ᐉ Машинка уред за навиване и свиване на сарми Dolmer на топ цена - Онтайм

Машинка за навиване на сарми Dolmer

Гласове: 185 Рейтинг: 4.7
 • Код на продукта: st890
  Наличност: В наличност

 • В наличност Цена: 10.00лв.
Възможни варианти
Варианти:
 

Кол-во: +
-


Обичате да приготвяте вкусни сарми, но искате да спестите време, нерви и усилия при завиването им? Чакате гости, а сте решили да им приготвите традиционното ястие, макар, че не сте спец в завиването на зелевите/лозите листа Няма проблем! Вече е възможно да сте истински кулинарни експерти с този иновативен и неповторим уред за сгъване на сарми Dolmer. Машинката за свиване на сарми ще е ваш верен помощ в кухнята и никога няма да ви разочарова! Изненадайте, всички роднини, приятели и самите себе си, като всеки път приготвяте идеално завити сарми, сякаш поръчани от ресторант! Само с помощта на три движения и сармите са в завършен вид!

Предимства на продукта:

 • Може да бъде използван и за различни тестени изделия с пълнеж
 • Спестявате часове в кухнята
 • Няма опасност сармите да се разпаднат, те са винаги в подобаващ вид, готови за консумация

Характеристики на продукта:

 • Може да правите с уреда сърми със следните размери- S,М,L
 • Дължина-35 см.
 • Ширина-10 см.

В началото на артикула има три улея, които служат за регулация на големината на сармите както и специална вдлъбнатина за идеално оформяне.

Комплектът включва:

 • 1 х Уред за свиване на сарми
 • 1 х Преносима кутия

Ръчната машинка за сърми Dolmer ще ви превърне в уверен кулинар, дори ако сръчността не е сред силните ви качества. Факт е, че много домакини се отказват да сервират любимите зелеви и лозови сърмички на своето семейство, именно заради сложността на тяхното навиване. Уредът е компактен, лесен за почистване и изключително удобен.

Защо ви е нужно такава машинка?

Механичната машинка за свиване на сърми е необходима дори на опитните домакини, поради способността си да ускорява процесите многократно. Когато подготвяте коледната трапеза за многочисленото си семейство или очаквате гости, бързината е от значение. Уредът ще ви осигури повече време за приготвяне на останалите ястия, а може би и за заслужена почивка.

Гостите ви ще останат очаровани от напълно еднаквите и съвършено навити сърмички. За да работите с машинката не са ви нужни специално обучение и особени умения. Липсата на електрическо захранване прави машинката по-икономична и преди всичко – напълно безопасна. Напълно невъзможно е да се нараните, докато я използвате.

Освен всички плюсове на дизайна, не можем да не отбележим, че специалната машинка за сърми е с изключително ниска цена. В същото време тя е изработена от висококачествени материали и има висока производителност. Можете да я използвате за да завиете плънка както в зелеви, така и в лозови листа, а също и за приготвяне на суши, канелоне и други тестени и месни ястия с пълнеж.

Безспорни предимства

Машинката Dolmer дава възможност за приготвяне на ястия, навити на руло с различен диаметър – 10, 15 и 22мм при дължина 26мм. Индивидуалният избор на диаметъра на сърмите е нещо, което ще зарадва домакините. Тази опция ви дава възможност да приготвите разнообразни кулинарни шедьоври – от парти хапки до впечатляващи руладини, завити в зеленчуков лист, тесто или пушено филе.

Предимствата на уникалната машинка за сарми включват:

 • Компактни размери – не заема много място в кухненския шкаф;
 • Спестява време;
 • Сърмите и другите ястия са абсолютно еднакви и идеално завити;
 • Можете да изберете размера на сърмата според големината на листата;
 • Изработена от нетоксични и напълно безопасни материали;
 • Може да се мие в съдомиялна машина.

Качеството на приспособлението е сред основните причини да се решите на бърза и изгодна покупка. За изработката му са използвани полимери, одобрени за употреба в хранителната промишленост. Пластмасата не отделя неприятни миризми и вредни вещества, така че храната ви ще бъде вкусна и питателна.

Самата конструкция е едновременно лека и много здрава. Липсват лесно чупещи се детайли, които биха могли да ви наранят или да компрометират работните възможности на машината. Моделът е сертифициран и патентован, което означава, че е преминал успешно всички тестови изпитания за пускане в продажба.

Компактният размер на самия уред за навиване на сърми е предимство. Когато не ви е нужен, можете лесно да го приберете в някой кухненски шкаф и дори чекмедже. Липсата на кабел прави съхранението по-удобно и прилежно. Желателно е да съхранявате машинката във фабричната ѝ опаковка (кутия), за да я предпазите от нараняване и замърсяване при контакт с други домакински пособия.

Предвид малките ѝ габарити, машинката може да се използва навсякъде – на малък участък от работната маса, върху претрупания кухненски плот и дори на открито. Движенията за приплъзване на буталото са в малък обсег, но все пак е необходимо да си осигурите свободно пространство, за да можете да оформяте сърмите удобно и спокойно.

Подходяща за професионална употреба

Уредът за оформяне на сърмички е подходящ най-вече за професионални цели. Количествата, приготвяни в ресторанти и обществени кухни, са многократно по-големи от тези, които могат да се приготвят в домашна среда. Без помощта на това полезно приспособление, ще е нужен многоброен персонал за оформяне на заготовките.

С една съвсем скромна инвестиция, вашият ресторант може да закупи две и повече машинки, като с това ще ви помогне да намалите кухненския персонал. Dolmer не просто е евтин и удобен професионален уред, но и ви позволява да намалите разходите и да повишите печалбите. Същевременно с него ще предложите на своите клиенти ястия с безупречна визия и отлично качество.

Липсата на електрическо захранване за привеждане в работно състояние, е друга важна характеристика, която ще впечатли хората от хранително-вкусовата индустрия. В професионалната кухня се използват твърде много електроуреди, което допринася за високите сметки за ток. Сармите, рулцата и сушито, които ще сервирате на своите посетители, могат да запазят по-ниска цена, поради липсата на излишно оскъпяване.

Не на последно място е важно да споменем, че нашата уникална машина за сърми е напълно безшумна. Работата с нея не би могла да бъде причина за създаването на неблагоприятна работна среда, нито пък да създаде дискомфорт на съседите, ако я използвате в домашна среда. Бихте могли да завиете сърмите рано сутрин или през нощта, докато семейството ви си почива.

Изключително прост принцип на работа

Принципът на работа на ръчния уред за свиване на сърми е невероятно прост. Работата включва 3 прости стъпки: поставете лозовия/зелевия лист върху специалната вдлъбнатина, добавете подходящо количество плънка, оформено с лъжица или с ръка, избутайте плъзгача плавно до крайно положение. Готовата сърма, суши или канелоне ще излезе напълно съвършена и готова за поставяне в съда за готвене или за сервиране.

Не бива да поставяте твърди и чупливи листа в този уред за сърми. Необходимо е листата да бъдат леко сварени или омекотени на пара, за да могат да се загънат равномерно докато се движат по лентата. В противен случай тежестта на плънката може да ги счупи или разкъса. Желателно е зелевите листа да не са твърде големи. Ако се налага ги нарежете на по-малки парчета.

Магазин Ontime ви предлага съвършена машинка за навиване на сарми на супер достъпна цена. Можете да я поръчате онлайн още сега, за да получите в най-кратки срокове.

Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Машинка за навиване на сарми Dolmer

Доставка с

Цена 10.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.