Градинско барбекю на въглища BBQ CLASSICS с цилиндрична форма

Гласове: 10 Рейтинг: 4.5

  • Код на продукта: st760
    Наличност: РАЗПРОДАДЕНО
  • Цена: РАЗПРОДАДЕНО 90.00лв. 75.00лв.
Кол-во: +
-

Един от най-старите методи за печене на месо е на открит огън.  Наближава сезона на апетитните мезета, а и кой ли не обича приготвянето вкусна храна на барбекю сред природата. Едни от най-забавните събирания от край време са се случвали край огъня, нашите прадеди и семейства са се събирали около огъня, а защо да не спазим традицията, приготвяйки вкусен обяд или вечеря край барбекюто в градината. Безопасно за природата около нас, без палене на открит огън, подобен тип барбекюта на дървени въглища са подходящи за приготвянето на най-разнообразни ястия на открито.

Сгответе си бързо и вкусно!

Представяме Ви това цилиндрично барбекю на въглища за външна употреба. То е лесно преносимо. Има поставка и метален капак. Затваряйки се бързо се превръща в удобно куфарче с дръжка, което може да вземете навсякъде с Вас (почивка, излет, разходка край реката) и там да си приготвите вкусна и топла храна без да сте опасни за околната среда (палейки огън например).

Може да се използва единична или двойна скара според потребността ви. Направено е от алуминий, което го прави изключително устойчиво на корозия и в същото време е леко и по-удобно за пренасяне. Барбекюто в подходящо за всякакви поводи навън. Ще можете бързо и лесно да го сглобите (в комплекта има материали за монтаж и инструкции за употреба).

Направете си най-вкусната скара до сега, сред природата или на двора, в компания или за изненада на любимата, може да поднесете вкусни и топли мезета и изпечени здравословно зеленчуци без използването на излишна мазнина.

Характеристики на продукта:

  • Приблизителни размери: 41 x 37 x 29 cм. 
  • Размери на повърхността за готвене приблизително: 34 x 22 cм.
  • Изработено от алуминий
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ