0
0
.00
BGN

Мултикукър Moulinex CE505A10, 25 програми, 1200W

Модел: ta118

Наличност: В наличност

 


299
00
лв.
199
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Мултикукър Moulinex CE505A10, 25 програми, 1200W - 1 бр. Общо: 199лв.

  • Цвят: бял
  • Готвене на пара: да
  • Програми: 25
  • Мощност (W): 1200
  • Капацитет (л): 6
  • Функция за запазване на топлината: да
  • Марка: Moulinex
  • Модел: CE505A10
  • Гаранционен срок: 24 месеца
  • Баркод: 3045387245702

Мултикукър Мулинекс CE505A10 е универсален кухненски уред, предназначен да рационализира и опрости процесите по приготвяне на вашата храна. Със своите 25 предварително зададени програми и мощност от 1200 W, той предлага широка гама от възможности за готвене, което го прави удобно и ефективно допълнение към всяка модерна кухня.

Богат избор от работни програми

Една от ключовите характеристики на Moulinex CE505A10 е богатият избор от програми. С 25 предварително зададени работни режими, потребителите могат лесно да приготвят разнообразни ястия - от супи и яхнии до ориз и паста, само с едно натискане на бутон. Вградените функции са лесни за използване от потребителя.

Това свойство на уреда значително опростява процеса на готвене и гарантира постоянни резултати, дори за хората, които определено не са опитни готвачи. Предварително зададените работни програми покриват разнообразна гама от готварски техники, което позволява на потребителите да изследват и експериментират с различни рецепти без необходимост от обширни ръчни настройки.

По-бързо приготвяне на ястията, благодарение на мощен нагревател

Мощният нагревателен елемент от 1200 W осигурява бързо и ефективно готвене, намалявайки общото време за приготвяне на различните ястия. Тази функция е особено полезна за заетите домакини и за семействата с ограничено време за приготвяне на вечерята. Способността на мултикукъра бързо да достига и поддържа високи температури допринася за гъвкавостта му на използване. Моделът е подходящ за сотиране, запържване и готвене под налягане.

Мулинекс мултикукър CE505A10 е оборудван с удобен за потребителя контролен панел, позволяващ лесна навигация и персонализиране. Дигиталният дисплей предоставя ясна информация за избраната програма, време за готвене и температура. Потребителите могат също да се възползват от ръчни настройки, за да приспособят процеса на готвене към техните специфични предпочитания. Това ниво на контрол е от полза за хората, които обичат да експериментират с рецепти или имат специфични хранителни изисквания.

Лесна за почистване конструкция

Освен с впечатляващи възможности за готвене, мултикукърът на Moulinex се отличава и със здрав и лесен за почистване корпус. Вътрешният съд е направен от специален материал, предотвратяващ залепването на храна, което улеснява операцията по почистване. Някои компоненти са подходящи за съдомиялна машина, което допълнително повишава удобството за потребителите.

Универсалността на този Мулинекс мултикукър се простира отвъд традиционните методи за готвене. Моделът предлага допълнителни функции като бавно готвене, печене и приготвяне на кисело мляко. Това го превръща във всеобхватен кухненски инструмент, който може да замени или допълни различни домакински устройства, помагайки на потребителите да спестят място и да опростят кулинарната си рутина.

Надежден и ефективен кухненски помощник

Създаденият от компанията Moulinex мултикукър е надежден и ефективен кухненски помощник, който успява да впечатли със своите 25 режими на работа и мощния си нагревател с капацитет 1200 W. Неговите разнообразни опции за готвене, удобен за потребителя интерфейс и кратко време за готвене го правят привлекателен избор за всички наши клиенти, които искат да опростят операциите по приготвяне на храната си, без да правят компромис с разнообразието и вкуса.

Кукърът CE505A10 Moulinex идва с 2 години гаранция. Както при всеки друг кухненски уред, и при този мултифункционален помощник е валидно изискването да се запознаете с ръководството, предоставено от производителя преди употреба. Там се съдържат специфични насоки за употреба и инструкции за поддръжка, които ще ви помогнат да осигурите оптимална производителност и дълъг работен живот на устройството.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти