящ за професионална употреба
 • Разбъркване на голямо количество наведнъж
 • Висока мощност и производителност
 • Спестява време и облекчава работния процес
 • За перфектно приготвяна на еднородна, бухнала смес

Характеристики н продукта:

 • Модел :В 10
 • Вместимост на купата: 10литра
 • Работа чрез: монофазен ток
 • Материал: алпака
 • Обороти: 189/362 оборота/мин
 • Две скорости на работа
 • Размер: 420х415х750 мм.
 • Тегло: 70 кг.
 • Мощност: 0.37 KW, 220 V, 50 Hz

Съдържание на комплекта:

 • 1 x Професионален миксер
 • 1 x Купа от алпака с вместимост 10л.
 • 3 х Вида бъркалки

Покупката на планетарен миксер 10 литра е разумна и задължителна инвестиция за всеки сладкарски цех, пекарна и ресторант. Ние предлагаме на всички професионалисти една много изгодна оферта – висококачествен уред с висок капацитет на полезно действие. Изработен от устойчиви на корозия материали, миксерът ще ви служи вярно години наред.

Особености на дизайна – с какво са различни планетарните миксери?

Професионалният планетарен миксер е основна част от оборудването в професионални кухни, пекарни и съоръжения за производство на храни поради неговата гъвкавост, ефективност и способност да се справя с широк спектър от задачи по смесване на различни хранителни продукти в една гладка, хомогенна смес.

 Особеностите на дизайна, които отличават професионалните планетарни миксери, са следните:

Планетарно миксиращо действие. Терминът "планетарен" се свързва с движението на приставките за смесване (бъркалки), които се въртят около вътрешните стени на купата, като същевременно се въртят и около собствената си ос. Това двойно движение осигурява цялостно смесване, включвайки съставките от всички страни на купата и свеждайки до минимум необходимостта от ръчното им изстъргване.

Повече от една скорост. Всеки професионален планетарен миксер предлага няколко настройки на скоростта, които да се приспособят към различни рецепти и съставки. По-ниските скорости са подходящи за нежно миксиране, като смесване на тесто или добавяне на сухи съставки, докато по-високите скорости се използват за разбиване на сметана, белтъци или месене на тесто.

Мощен мотор. Тези миксери са оборудвани със здрави двигатели, способни да се справят с големи натоварвания и продължителна употреба. Мощността на двигателя варира в зависимост от размера на миксера и предназначението му, като по-големите модели могат да се похвалят с по-висока мощност за по-взискателни приложения.

Сменящи се приставки. Миксерите от всеки тип, особено професионалните, се предлагат с набор от сменяеми бъркалки, като всеки вид служи за изпълнение на различни задачи. Обичайните приставки включват куки за тесто за месене на хляб или тесто за пица, плоски бъркалки за смесване на кексово тесто или тесто за бисквитки и телени бъркалки за разбиване на сметана или белтъци.

Купа с голям капацитет. Капацитетът на купата за смесване варира в зависимост от модела, като опциите варират от няколко литра до над 100 литра. По-големите купи са идеални за производствени среди с голям обем, докато по-малките са подходящи за по-малки партиди или за помещения с ограничено пространство. Нашият професионален миксер е с обем на купата от 10 литра.

Здрава конструкция. Както повечето подобни уреди, и нашият планетарен миксер, въпреки ниската му цена, е изработен от здрави материали, които му позволяват да издържи на агресивните условия в професионална среда. Корпусът и купата са направени от висококачествена неръждаема стомана, позната с наименованието алпака. Здравата конструкция осигурява стабилност по време на работа и минимизира вибрациите, подобрявайки както производителността, така и работния живот на уреда.

Функции за безопасност и лекота на почистване

Съществуват два много важни аспекта на професионалното оборудване и това са безопасността и лекотата на почистване. За да се предотвратят инциденти по време на работа, миксерът е проектиран с функции, гарантиращи неговата безопасност, сред които:

 • Решетка, покриваща купата. Тя е необходима за предотвратяване на достъпа до движещи се части по време на работа;
 • Механизми за автоматично изключване в случай на претоварване или прегряване;
 • Неплъзгащи се крачета за максимална стабилност на професионалния миксер 10 литров върху работния плот.

Тези детайли и компоненти са неизменна част от дизайна на всеки професионален уред. Наличието им в професионална среда е задължително, за да може обектът да отговори на задължителните изисквания и законови регламенти.

Колкото до почистването на професионалната апаратура, миксерът разполага с подвижни части, които могат да се мият в съдомиялна машина за лесно почистване. Гладките повърхности и безшевната конструкция също улесняват бързото и цялостно почистване, гарантирайки безопасността на храните и спазването на хигиената в търговски условия.

Защо ви е нужен 10-литров планетарен миксер?

На първо място, в професионална среда е невъзможно да изпълните лесно и качествено редица операции, ако не разполагате с качествен планетарен миксер. Един такъв уред оптимизира работните процеси, позволявайки на персонала да се фокусира върху дейности, които все още не са механизирани и автоматизирани.

Разполагайки с ефективен професионален миксер с купа, чиято вместимост е 10 литра, вие можете да обработвате големи обеми тесто и други сладкарски смеси бързо и последователно. Това означава, че можете да увеличите производствения си капацитет, без да жертвате качеството.

Миксерите от този вид идват с прецизен контрол на скоростта и способност за щателно смесване на съставките, осигурявайки всеки път отлични резултати. Тази последователност е от решаващо значение за поддържане на качеството и вкуса на вашите продукти, което е от съществено значение за удовлетвореността и лоялността на клиентите.

10-литровият планетарен миксер с купа е проектиран да издържи на огромно натоварване, каквото обикновено имаме в професионална среда. Качествените материали и електрически компоненти са гаранция за рентабилността на вашата инвестиция. Избирайки качествен уред на разумна цена, вие си спестявате нуждата от чести ремонти или покупка на ново оборудване.

Включването на миксера в професионалния ви арсенал ще рационализира производствените процеси, ще подобри качеството на продукцията ви и в крайна сметка ще ви помогне да посрещнете по-ефективно изискванията на вашите клиенти, което неизменно ще доведе до повишена рентабилност и растеж на вашето предприятие.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти