0
0
.00
BGN

Машина за белене на картофи 10кг обем

Модел: sv569

Наличност: В наличност

 


1400
00
лв.
1250
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Машина за белене на картофи 10кг обем - 1 бр. Общо: 1250лв.

Картофобелачките, които ви представяме са подходящи за професионална употреба. Идеално се включват при повишено натоварване в ресторанти, различни заведения за бързо хранене, хотели, производства и много други.

Принципът на действие на картофобелачките предлага нежно премахване на кората, без големи загуби на маса от зеленчука. Предлагаме различни модели, отличаващи се съответно по размер и обема зеленчуци, който могат да обработят.

Вътрешността на барабана е покрит с релеф, подобен на шкурка, който премахва кората. Структурата позволява ефективно разбъркване на картофите и обхващане на всеки един от тях. Произведени са изцяло от неръждаема стомана, разполагат с бутон за включване и изключване.

Ползи и предимства на продукта:

 • Подходящи за интензивно натоварване
 • Отличен избор за ресторанти, хотели, производства
 • Различни модели
 • Големи контейнери
 • Ефективно премахване на кората
 • Без загуба на зеленчукова маса
 • Произведени изцяло от неръждаема стомана
 • Лесно управление

Технически характеристики

 • Еднократно зареждане 10 кг картофи
 • Капацитет на час 240-280 кг
 • Размери 78.5/46/46 см
 • Тегло 42 кг
Гаранционен срок: 1 година

Всички обекти, занимаващи се с производство и сервиране на храна, могат да се възползват от удобния начин за закупуване на качествена професионална машина за белене на картофи, който предлагаме. Обелването на огромно количество от този любим на всички ни кореноплоден зеленчук е трудоемка и бавна операция, когато се извършва ръчно. Ние ви предлагаме уред, който ще ви спести усилия, време и пари.

Механизация на процесите – рентабилност на дейността

Всеки собственик на ресторант или производствено предприятие е напълно наясно, че единствено механизацията на различните операции дава възможност да се повиши производителността, като същевременно се спестят средства и време. Машината ви спестява и двете, притежавайки капацитет да обели до 10кг от картофите, които са ви нужни с едно зареждане.

Това би могло да бъде и перфектната домашна машина за белене на картофи, стига семейството ви да е многочислено и да обичате да посрещате гости. Подготовката на едно домашно парти е изключително трудоемко. Често домакините, на чиито плещи лежи цялата организация на менюто, се оказват твърде уморени, за да се насладят на приятните мигове в приятна компания.

Всеки, който е влизал в кухнята на ресторант, знае, че пространството е почти винаги твърде оскъдно, за да побере достатъчен брой главни и помощник готвачи. Белачката иззема функциите на поне двама кухненски помощника, а това означава по-малко хора в тясното помещение и по-малък разход за заплати. Инвестицията в такъв уред е повече от оправдана.

Качество и безопасност

Ако планирате да закупите електрическа белачка за картофи, независимо дали за домашна или професионална употреба, обезателно трябва да държите на качеството. Уредът, който ви предлагаме се нарежда до най-добрите модели от своя клас. Корпусът му е изработен изцяло от неръждаема стомана, която дава възможност за лесно и прецизно почистване, недопускайки поява на ръжда и захабяване на детайли.

Двигателят е достатъчно мощен, но тих, за да не пречи на комуникацията в помещението, в което се използва белачката. Големият барабан дава възможност за лесно зареждане на голямо количество зеленчук. Обелването става посредством подобния на шкурка, релеф във вътрешността на барабана. При завъртане, всеки картоф се обработва от всичките му страни.

Разходите трябва да се сведат до минимум – основна цел на всеки собственик на кухня и производствено предприятие, както и на всяка практична домакиня. Истината е, че с обикновената ръчна белачка се отнема солидна част от използваемата зеленчукова маса. С тази професионална белачка за картофи това е невъзможно да се случи. Грапавата стена на барабана отнема единствено тънката повърхностна ципа на картофите.

Управлението на машината е максимално опростено, което я превръща в идеалния домашен уред за белене на картофи. Няма излишни настройки и програми, а само бутон за включване и изключване на двигателя. Не се изисква никакво човешко участие, което гарантира пълната безопасност на оператора. Зареждате желаното количество, включвате уреда и при пълна готовност изваждате продуктите. Машината е в изключено положение.

Качеството на техниката ви позволява да реагирате адекватно на екстремно натоварване – голям брой посетители в ресторанта или спешна поръчка за производственото ви предприятие. Конкретният модел е с работен капацитет 240 – 280кг продукция в рамките на един час, при това липсва нараняване на картофа и загуба на зеленчукова маса.

За опериране с конкретната машина за картофи не се изисква специална техническа подготовка и професионална квалификация. С изпълнението на операцията може да се заеме лице, назначено да извършва нискоквалифициран труд. Постоянното и ефективно разбъркване на картофите се случва автоматично в процес на работа на белачката. Уредът може да се остави без постоянен надзор, докато е в режим на работа.

Ефективно използване на съответното пространство

Вероятно си мислите, че наличието на електрически уред за белене на картофи ще отнеме значителна част от пространството в съответното кухненско/производствено помещение? Грешите! За обелването на същото количество кореноплодни ще са ви нужни минимум трима човека, а на тях пък ще е нужна значително по-голяма площ, върху която да изпълнят съответната задача.

Професионалната автоматична белачка за картофи е с доста компактни размери - 78.5/46/46 см. Тя спокойно ще се вмести в дори по-малки пространства – не се изисква особено място за зареждане и изваждане на готовия продукт. Теглото на уреда е само 42 кг, което ви позволява да го местите в различни участъци на обекта, както и да го транспортирате без притеснения, когато се наложи.

Професионалното ни кухненско оборудване е от най-висок клас и отговаря на всички международни стандарти и директиви на ЕС за качество и безопасност на електрическите уреди.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти