0
0
.00
BGN

Супник електрически 10 литра

Модел: sv869

Наличност: В наличност

 


139
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Супник електрически 10 литра - 1 бр. Общо: 139лв.

Електрическият супник - бен мари е много интересен уред, който предлага възможност за поддържане на определена температура на всякакъв тип течности (супи, сосове и т.н.). С него нямате нужда от котлони, печки и други подобни, тъй като разполага с вграден нагревател и ще имате на разположение винаги топла супа, което намира широко приложение в ресторанти, хотели и всякакъв тип заведения за хранене.

Моделът е произведен от стабилен метал, а вътрешността е от неръждаема стомана и с възможност за изваждане и лесно почистване. Супникът е с магнитен капак и дръжка, която не се нагрява. Благодарение на термостата може да регулирате желаната температура от 30-90°С.

Предимства на продукта:

 • Стабилна конструкция
 • Вграден нагревател
 • Магнитен капак
 • Подвижна тенджера
 • Термостат за регулиране на температурата

Характеристики:

 • Материал – метал, неръждаема стомана
 • Капацитет – 10 л
 • Захранване – ел.мрежа
 • Температура – 30-90 градуса по Целзий
 • Цвят: черен
 • Мощност – 400W

Покупката на електрически супник е разумно решение както за заведения за хранене, които искат да предлагат винаги топла супа на редовните си клиенти, така и за хората, които нямат готварски уреди в своя дом. С този полезен уред ще ви бъде супер удобно да затоплите голямо количество (до 10л) супа от консерва, както у дома, така и в електрифицирани туристически обекти – хижи, къмпинги и др.

Особености и принцип на работа

Супникът работи, използвайки електрическа енергия за генериране на топлина, като по този начин загрява съдържанието на подвижния съд вътре в уреда. Процесът включва преобразуване на електрическа енергия в топлинна енергия, която след това се прехвърля към течността в тенджерата.

Електрическите супници използват нагревателен елемент, вграден в основата на тенджерата. Когато супникът се включи в източник на захранване, през нагревателния елемент протича електричество, което го кара да се нагрява. Топлината, генерирана от нагревателния елемент, след това се прехвърля във вътрешността на съда, затопляйки неговото съдържание.

Номиналната мощност от 400 W при нашия супник с изгодна цена показва високата скорост, с която нагревателният елемент консумира електрическа енергия и произвежда топлина. По-високите стойности на мощността означават по-бързо време за нагряване, въпреки че ефективността и изолацията също играят роля при определянето на това колко бързо се нагрява съдържанието на съда.

Супникът Бен Мари разполага с термостат, който ви позволява да регулирате температурата в широки граници – от 30 до 90 градуса по Целзий. Температурната настройка ви позволява да затоплите студена супа, след което можете да я поддържате топла за един продължителен период.

Качество и безопасност на материалите

Качеството и ефективността на супника се определя не само от неговите електрически компоненти, но от всички материали, използвани при неговото производство. Стените на корпуса на уреда трябва да са здрави и устойчиви на нагряване, като в същото време се очаква да осигуряват добра изолация. Добрата изолация оптимизира работата на нагревателя и подобрява  енергийната ефективност на супника.

Супникът на ток, който ви предлагаме, отговаря на тези условия. Нещо повече, той пристига в комплект с подвижен съд от емайлирана стомана, одобрен за използване в хранителната индустрия. Тенджерата от алпака има голяма температурна устойчивост и устойчивост на надраскване. Дори при екстремни температури и почистване с препарати, съдът не е податлив на окисление.

Почистването на електрическия супник е изключително лесно, благодарение на подвижния съд. След изпразване на съдържанието му, можете да го извадите от нагревателния елемент и да го измиете под течаща вода или в съдомиялна машина. Не се препоръчва измиване на външното тяло под течаща вода!

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти