0
0
.00
BGN

Фритюрник без мазнина Air Fryer Silver Crest 8L

Модел: ta380

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


  • Уред за здравословно готвене
  • Готвене чрез горещ въздух
  • Еър фрайер
  • Капацитет: 8 Литра
  • Сензорни бутони
  • Незалепващо покритие
  • Брой програми: 7
  • Мощност: 2400W

Ако сте твърдо решени да преминете към здравословен метод на готвене, непременно трябва да добавите фритюрника без мазнина Air Fryer SilverCrest в домакинския си арсенал. Моделът е с капацитет от 8 литра – идеално решение за всяко многочленно семейство. Компактните размери и елегантен дизайн ще го превърнат в център на кухненския интериор.

Ключови характеристики на модела

Еър фрайерът Silver Crest е проектиран да предложи по-удобни и здравословни опции за готвене в сравнение с традиционните методи на пържене. С големия си капацитет от 8 литра, той осигурява достатъчно място за приготвяне на питателни ястия за семейства или събирания, без да се прави компромис с вкуса или текстурата на храната.

Уредът се отличава с елегантен и модерен дизайн, който се вписва във всеки кухненски интериор. Неговият щедър 8-литров капацитет позволява на домакините да готвят големи порции храна наведнъж, намалявайки необходимостта от множество операции и намалявайки времето за приготвяне на храна. Просторната кошница осигурява достатъчно място за пържене, задушаване, печене и гриловане на различни продукти.

Използвайки революционна технология за бърза циркулация на въздуха, Airfryer Silvercrest готви чрез циркулиране на горещ въздух около хранителните съставки, осигурявайки равномерно готвене и хрупкава коричка без нужда от излишна мазнина. Този метод намалява значително количеството олио, необходимо за готвене, което го прави по-здравословна алтернатива на традиционното пържене, като същевременно запазва желаната текстура и вкус на пържените храни.

Управление и настройки

Фритюрникът без мазнина Silver Crest Air Fryer 8lе оборудван с интуитивен контрол и сензорни бутони за настройки, които улесняват персонализирането на работните режими и предпочитанията за готвене според индивидуалните нужди.Потребителите могат да регулират температурните настройки и времето за готвене, за да постигнат желаното ниво на хрупкавост и готовност на различните видове храна.

Уредът разполага с лесен за разчитане цифров дисплей и удобен за потребителя интерфейс за безпроблемна работа. В работния му капацитет са залегнали цели седем работни програми, всяка от които служи за различни методи на готвене. Лесно е да изберете начина на приготвяне на вечерята в зависимост от избраната от вас здравословна рецепта.

Едно от основните предимства на този еърфрайер е неговата гъвкавост при приготвяне на различни видове ястия. От хрупкави пържени картофи и пилешки крилца до печени зеленчуци и печива, фритюрникът предлага широка гама от опции за готвене, за да задоволи разнообразните кулинарни предпочитания. Неговата гъвкавост се простира до предлагане на различни кулинарни техники, което позволява на потребителите да изследват и експериментират с различни рецепти и вкусове.

Мощността – важна характеристика на всеки битов уред

Една от най-важните характеристики на Silver Crest Air Fryer е неговата мощност. При 8-литровият модел тя е 2400W. За сравнение, масовите уреди от този тип се предлагат с мощност, варираща от 800 до 1800W. По-високата мощност обикновено означава по-кратко време за готвене, което прави нашия модел ефективен и спестяващ време на заетите домакини.

Контролът на температурата е ключов аспект на всеки еър фрайър и този конкретен модел не е изключение. Възможността за задаване и регулиране на температурите на готвене позволява на потребителите да приспособят готвенето си към специфичните изисквания на различните храни. Тази гъвкавост е особено ценна при приготвянето на широка гама от ястия - от хрупкави пържени картофи до сочно пиле.

Включването на таймер е друга съществена характеристика. Фритюрникът Silver Crest 8L Air Fryer е оборудван с таймер, който може да се настрои според желаната продължителност на готвене. Това не само гарантира, че храната е приготвена до съвършенство, но също така предотвратява преваряването и изсушаването на храната чрез автоматично изключване на уреда след изтичане на зададеното време.

Защо еър фрайерът трябва да присъства във всяка съвременна кухня?

Фритюрникът без мазнина се превърна в незаменим уред в съвременните кухни, революционизирайки начина, по който готвим храната си. Еър Фрайър Силвър Крест 8 литра предлага по-здравословна алтернатива на традиционните методи на готвене и преди всичко на пърженето.

Използвайки циркулация на горещ въздух за термична обработка на храната, уредът изисква минимално или никакво количество масло, като по този начин намалява общото съдържание на мазнини в ястията, придавайки ѝ същевременно хрупкава и приятна текстура. Готвейки с това иновативно домакинско пособие, ще намалите значително консумацията на вредни, отработени мазнини.

На второ място, Airfryer Silver crest е мултифункционален уред, способен да се справи с широк набор от кулинарни задачи. С невероятните си възможности той може да замести котлона, фурната и грила, спестявайки не само време, но и пространство. По този начин той е най-доброто решение за малките кухненски помещения.

Друго забележително предимство е неговата енергийна ефективност. В сравнение с конвенционалните фурни, фритюрникът загрява бързо и приготвя храната по-бързо, спестявайки както време, така и консумация на енергия. Покупката на уреда е разумна инвестиция, която се изплаща с по-ниски сметки за електричество.

Не на последно място трябва да изтъкнем удобния за потребителя дизайн и лесна поддръжка. Купувайки Silvercrest Air Fryer на ниска цена от нашия магазин, ще преоткриете удоволствието от готвенето. Кошницата на модела е оборудвана с незалепващо покритие, което значително улеснява почистването след всяка употреба. Корпусът на устройството може просто да се забърше с влажна кърпа.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти