ᐉ Луксозен комплект за барбекю в метален куфар на топ цена - Онтайм

Комплект за барбекю в луксозен метален куфар

Гласове: 21 Рейтинг: 4.8
 • Код на продукта: sv170
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 65.00лв.
Кол-во: +
-


Представяме ви практическо решение за по-голямо удобство при приготвяне на вкусни барбекю ястия – комплект от прибори за барбекю, грижливо подредени в удобно за носене куфарче. Инструментите са направени от неръждаеми материали и дълго време ще са ваши първи помощници. Куфарчето е метално и здраво с удобни за носене размери и стабилна дръжка, а съдържанието му е съчетание от всички необходими за приготвяне на вкусно барбекю инструменти: шпатула, щипки, нож, четчица за намазване с марината и удобна вилица с дълга дръжка за по-лесно обръщане. Комплектът е отличен подарък както за мъже, така и за жени, съхранява се лесно, почиства се с лекота и може да се използва както в домашна среда, така и от професионални готвачи.

Предимства на продукта:

 • Подходящ комплект за мъже и жени
 • Удобство при приготвяне на барбекю
 • Съдържа всичко необходимо за приготвяне на ястия на скара
 • Неръждаем материал, издръжливост и стил
 • Красив сребрист цвят
 • Лесно почистване, съхранение и транспортиране

Спецификации на продукта:

 • Метален куфар
 • Инструменти за барбекю от неръждаема стомана
 • Цвят: Сребрист
 • Размери: 50 x 16 x 8 см.

Комплектът съдържа:

 • 1 х Нож
 • 1 х Шпатула
 • 1 х Щипка за обръщане
 • 4 х Шиша
 • 1 х Вилица за месо

Всеки майстор на вкусната скара заслужава специален подарък като този – Луксозен комплект за барбекю, събран в удобно за носене куфарче. Всички прибори, нужни за обработка на месото преди, по време и след неговото изпичане, са внимателно и грижливо съхранени. Този продукт може да се използва както за професионални, така и за домашни цели.

Елегантен стил – гарантирано удобство

Приборите за печене на скара, както и куфарът, в който са подредени, се отличават с изящна изработка. Елегантният стил личи не само по големината и формата на самите инструменти, но и по интериора на куфара. Меката текстурирана повърхност позволява инструментите на готвача да бъдат винаги отлично подредени.

Луксозният комплект за барбекю в куфар включва богат набор от помагала. Сред тях ще откриете задължителните щипки, без които обръщането на печивата не би било толкова лесно и приятно. Шпатулата служи за безпроблемно отделяне на кюфтета и други фини деликатеси, без разчупване и раздробяване, в случай на залепване към решетките на скарата.

Вилицата с два дълги шипа и дълга дръжка е задължителен инструмент за придържане по време на рязане. С нея можете също да обръщате колбасите и другите месни произведения. Какво е стекът без марината, която да му придаде вкус и невиждана крехкост? С четката от комплекта става възможно да намазвате внимателно и равномерно приготвяните меса.

На пазара се предлага огромен избор от комплекти за барбекю, но истината е, че малко от тях осигуряват удобството, предлагано от конкретния модел. Ергономичният дизайн се забелязва и при ръкохватките, и при функционалните части. Край на неволно изпуснатото на земята месо, край на умората в ръката и болезненото изгаряне от нагорещените елементи на барбекюто.

С приборите от комплекта ще ви бъде не само удобно, но и изключително приятно да приготвяте любимите си месни деликатеси. Куфарът за удобно съхранение и пренасяне ви дава уникалния шанс да вземате луксозния сет със себе си при всяко пътуване – на риба, на къмпинг и изобщо сред дивата природа.

В случай, че скарата е ваше професионално призвание, комплектът, представен тук ще ви помогне да се отличите и докажете като професионалист. Добрият властелин на барбекюто никога не използва случайно попаднали му инструменти. Той използва единствено и само своите, защото познава тяхната форма, големина и тегло, и защото са поддържани в отлично състояние.

Материали, пригодени да се запазят в продължение на години

Причината разумните хора да инвестират в луксозни аксесоари за барбекю, като представените на тази страница, е отличното качество и здравина на материалите, от които са направени. Всеки прибор, включен в комплекта е изработен от висококачествена неръждаема стомана.

Ножът е прецизно наточен, така че да реже месото фино и гладко, без да го къса и да затруднява майстора в неговата работа. Щипките имат отличен захват, а вилицата изключително остри върхове, за да прави минимални отвори в месото. Шпатулата се плъзга изключително леко по нагорещената повърхност.

Куфарчето може да се похвали със същата здравина. Металният му корпус и здрава дръжка ще издържат на натоварването, на което смятате да го подложите. Почистването е максимално улеснено, а дори не е необходимо незабавно да подсушавате инструментите след измиване. Направете подарък на любим човек, а защо не и на себе си. Във всеки дом и професионална кухня, трябва да има един луксозен набор за барбекю.

Сходни артикули (12)