ᐉ Домашна тестомесачка машина за месене на тесто 10 литра кг на топ цена - Онтайм

Тестомесачка 10 литра

Гласове: 10 Рейтинг: 4.8
  • Код на продукта: sv570
    Наличност: В наличност

  • В наличност Цена: 1 200.00лв.
Кол-во: +
-


Машина за месене на тесто 10 литра

  • Тегло 60кг
  • Монофазна
  • Гаранционен срок: 1 година

Търсите си висококачествена домашна тестомесачка, на колкото се може по-изгодна цена? Точно това ви представяме на тази страница на богатия ни продуктов каталог. Това е уред с изключително висока производителност, но с компактен и удобен за домашно използване дизайн. Много добре ще се впише и в професионалните кухни на ресторанти и други хранителни заведения.

Характеристики на изделието

Машината за разместване на различни видове теста е безценен помощник у дома, но нейното присъствие в професионалните кухни е задължително. Такъв уред пести време и физически усилия, а да не пренебрегваме и факта, че месенето на ръка рядко дава желаните резултати. Тестото е специфична смес с различна твърдост, в зависимост от приготвяните тестени изделия. Понякога се налага да се обработва многократно и продължително.

С помощта на високопроизводителна тестомесачка – домашна или професионална, заместването на тесто за козунак и многолистни (бутер) теста, се случва без особени усилия. Вече не е проблем да приготвите пухкави и хрупкави кроасани, празнични питки, тарт, плодов пай и какво ли още не.

Тестомесачката използва спираловидна бъркалка, с която се получава гладка хомогенна консистенция, без шупли, бучки и други дефекти. Моделът е с фиксирани глава и басан, което прави работата изключително лека и приятна. Няма нужда да наглеждате процеса, за да предотвратите дребни инциденти.

С капацитет от 10 кг. замесено тесто или 30 кг. за час, това е идеалната тестомесачка за домашни условия, която обаче би могла да се използва с пълен успех и в професионална среда, където обемът на приготвените тестени изделия не е особено голям. Уредът предлага регулируема скорост на бъркане, подходяща за почти всички сладкарски и хлебни произведения.

Изключително удобен и прост метод на управление се забелязва в контролния панел. Уредът използва монофазен мотор, пригоден за стандартното захранващо напрежение 220V/50Hz. Инсталирането е типичното за класическите битови уреди, използвани в домашна среда – посредством захранващ кабел със щепсел в контакта на електрическата инсталация.

Машината е с тегло 60 кг, което е оптималната тежест, нужна за стабилно укрепване. Високооборотните уреди се нуждаят от допълнителна тежест в основата на корпуса и от неплъзгащи се гумирани крачета, за да се избегне местенето им върху работната повърхност по време на работа. Тази характеристика показва, че за разлика от болшинството други битови уреди, местенето в различни точки на кухненското помещение ще бъде значително по-трудно.

Безопасната работа на тестомесачката е гарантирана по всички показатели. Електромоторът и захранването са оборудвани с всички необходими защити от претоварване, токови удари и всякакви колебания в напрежението. Всички елементи на машината, влизащи в контакт с хранителните съставки, отговарят на нормите за безопасност. Липсват метални сплави, които са доказано токсични и вредни за здравето.

Когато избирате тестомесачка, е важно не само на каква цена се предлага даден уред, а какви са работните му параметри и специфичните особености на корпуса. Необходимо е винаги да се обръща внимание на начина на почистване. Добре поддържаният уред ви дава максимално спокойствие за безопасността на приготвените печива, както и за периода на експлоатация на самата машина.

При нас в онлайн магазин Ontime ще откриете богат избор от професионално кухненско оборудване и битова техника на най-изгодни цени. Купете без излишни усилия – бързо, лесно и изгодно.

Направи лесна поръчка

Тестомесачка 10 литра

Доставка с

Цена 1 200.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ